.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 64

Hybrid View

Мега фен Аватара на shadow4e
    Град
    София
    Съжалявам, не успях да ви прочета много подробно и да си структурирам мнението, ще отговаря на два поста сега.
    Цитирай Първоначално написано от NqkfaNikakva21 Виж мнението
    Струва ми се, че някои хора взимат прекалено насериозно тая девственост :Д
    Защото след един момент наистина става бреме, около мен се чудят как да помогнат на момчета, които не са правили секс и искат съвети от мен.
    От друга страна пък две момчета вече споделят, че друго си било, ако знаят, че момичето не е било с други. Издига им се в очите.

Цитирай Първоначално написано от fuCK13
    всъщност не... че може да не си девствена от 5 години ама пак да си пън в леглото,докато може на някоя да и е 5тия път и да се справя така все едно е правила секс 5 години... знаех си аз че няма да ме разберете
    С това пък съм крайно несъгласна. Има неща, които човек трябва да преживее, да опознае своето тяло, да знае как да се държи, как да погледне, тези неща не стават от петия 5 или от 10-тия. Да, и аз на 5-тия път се мислех за страхотна в леглото, ама един приятел ме светна и ме срина със земята направо от ебавки и то не защото аз съм се хвалила, а защото той имаше много опит и си даваше реална сметка. Трябва си време, за да се научиш как да подлудиш човека до теб.

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от shadow4e Виж мнението
    Съжалявам, не успях да ви прочета много подробно и да си структурирам мнението, ще отговаря на два поста сега.

Защото след един момент наистина става бреме, около мен се чудят как да помогнат на момчета, които не са правили секс и искат съвети от мен.
    От друга страна пък две момчета вече споделят, че друго си било, ако знаят, че момичето не е било с други. Издига им се в очите.

С това пък съм крайно несъгласна. Има неща, които човек трябва да преживее, да опознае своето тяло, да знае как да се държи, как да погледне, тези неща не стават от петия 5 или от 10-тия. Да, и аз на 5-тия път се мислех за страхотна в леглото, ама един приятел ме светна и ме срина със земята направо от ебавки и то не защото аз съм се хвалила, а защото той имаше много опит и си даваше реална сметка. Трябва си време, за да се научиш как да подлудиш човека до теб.
    оф.. не разбра какво казвам.. естествено,че колкото повече толкова повече... НО ! има такива дето колкото и повече, стоят на едно положение - та за това го казах това т.е. че не е гаранция

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от shadow4e Виж мнението
    викаш талант нема в тая работа, всичко е до експириънс и на 25 вече всеки е виртуоз

пък изобщо да не говорим, че човек с човек не си мяса и със всеки секса е различен и му харесват различни неща и т.н.
    Законът е закон,
    но той врата в полето е
    и луд е оня, който потърси там сърцето си...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си