- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Първи полов акт
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Извинявай нещо не ти се разбира, Кюстендил и цигани?
Тук това го нямаме, в целия град да има 1000 цигани от 25 000 жители като за провинциален град си е супер
А ти пловдивска майно, нареждаш без да ме познаваш, без даже да си ме виждал, или пък да имаш наблюдения над мненията ми, щото скоро се върнах в форума бях малко ваканция.
От друга страна, аз наблюдавам постовете ти, гледам ти снимките и виждам, че си смешен селски бек дето не знае кво иска кво прави и за кво се бори.
С нетърпение чакам следващата ти порция хейт.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
moqt pyvi pyt izobshto ne beshe priqten,bolq,ne teche kryv i si misleh che ne e skysal cipata.
Важното е да не се притесняваш и всичко ще е наред.
При мен и двамата бяхме девствени, бяхме леко притеснени, но той все пак прояви смелост, накара ме да се отпусна и всичко мина добре. Иначе да, имаше болка, но не е такава за умиране. Всичко си е строго индивидуално - при нея може всичко да мине гладко, без кръв и болка.
Както казах в началото - важното е да се отпуснете и да се отдадете просто на момента.