- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво да му кажа....
Сигурно и на много от вас ви се е случвало да ме знаете какво да си говорите с човека на мечтите ви. Все някога сте изпадали в този неудобен момент на мълчание.Та ако можете споделете някои интересни теми, за които можем да си говорим,
![]()
97 набор не виждам за какво друго може да си говорите, освен поп-фолк, цигари, под прикритие, училище и ... това е май?
В ЖИВОТА НЯМА "РЕСТАРТ" БУТОН...
Само аз ли не изпадам в тия моменти? Две интересни личности винаги ще си намерят за какво да си говорят.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Ето, виждаш ли. Тогава говорете за неща, които искате и харесвате.
Въпреки, че коментарът на givemelove не беше адекватен, ти веднага то отряза, защото не правиш това, това и това.
Тогава кой искаш да ти каже за какво можете да си говорите? Говорете си за общи интереси, хобита, училище, филми, музика. Каквото ви вълнува.
И спря да се върти за миг земята..
мен ми е много интересно и да пушехте, какво щяхте да им обсъждате на цигарите.
То по същата логика, щом и двамата не пушите, може пак да обсъждате закона против пушенето на закрити места, само че не да го плюете, а да го подкрепяте(или там да си изкажете мнението), щом не слушате чалга може да нареждате чалгаджийките и т.н.
Говорете си за музика, кой какво харесва, за филми , за книги, ако и двамата четете би било впечатляващо наистина.
Говорете си за история ,бе, няма нищо по-хубаво от тва да проведеш един стойностен разговор за история, книги ,литература ,може би сте малко малки за такива неща, по принцип говоря, говорете си за Хобитът, Тъмблр, Джеймс Бонд ...абе за много неща можете да си говорите...
като се видите ще ви се развържат езиците.
maDamn
Харесва ми как грейнджъра прескача от Хобитът към Тъмблр и накрая отива на Джеймс Бондпросто ме уби
Но инак да, говорете си за нещо което и двамата ви вълнува, харесвате, обичате или сте привлечени от.
Например аз с момичето в което съм влюбен си говорим за
Литература,История, Тренираме си Английският говорим за филми/музика обсъждаме яките мадами по улиците като минат и т.н, а още даже не ходим.но май на там отиват нещата.
Та както и да е, като се видите ще си говорите все за нещо.
ПС: не си прави някакви планове за какво ще говориш, и какво ще каже тя/той (изпуснах началото на темата) защото ако направиш план, всичко по него ще се обърка и ще останеш без заучените "реплики" от планаи ще се спечеш
ПС2: Granger с глас съм се смял![]()
![]()
Последно редактирано от AnarchyBoy : 01-13-2013 на 09:57
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Как за какво ще си говорите ..ами атмосферно налягане , озонова дупка , топенето на ледове![]()
Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън