- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- смотано ми е :(
аз също съм ужасно чувствителна.... дори и най-малкото мога да го приема навътре,но съм останала с впечатлението,че не само аз не харесвам мрачни на вид хора.. за това на близките си показвам,но не и на останалите и мисля,че това е по-добрия вариант... а и винаги се сещам за нещо,което мой мн близък човек ми каза '' ако си постоянно сърдита никой дори няма да се бз с теб,а ако се усмихваш,дори и да в фалшиво някой ще се пошегува и ще се усмихнеш истински'' та.. по тая логика и аз действам
Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
А, не.. близки, неблизки - не ме интересува. Ако ми се плаче - ше плача, ако ми е весело - ше се посмея, ако съм садната - няма да се усмихна, зор ми е. Никой никога не ми е казвал нещо от тоя сорт, че никой няма да се шегува/бъзика с мен щото съм сериозна, винаги се намира кой да ме развесели.
къде е приятеля ти да те развесели ?
П.С Много яка песен
http://vbox7.com/play:563ae7f7
само да не те садне повече
едно ебане винаги оправя настроението
Законът е закон,
но той врата в полето е
и луд е оня, който потърси там сърцето си...
„Има две житейски правила: Правило 1 — Не се тревожи за дреболии. Правило 2 — Всички неща са дреболии.“
^.. Криси,великите умове мислят еднакво
![]()
и това си е true story![]()
fear4o <--- май bro' xDD
darkPaladin <--- *миг, мииг*
So what we get drunk
So what we smoke weed
We’re just having fun
We don’t care who sees
So what we go out
That’s how its supposed to be
Living young and wild and free
^.. как си Криси ?
добре съм си.. имам доста домашни, но така ме мързи :/
така и така днес се оказа, че няма да излизам, реших да си правя филмов маратон и сега чакам пуканките да станат готови :д
ти как си? : )
fear4o <--- май bro' xDD
So what we get drunk
So what we smoke weed
We’re just having fun
We don’t care who sees
So what we go out
на мен принципно неделя ми е 'почивния ден', иначе през останалите дни се съсипвам направо.. едвам се движа от мускулна треска понякога :/
fear4o <--- май bro' xDD
So what we get drunk
So what we smoke weed
We’re just having fun
We don’t care who sees
So what we go out
с куче ли си почивен ден няма.. иначе на мен по принцип петък,събота и неделя са ми дни за мързел,но сега покрай края на срока не е мн забавно... апф.. тая година бързо пак ми мина,но особено голям тормоз откъм учене.. хем не ми се учи хем учим някакви простотии (особено по история като изключим 2те световни) и програмата ми е много натоварена,а с тия тестове и изпитвания не се спряха
![]()
аз тази година съвсем си дадох воля на мързела от към учене и не съм отваряла почти нито един учебник вкъщи.. все си мисля, че като разчитам на това, което запомня в час, пак ще си изкарам хубавите оценки, но не винаги се получава.. а и да, сега точно в края на срока, ни изпитват като за световно и трябва да внимавам да не изкарвам оценки, по-ниски от 5-тица, защото все пак трябва да си пазя стипендията.. много е сложно да си ученик :/
fear4o <--- май bro' xDD
So what we get drunk
So what we smoke weed
We’re just having fun
We don’t care who sees
So what we go out
дам.. и мен мн ме мързи.. и се надявам да е над 5.50 но ако смятам правилно ще е над 5.50 ...изобщо не знам какво ми става тази година.. миналата със зор сядах да уча,но все пак сядах,а тая да ме риташ на почивки пак не можеш да ме накараш![]()