- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Всички разбраха
Много харесвам момче от класа ,но всички съученици разбраха защото ни виждат често заедно и все ни базикат досещате се -Ее готина двойка ,отивате си....незнам дали на него обаче това му харесва ...
Това няма значение, ако ще стане, ще стане, такива малки конфузни ситуациики не биха попречили нито на него, нито на теб, ако наистина имате чувства. : ) Сподели със съучениците си, че просто не ти е приятно, ако са разбрани хора, добре, ако ли не, бий им игнор-а и без да ти се окачва много : )
Дамм..явно всички от класа са разбрали освем той
Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Съучениците ти се държат като банда малки недорасли дечица не им обръщай внимание
Последно редактирано от Bomber : 01-11-2013 на 16:49
Ние с него може да се каже че сме приятели, и сме 10ти клас ,но ме е страх да не изгубя и приятелството му![]()
При мен беше същото,всички ни бъзикаха и само ние не знаехме един за друг,че се харесваме.Вероятно и той има чувства към теб,времето ще покаже.А относно съучениците - не обръщай внимание и ще спрат.
![]()
“If you enter this world knowing you are loved and you leave this world knowing the same, then everything that happens in between can be dealt with.” - Michael Jackson ♥
И какво като всички са разбрали?
Ти за тях или за себе си живееш.