.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Talking Какво да му кажа....

Сигурно и на много от вас ви се е случвало да ме знаете какво да си говорите с човека на мечтите ви. Все някога сте изпадали в този неудобен момент на мълчание. Та ако можете споделете някои интересни теми, за които можем да си говорим,

Голям фен Аватара на GiveMeLove
    97 набор не виждам за какво друго може да си говорите, освен поп-фолк, цигари, под прикритие, училище и ... това е май?
    В ЖИВОТА НЯМА "РЕСТАРТ" БУТОН...

Само аз ли не изпадам в тия моменти? Две интересни личности винаги ще си намерят за какво да си говорят.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Супер фен Аватара на ForzaFelipe
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от GiveMeLove Виж мнението
    97 набор не виждам за какво друго може да си говорите, освен поп-фолк, цигари, под прикритие, училище и ... това е май?
    >>DjBelev<<

Първо: НЕ слуша чалга
    Второ: НЕ ПУШИМ
    Трети: НЕ гледам под прикритие

Мега фен Аватара на xoxi
    Цитирай Първоначално написано от dianna1997 Виж мнението
    Първо: НЕ слуша чалга
    Второ: НЕ ПУШИМ
    Трети: НЕ гледам под прикритие
    Ето, виждаш ли. Тогава говорете за неща, които искате и харесвате.
    Въпреки, че коментарът на givemelove не беше адекватен, ти веднага то отряза, защото не правиш това, това и това.
    Тогава кой искаш да ти каже за какво можете да си говорите? Говорете си за общи интереси, хобита, училище, филми, музика. Каквото ви вълнува.
    И спря да се върти за миг земята..

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    мен ми е много интересно и да пушехте, какво щяхте да им обсъждате на цигарите.
    То по същата логика, щом и двамата не пушите, може пак да обсъждате закона против пушенето на закрити места, само че не да го плюете, а да го подкрепяте(или там да си изкажете мнението), щом не слушате чалга може да нареждате чалгаджийките и т.н.

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Говорете си за музика, кой какво харесва, за филми , за книги, ако и двамата четете би било впечатляващо наистина.
    Говорете си за история ,бе, няма нищо по-хубаво от тва да проведеш един стойностен разговор за история, книги ,литература ,може би сте малко малки за такива неща, по принцип говоря, говорете си за Хобитът, Тъмблр, Джеймс Бонд ...абе за много неща можете да си говорите...
    като се видите ще ви се развържат езиците.
    maDamn

Мега фен Аватара на AnarchyBoy
    Цитирай Първоначално написано от granger Виж мнението
    Говорете си за музика, кой какво харесва, за филми , за книги, ако и двамата четете би било впечатляващо наистина.
    Говорете си за история ,бе, няма нищо по-хубаво от тва да проведеш един стойностен разговор за история, книги ,литература ,може би сте малко малки за такива неща, по принцип говоря, говорете си за Хобитът, Тъмблр, Джеймс Бонд ...абе за много неща можете да си говорите...
    като се видите ще ви се развържат езиците.
    Харесва ми как грейнджъра прескача от Хобитът към Тъмблр и накрая отива на Джеймс Бонд просто ме уби
    Но инак да, говорете си за нещо което и двамата ви вълнува, харесвате, обичате или сте привлечени от.
    Например аз с момичето в което съм влюбен си говорим за
    Литература,История, Тренираме си Английският говорим за филми/музика обсъждаме яките мадами по улиците като минат и т.н, а още даже не ходим. но май на там отиват нещата.
    Та както и да е, като се видите ще си говорите все за нещо.

ПС: не си прави някакви планове за какво ще говориш, и какво ще каже тя/той (изпуснах началото на темата) защото ако направиш план, всичко по него ще се обърка и ще останеш без заучените "реплики" от плана и ще се спечеш

ПС2: Granger с глас съм се смял
    Последно редактирано от AnarchyBoy : 01-13-2013 на 09:57
    "It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
    Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.

Голям фен Аватара на mrankoniiii
    Как за какво ще си говорите ..ами атмосферно налягане , озонова дупка , топенето на ледове
    Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън

Мега фен Аватара на Mary_Jane_69
    Не годините определят разума. От такива стереотипи до гуша ми дойде.

*** Към авторката - идва си отвътре просто.

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Цитирай Първоначално написано от AnarchyBoy Виж мнението

ПС2: Granger с глас съм се смял
    Ми тва е идеята, толкова нелепа тема ,кво да кажа
    Винаги има за какво да си говорят. Освен да си изготви списък и да го изпълни като се видят.
    maDamn

Цитирай Първоначално написано от Mary_Jane_69 Виж мнението
    Не годините определят разума. От такива стереотипи до гуша ми дойде.

*** Към авторката - идва си отвътре просто.
    Чувала ли си диалог на подрастващи тинейджъри? .. Защото ми се налага да слушам всеки ден, и да ти кажа, определено ГОДИНИТЕ ОПРЕДЕЛЯТ РАЗУМА..

Не нападам никого, разбира се.. За всичко си има време..

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от marilyn Виж мнението
    Само аз ли не изпадам в тия моменти? Две интересни личности винаги ще си намерят за какво да си говорят.
    това ! ...

Banned Мега фен
    Чувала ли си диалог на подрастващи тинейджъри? .. Защото ми се налага да слушам всеки ден, и да ти кажа, определено ГОДИНИТЕ ОПРЕДЕЛЯТ РАЗУМА..

Не нападам никого, разбира се.. За всичко си има време..
    с тия крайни реплики сте мн интересни... не че нещо,но на мен след един спор са ми казвали - наистина ли си толкова малка ? а на вид изглеждам дори по малка от годините си

Цитирай Първоначално написано от FuCKkK13 Виж мнението
    с тия крайни реплики сте мн интересни... не че нещо,но на мен след един спор са ми казвали - наистина ли си толкова малка ? а на вид изглеждам дори по малка от годините си
    Всяко правило има изключения.. Радвай се, че си!

Говорих .. общо за всички като цяло..

Banned Мега фен
    Всяко правило има изключения.. Радвай се, че си!

Говорих .. общо за всички като цяло..
    точно заради ''говорих общо,за всички като цяло'' си написах мнението ... не слагай всички под общ знаменател.. можеш да кажеш повечето,почти всички,по-голяма част от и т.н. и ндам.. радвам се

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си