.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 32
    Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София

Скарахме се

Не знам дали темата е за тук или за горния раздел. Скарването е по-скоро за любов, но пък поводът е за тук. Споделих с приятелката си тази статия и ми е интересно какво мислите вие по този въпрос?

http://www.moetodete.bg/intimno/part...-bez-seks.html

Супер фен Аватара на nymphadora
    Заради статията ли се скарахте и защо по-точно?

Град
    София
    Защото повдигам темата за трети път. А статията все едно е писана за нас.

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Значи няма промени в броя пъти, в който го правите в месеца?

За мен секса е важен. Не е най-важния, но е част от пъзела, който в края прави 'връзка'. Разбира се, че ако има проблеми (в работата, смърт в семейството, дете, финансови и етц) желанието за секс може да се намали, но аз лично не бих искала то да изчезне напълно. Сексът е нещо интимно. Нещо на много по-високо ниво от само физическото, особено ако сте в сериозна връзка.

След определен период от време липсата му ще започне да оказва влияние - върху настроението на двойката, върху това колко силна е връзката ви.

Мисля, че трябва да се допиташ до твои възрастници. На 17 години съм и между моите сили/енергия/желания и човек на 35 години, има огромна разлика.

За мен сексът е много важен. Той сближава, а и е израз на някакви емоции, чувства, желания, когато е правен с любимия. Аз лично не мога без секс и ако човекът до мен не ми го дава, започвам да се оглеждам навън. Липсата на секс влияе на връзката, някак си според мен хората могат да си станат чужди.
    А и хората имаме нужда да се чувстваме желани... имаме нужда човекът до нас да ни показва постоянно колко много ни иска. И това, когато изчезне... удар по самочувствието.
    Поговорете си. Не знам колко ние тук сме компетентно мнение... ти си доста по-голям от нас, но дано сме успели да ти помогнем.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Град
    София, България
    Надето е права. Сексът е доверие, любов, вярност, желание да бъдеш с този човек. Връзка без него е просто като приятелство - приятно ми е с теб, но не искам интимност. Сексът (в сериозна връзка) е разговор с действия, в който обясняваш, че вярваш на този човек, искаш този човек, харесваш го.

Град
    София
    Не е да не искаме интимност, а просто единият иска много повече от другия и нещата обикновено се случват рядко и все по негова инициатива.

Град
    София, България
    Рядкото желание би ме натъжило.

Цитирай Първоначално написано от dimitar_ak Виж мнението
    Не е да не искаме интимност, а просто единият иска много повече от другия и нещата обикновено се случват рядко и все по негова инициатива.
    Това може да ме изкара извън релси. Преди години имах едно такова гадже... сексуалният му апетит беше доста по-малко в сравнение с моя. Еми.. не издържах. Колкото и да го харесвах, беше умно, хубаво момче и ми даваше много като усещане, контакт и тн. Но секса...

Поговорете си, знам, че сте отдавна заедно и се обичате, просто внимавайте да не си развалите връзката заради това. Ти си си в правото, просто се опитай да разбереш къде е проблема.

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Съгласна съм с Надето. Сексът не е само секс, така да се каже. Той сближава,отдушник на емоции е , изпускаш парата,наслаждаваш се на партньора си. В момента съм във връзка, но не живея заедно с приятеля си , затова и не правим секс редовно,но ако живея с него , трудно бих се сдържала да не му скачам по 3 пъти на ден минимум.
    Интересно е и защо се карате, смисъл то е ясно защо,но защо не се опита да поговори с теб вместо да се кара с теб. Тъпичко е. Сексуалния ви апетит явно е на различни нива,което си е голям фактор в отношенията. А и незадоволеността предизвиква раздразнителност...
    Би следвало да подходиш по-тактично и по-завоалирано ,и да я преразположиш към разговор. Идея как обаче-нямам.
    maDamn

