.
Отговор в тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 77
    Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Супер. о.О
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Сиси, имай в предвид, че сибирското хъски не е нещо, което можеш да мачкаш и гушкаш. Страшно силно куче е, което мрази жегата и водата/дъжда. Нито пък обича да го мачкаш и целуваш. Трябват му дълги разходки и постоянна игра, където да изразходва енергията си. Има свой собствен характер. Подчинява се само на един в семейството. :Д

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Цитирай Първоначално написано от SisiStrange Виж мнението
    Защо? Заради ваксини и болести ли?
    Основно заради болестите и заради начина, по който гледат животните.
    Масовата практика е да заплождат женска на всяко разгонване и често ги пускат брат/сестра майка/син и т.н
    Ако искаш по-късно и статии ще ти намеря (сега нямам време да изровя едни много верни), но лично съм се сблъсквала с това.
    За магазините важи същото.

Характерът на кучето също е много важен. Да, зависи от това как ще го отгледаш, но както и DisappointedDreamer каза, хъскитата специално са адски своенравни. Твърда ръка им трябва.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Град
    София, България
    Ъхъ. Не е за вас с Радослав хъскито :Д вземете си пудел

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    ^ Не го казах в този смисъл.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Град
    София
    Неее, никога не съм си падала по малки породи. Едната ми баба имаше пекинез и винаги се гледахме на кръв.

Мерси, Виоленца, ще го имам в предвид това като тръгнем да си взимаме.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Радослав

Град
    София, България
    Абе, шегувах се.

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението
    Не е било на село.

Имала съм сибирско хъски, което гледахме докато си бях в София в къща. Имала съм и западно шотландски териер, който гледахме отново в къща, докато живеех в Сърбия.

// ако поста ти се отнасяше до мен.
    Не беше за теб

Моето куче също е от легален развъдник, в нашия случай беше задължително, но не подкрепям идеята на всяка цена. Ако ще и най-мърлявия пес от улицата да вземеш, ще го заведеш на ветеринар, ще му направиш всички процедури и ще го обичаш точно толкова, колкото и най-расовото куче.

Сиси... говори с някой, който разбира от кучета, защото не може да се колебаеш между хъски и ретривър. Не се избира по външен вид, а по характер, а хъскито и ретривърът са коренно различни.
    Не че правя реклама, ама и аз никога не съм обичала малко куче, но съм в апартамент и ако исках куче, трябваше да е мъничко. Прочети за йоркширския териер - като темперамент и външен вид, страхотни кучета са Направо те разтапят.

Град
    София
    ПП. По темата, любимата ми тарантула случайно излезе от кокоса (където се крие 99% от времето) и успях да я снимам като хората: https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.n...65182176_n.jpg

Пантерке, при мен беше нещо като... на външен вид ми харесват повече хъскитата, а на характер - ретривърите. Предполагам, че все пак ще се запътим към второто, защото Виоленца и Дриймър са прави и аз не смятам да се самозалъгвам. Наистина на мен повече прилягат по-гушкави породи нищо, че гледам като цяло животни, които са си... само за гледане. Ако си взема бозайник, със сигурност ще е по-кротък като цяло.

Иначе не е до породата за малките кученца. Не, че не са ми сладки, просто някак не ги възприемам като кучета. Може би прозвуча не много нормално, но ги виждам повече като куклички.
    Последно редактирано от SisiStrange : 01-08-2013 на 11:56
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Радослав

anonymous708973
    Guest

Иначе не е до породата за малките кученца. Не, че не са ми сладки, просто някак не ги възприемам като кучета. Може би прозвуча не много нормално, но ги виждам повече като куклички.
    http://sphotos-g.ak.fbcdn.net/hphoto...42218872_n.jpg
    Дааа!

Ама си помисли за бонусите - никакви косми, няма нужда от часове разходка (уверявам те, дори 20-минутната разходка на минусови температори ме кара да полудявам). Не е кротък, ама в това му е чарът.
    ИНДИ! <3

Голям фен Аватара на D12Respect
    Град
    ин ди гето
    Имам си 3 месечно питбулче.

Имаме Голдън, казва се Мишо и е на 1,4г. Тук е като бебе: http://www.prikachi.com/images.php?i...4/5714904l.jpg Тук е на 8 месеца, още е пораснал, но нямам хубава снимка: http://www.prikachi.com/images.php?i...8/5714908p.jpg Много е палав и не обича да стои сам вкъщи. ;д Породата е подходяща за гледане в апартамент и много добре се разбират с всякакви хора и деца.
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Супер фен Аватара на shmatarok
    спим набузени

умирам си за куче, но в момента нямам възможността да го гледам и се надявам след някоя и друга година това да се промени

Голям фен Аватара на s40t4
    питон, смокове, тарантули и скорпион.... половината ми стая е в терариуми
    Имам костенурки и котка,ама не са баш в нас...

