.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22

Hybrid View

Цитирай Първоначално написано от GiveMeLove Виж мнението
    Слушай сега батко ти.. /извинявам се за нецензурните думи, ама сме +18 все пак/..

Отивате с мадамата където ще правите секс.. Недей бърза! .. Прегърни я, целувай я, милвай я.. Лека полека почни да я бараш тук-таме /където сметнеш за добре, ама като гледам, щом сте се уговорили, работата е ясна - давай към гащите/..

Задължително си поиграй с нея, повече време - гледай да е максимално възбудена! Проникни първо с пръст, после с два - бавно, ако трябва плюйни да го еба, че да не я боли!

Нямаш нужда от свирки, ти и без това ще си се удървил като пърч, така ще бавно, нежно и смело вкарваш и после нацелваш ритъма.. Не бързай, че ще изреве..

На другия ден я хващаш, правиш и един HardCore и е вече готова!

П.П. Ако искаш да свършиш бавно - удари 1 уиски или една "злобарка" с лек фалс преди акта!

Надявам се да съм ти помогнал, ученико!
    Ти като някакъв професор и доктор ли се изживяваш?

А по темата: ДА, боли ужасно много, все едно те колят!

Голям фен Аватара на GiveMeLove
    Цитирай Първоначално написано от airpump Виж мнението
    Ти като някакъв професор и доктор ли се изживяваш?

А по темата: ДА, боли ужасно много, все едно те колят!
    Не, отговорът ми беше написан леко хумористично, 90 % са ми такива .. Ако си трудно загряващ/а, просто прочети повече от един път написаното.

На въшлясалия селянин от Ямбол, с каруцата последен модел и дрехите от "МОЛ Шекер Махала" дори няма да го удостоя с отговор..
    В ЖИВОТА НЯМА "РЕСТАРТ" БУТОН...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си