Супер фен Аватара на SpiritInBlack
    Здравей , колега.Доживях и ти да пуснеш подобна тема отново , хаха. Виж , колко важна част е сексът зависи само от вас 2мата и на какво ниво е връзката ви.Казано по друг начин , сексът играе различна роля при взаимоотншенията , които се очаква да свършат ( а дано , ама надали ) с брак и тези , които са започнали в дискотека.Нормална е разликата между либидото ви да оказва някакво негативно влияние , но такива неща се случват.Все пак , взаимоотношенията между двама души се градят на взаимни компромиси и уважение.За да завърша нека кажа следното - бил съм влюбен само 1 път истински. Аз бях първият приятел на въпросното момиче ,и повярвай ми, през акъла ми не е минавал сексът.Исках просто да се държим за ръка и да прекарваме максималко време заедно.Казва ти го човек , който е ебал много курви от дискотека.
    Поздрави и да кажеш как се развиват нещата.
    Последно редактирано от SpiritInBlack : 01-14-2013 на 11:01

Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от SpiritInBlack Виж мнението
    , които са започнали в дискотека.
    Ох. Това не е вярно. Най-добрата ми приятелка срещна приятеля си в дискотека в Китен. И двамата са от София, един квартал, и са заедно вече 2 години.

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от dimitar_ak Виж мнението
    this.

Аз, като една голяма филмарка, обичам/обожавам секса и е имало периоди, в които ми се е правело постоянно и няма нормален разговор, в който подсъзнанието ми да не се е обаждало и да съм си помисляла някакви сексуални неща..
    НО, когато някой с по-голям сексуален апетит от моя иска повече секс от мен, или ми прави сексуални намеци/говори за секс прекалено много, губя всякакво желание и ставам по-скоро разнежена..

Може и с твоята приятелка да е така... Да си създал някакво чувство у нея, което... все едно да почнеш да я гушкаш и в главата и да мине мисълта 'ох пак ли иска секс..', а ти може просто да искаш да я гушкаш.. примерно..

Това е гадно всъщност..

С първото ми гаЖе, може да се каже, че от както почнахме да правим секс, аз бях в повечето пъти инициатора, да не говорим, че е имало случаи, в които съм правела някакви намеци, пък на него не му се е правило секс..
    От една страна ми беше хубаво, защото имах постоянно желание за секс, от друга е изнервящо, защото неговото пък не беше толкова силно като моето..
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от marilyn Виж мнението
    За мен сексът е много важен. Той сближава, а и е израз на някакви емоции, чувства, желания, когато е правен с любимия. Аз лично не мога без секс и ако човекът до мен не ми го дава, започвам да се оглеждам навън. Липсата на секс влияе на връзката, някак си според мен хората могат да си станат чужди.
    А и хората имаме нужда да се чувстваме желани... имаме нужда човекът до нас да ни показва постоянно колко много ни иска. И това, когато изчезне... удар по самочувствието.
    Поговорете си. Не знам колко ние тук сме компетентно мнение... ти си доста по-голям от нас, но дано сме успели да ти помогнем.

И аз съм на това мнение.
    Изчезне ли секса, започват проблемите в отношенията. Не се ли оправи секса дорде е време, връзката бавно, но сигурно се руши.

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL Виж мнението
    обичам/обожавам секса и е имало периоди, в които ми се е правело постоянно и няма нормален разговор, в който подсъзнанието ми да не се е обаждало и да съм си помисляла някакви сексуални неща..
    НО, когато някой с по-голям сексуален апетит от моя иска повече секс от мен, или ми прави сексуални намеци/говори за секс прекалено много, губя всякакво желание и ставам по-скоро разнежена..
    Щруд, ти си ми астралната близначка :д
    Много вярно.

Мега фен
    Град
    <3
    :3
    Така де..

Обич'м да ме дразнят, без да ми дават веднага, за да си се натискам и нахалствам самичка. :3 уу :3 Всъщност май предпочитам като ще правим секс, аз да съм тази, която ще се натиска за това, а дори и момченцето да иска, пък аз не съвсем, пак да изглежда, че аз искам повече :3
    А толкова е възбуждащо понякога и на двамата да ви се прави секс, ама единия да се дърпа нарочно.. :3 А дори и да не е нарочно е сладко да не искаш точно в тоя момент, а веднага в следващия да почне да ти става хубаво от нахалството и упоритостта на другия.. :3 хаха
    4XCOKИ

anonymous708973
    Guest
    сладко да не искаш точно в тоя момент, а веднага в следващия да почне да ти става хубаво от нахалството и упоритостта на другия.. :3 хаха
    every time

Ох, при мен е точно обратното... почвам да искам повече.. ако има на къде повече де..