Чуечц с две разбити яйца и един черпак

Голям фен Аватара на BuBzzz
    Имам червенобузи костенурки:
    http://picbg.net/viewpic.php?u=625327SI0l&i=553410

Един оцелял трихогастер (нещо не се справиха тези рибки) - http://www.aquarium-fotos.de/data/me...us_Mnnchen.JPG (тази снимка е от нета)

5 тарантули:
    Lasiodora striatipes - https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.n...56928040_n.jpg
    Grammostola rosea - https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.n...18812955_n.jpg
    Cyclosternum fasciatum - https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.n...69557324_n.jpg
    Brachypelma emilia - https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.n...81722141_n.jpg
    Acanthoscurria geniculata - https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.n...52448613_n.jpg

Последните 3 са бебета.
    Божеееее много са якиии.Искат ли много грижи?С какво ги храниш?(за тарантулите)

BuBy

Цитирай Първоначално написано от BuBzzz Виж мнението
    Божеееее много са якиии.Искат ли много грижи?С какво ги храниш?(за тарантулите)
    Имаш лс.

Повече от фен
    Като почнахте с тарантулите да зема се похваля с мойте гадове:
    Тарантулки:
    Poecilotheria metallica
    Monocentropus balfouri
    Скорпион:
    Pandinus cavimanus

Преди имах към 30 тарантули, 3 скорпиона, 9 гекона, каскавели, габонка... ама ми омръзнаха и разпродадох сичко.
    А, оставих си и 5 фешън плъхчета с различни очи, че ми беше жал да ги метна на дзверовете.

Супер фен Аватара на kitty02
    Град
    Някъде из Тетевен .. <3
    Имам 2 вълнисти папагала.
    Искам и куче, ама живеем във апартамент и не става.

Голям фен Аватара на PurpleSand
    1 папагал,1 котка и 2 кучета ...
    Незнам вече кой да мразя и кой да обичам.
    В кого да се вричам и приятел да наричам.

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    Цитирай Първоначално написано от Violenza Виж мнението
    Основно заради болестите и заради начина, по който гледат животните.
    Масовата практика е да заплождат женска на всяко разгонване и често ги пускат брат/сестра майка/син и т.н
    Ако искаш по-късно и статии ще ти намеря (сега нямам време да изровя едни много верни), но лично съм се сблъсквала с това.
    За магазините важи същото.

Характерът на кучето също е много важен. Да, зависи от това как ще го отгледаш, но както и DisappointedDreamer каза, хъскитата специално са адски своенравни. Твърда ръка им трябва.
    правят го най-вече в легалните развъдници 100% от генетично болните са били от такива места
    не е лесно да кажеш на стопанин че кучето му е увредено само 20мин след като е броя 1000лв за него
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Повече от фен Аватара на gersinkaa
    имам немска овчарка Рекс на 1,3г. гледам го в апартамент, но иска адски много бягане и разхождане.. големите кучета не са за апартаменти, но сърце не ми дава да го махна, обичам го адски много..

Голям фен Аватара на black pearl
    Имам 2 пекинезчета ^^ Едното е баща на другото и въпреки че повечето хора мислят че са злобни ..са толкова обичливи ) ^^

Фен Аватара на jumpers
    Град
    Русе
    Тарантули, скорпиони, отровни змии, плъхове ае аз ако имам приятелка дет да гледа такива раоти направо с лопатата ще й набия чомберите е' ... 30 тарантули, 5 скорпиона 10 гущера аз все едно влизам в стая на ужасите, остава светлините да са зелено червени ........ Момичето вместо да изглежда и да е нежно, като слабата половинка то ти самия ня'а можеш да стъпиш в тях и като цяло до нея, то със страх да влизаш

Цитирай Първоначално написано от jumpers Виж мнението
    Тарантули, скорпиони, отровни змии, плъхове ае аз ако имам приятелка дет да гледа такива раоти направо с лопатата ще й набия чомберите е' ... 30 тарантули, 5 скорпиона 10 гущера аз все едно влизам в стая на ужасите, остава светлините да са зелено червени ........ Момичето вместо да изглежда и да е нежно, като слабата половинка то ти самия ня'а можеш да стъпиш в тях и като цяло до нея, то със страх да влизаш
    Всеки си има вкус. Тва е все едно ти да имаш кучета и котки, а приятелката ти да ги мрази и кво правим? Ще си махнеш си домашните любимци заради приятелката ти, която незнаеш колко ще е с теб?... или с други думи временна работа е тя, а домашните любимци ще ги гледаш с години

Тарантули
    Lasiodora streatipes
    Grammostola pulchires
    Grammostola rosea
    Brachypelma albopilosum
    Brachypelma albiceps
    Brachypelma baumgartini
    Brachypelma albogans
    Prerinochilus mirinus RCF
    Poecilotheria regalis