.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21

Hybrid View

Мега фен Аватара на fUcKsMiLe
    Аз говоря, 'щото майка ми живее там от както се помня. Какви неща съм чувала.. ох, леле.
    Супер страшно е вечер, ако си сам.. Бог да ти е на помощ, ако си религиозен, ако ли не, моли се да си близо до вас или до някой приятел и да идеш в тях, че иначе ти се е е**** майката. И полицията няма да ти помогне в тоя случай. А за работата.. там е още по-лошо.
    Как да е. Който иска да ходи де. То си е негова работа. Аз само казвам, какво става всъщност там от преживяването на човек, на чиито думи мога да вярвам.

^^ Може би наистина си прав. Но във всяка държава има какво да се види. И България не остава назад. Жалко, че хората тук рушат всичко и 5 пари не дават за природните ни богатства.
    *сън*

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от fUcKsMiLe Виж мнението
    Аз говоря, 'щото майка ми живее там от както се помня. Какви неща съм чувала.. ох, леле.
    Супер страшно е вечер, ако си сам.. Бог да ти е на помощ, ако си религиозен, ако ли не, моли се да си близо до вас или до някой приятел и да идеш в тях, че иначе ти се е е**** майката. И полицията няма да ти помогне в тоя случай.
    нищо не разбрах, ще поясниш ли за кво става дума ?
    Законът е закон,
    но той врата в полето е
    и луд е оня, който потърси там сърцето си...

Мега фен Аватара на fUcKsMiLe
    Цитирай Първоначално написано от Oy7ofCon7roL Виж мнението
    нищо не разбрах, ще поясниш ли за кво става дума ?
    ЛС.
    *сън*

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си