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от marilyn Виж мнението
    Ох, при мен е точно обратното... почвам да искам повече.. ако има на къде повече де..
    хм странно..
    Повече ме радва идеята да го искам много силно и да не ми го дават (е не прекалено дълго ест), от колкото да изгубя всякакво сексуално желание, подтиснато от силното такова на човека отсреща..
    А и по тоя начин се чувствам по-сексуално 'озлобена' и 'недетенце'..

Чак секс ми се доправи при мисълта..
    4XCOKИ

хм странно..
    Повече ме радва идеята да го искам много силно и да не ми го дават (е не прекалено дълго ест), от колкото да изгубя всякакво сексуално желание, подтиснато от силното такова на човека отсреща..
    А и по тоя начин се чувствам по-сексуално 'озлобена' и 'недетенце'..

Чак секс ми се доправи при мисълта..
    Тук това е интересното, че имаме различни мнения и усещания.

Супер фен Аватара на SpiritInBlack
    Едва ли на Димитър му пука кога , как , къде и с кого се прави секс ,на която и да е от вас.

Митко , убеден съм , че знаеш какво трябва да се направи , прочети какво съм написал и по-горе.Това , което може да се добави , е , че трябва да седнете да си поговорите като възрастни хора , но с едно голямо условие.Материята е изключително деликатна , особено ако жената е инициаторът на повечето ви сеанси , т.е. ти да се дърпаш.Кажи и евентуалните причини по много деликатен начин и решете проблема заедно.

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Казваш, че повдигаш въпроса за трети път. Как реагира тя, какви са нейните аргументи в днешното скарване, и като цяло какво е нейното отношение към създалата се ситуация?
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    разнообразете си ежедневието
    ако ходите на работа, после вкъщи, после вечеря, душ, книга/телевизия и лягате и евентуално (не)правите секс е нормално желанието да е убито
    заведи я навън, двамата да сте си, или в компания, прошушни и нещо преди да се приберете, а като се приберете направи обстановката по-романтична-свещи и вино ще свършат работа + някое парче от дълбоките нежни архиви примерно

напоследък съм в 'сух' период и съм малко спряла, но все пак се надявам да ми схванеш мисълта
    късмет

edit
    тези , които са започнали в дискотека

и моите взаимоотношения с моя човек започнаха в дискотека, засега 4 месеца, още се крепим
    не виждам проблема при мястото за запознанство с даден човек
    Последно редактирано от bloodyF : 01-14-2013 на 17:50
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    Много ми е забавно да чета как 16-20 годишни дават съвет на 35+, ама той защо ли е пуснал темата точно в тоя форум?!
    Проблемът не е липсата на секс, а това, че единият му се прави, а другия не. Липсва синхрон в това отношение, което честно казано нямам идея как може да се оправи.
    Разнообразяване естествено, ама щом живеете заедно по-скоро я прати в някой стриптийз бар с момичетата. Т.е. разнообразете със самостоятелни дейности.
    Или ако имате възможност идете някъде на почивка, на някое романтично място.

Мега фен
    Град
    <3
    Едва ли на Димитър му пука кога , как , къде и с кого се прави секс ,на която и да е от вас.

Митко , убеден съм , че знаеш какво трябва да се направи , прочети какво съм написал и по-горе.Това , което може да се добави , е , че трябва да седнете да си поговорите като възрастни хора , но с едно голямо условие.Материята е изключително деликатна , особено ако жената е инициаторът на повечето ви сеанси , т.е. ти да се дърпаш.Кажи и евентуалните причини по много деликатен начин и решете проблема заедно.
    Да бе.. представям си как сядат на масата, кръстостват ръцете си отгоре и почват "Хайде да решим проблема ни със секса! Кога искаш да го правим? Защо не го правим? Работата е много сериозна и деликатна и искам да получа отговор. Сигурно много те възбужда този разговор?.."
    4XCOKИ

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си