.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Hybrid View

Мега фен Аватара на AnarchyBoy
    Цитирай Първоначално написано от granger Виж мнението
    Говорете си за музика, кой какво харесва, за филми , за книги, ако и двамата четете би било впечатляващо наистина.
    Говорете си за история ,бе, няма нищо по-хубаво от тва да проведеш един стойностен разговор за история, книги ,литература ,може би сте малко малки за такива неща, по принцип говоря, говорете си за Хобитът, Тъмблр, Джеймс Бонд ...абе за много неща можете да си говорите...
    като се видите ще ви се развържат езиците.
    Харесва ми как грейнджъра прескача от Хобитът към Тъмблр и накрая отива на Джеймс Бонд просто ме уби
    Но инак да, говорете си за нещо което и двамата ви вълнува, харесвате, обичате или сте привлечени от.
    Например аз с момичето в което съм влюбен си говорим за
    Литература,История, Тренираме си Английският говорим за филми/музика обсъждаме яките мадами по улиците като минат и т.н, а още даже не ходим. но май на там отиват нещата.
    Та както и да е, като се видите ще си говорите все за нещо.

ПС: не си прави някакви планове за какво ще говориш, и какво ще каже тя/той (изпуснах началото на темата) защото ако направиш план, всичко по него ще се обърка и ще останеш без заучените "реплики" от плана и ще се спечеш

ПС2: Granger с глас съм се смял
    Последно редактирано от AnarchyBoy : 01-13-2013 на 09:57
    "It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
    Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Цитирай Първоначално написано от AnarchyBoy Виж мнението

ПС2: Granger с глас съм се смял
    Ми тва е идеята, толкова нелепа тема ,кво да кажа
    Винаги има за какво да си говорят. Освен да си изготви списък и да го изпълни като се видят.
    maDamn

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си