.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 77

Hybrid View

Фен Аватара на jumpers
    Град
    Русе
    Тарантули, скорпиони, отровни змии, плъхове ае аз ако имам приятелка дет да гледа такива раоти направо с лопатата ще й набия чомберите е' ... 30 тарантули, 5 скорпиона 10 гущера аз все едно влизам в стая на ужасите, остава светлините да са зелено червени ........ Момичето вместо да изглежда и да е нежно, като слабата половинка то ти самия ня'а можеш да стъпиш в тях и като цяло до нея, то със страх да влизаш

Голям фен Аватара на s40t4
    Цитирай Първоначално написано от jumpers Виж мнението
    Тарантули, скорпиони, отровни змии, плъхове ае аз ако имам приятелка дет да гледа такива раоти направо с лопатата ще й набия чомберите е' ... 30 тарантули, 5 скорпиона 10 гущера аз все едно влизам в стая на ужасите, остава светлините да са зелено червени ........ Момичето вместо да изглежда и да е нежно, като слабата половинка то ти самия ня'а можеш да стъпиш в тях и като цяло до нея, то със страх да влизаш
    Всеки си има вкус. Тва е все едно ти да имаш кучета и котки, а приятелката ти да ги мрази и кво правим? Ще си махнеш си домашните любимци заради приятелката ти, която незнаеш колко ще е с теб?... или с други думи временна работа е тя, а домашните любимци ще ги гледаш с години

Чуечц с две разбити яйца и един черпак

Голям фен Аватара на s40t4
    Тарантули
    Lasiodora streatipes
    Grammostola pulchires
    Grammostola rosea
    Brachypelma albopilosum
    Brachypelma albiceps
    Brachypelma baumgartini
    Brachypelma albogans
    Prerinochilus mirinus RCF
    Poecilotheria regalis
    Haplopelma huvena

Змии
    Python reguis
    Elaphe schrenskii
    Elaphe guttata
    Lampropeltis getulus californie

Скорпиони
    Heteromatrus spinifer

Чуечц с две разбити яйца и един черпак

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от jumpers Виж мнението
    Абе... да ти кажа, тия гадинки поне си стоят в терариумите, я си представи да има едно огрооомно куче, което те гледа на кръв, щом прекрачиш прага?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си