.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22

Енергийните напитки и секса

Ако изпия една енергийна напитка преди секс какво ще ми причини това? Ще направи така че да държа по-дълго, или ще свърша по-бързо?

Мега фен
    Град
    <3
    Чувала съм, че лимон, примесен с черен пипер и манго имали същия ефект.
    А може да пробваш и с древен ритуал.
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Повече от фен Аватара на nansi_2005
    НА мен лично бирата така ми влияе .... като че ли задържа ....

Супер фен Аватара на ForzaFelipe
    Град
    Варна
    Пробвай да си разтвориш кафе в кола или енергийна.Не знам дали ще издържиш по-дълго,ама ще си като вибратор
    >>DjBelev<<

Голям фен Аватара на I love Music
    Алкохола забавя драстично еякулацията.........

Проблема ми е, че много бързо свършвам. Пък като свърша 2 пъти, и после немога да го държа твърд, особенно като не съм си доспал или не съм ял.

От много енергийни после няма да го вдигаш... внимавай.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Повече от фен Аватара на Scarface_
    от личен опит ти казвам ,че енергийните напитки не ти помагат за нищо,особено за секса...наскоро момче от моя град умря именно от енергийни напитки.Аз като човек,с опит - примерно пил съм кафе и 8-9 редбула за вечерта не усещам нищо,но на другия ден като стана ми треперят ръцете и аз си мислих , че е защото съм изпил много алкохол , да аама не :Д ... Ся като се ядосам и вдигам кръвно а съм на 21 години...Така че , ако искаш неща свързани със секса - афродизиаци използвай сладко,мед,там някви чайове имаше , канела и т.н... , а ако искаш приток на енергия рано сутрин удряш 1-2 греипфурта и шоколад и си пушка...
    Kao jedno mi smo bili
    volela bih da dozivim
    bar jos jednom
    oci da ti vidim

Цитирай Първоначално написано от Scarface_ Виж мнението
    от личен опит ти казвам ,че енергийните напитки не ти помагат за нищо,особено за секса...наскоро момче от моя град умря именно от енергийни напитки.Аз като човек,с опит - примерно пил съм кафе и 8-9 редбула за вечерта не усещам нищо,но на другия ден като стана ми треперят ръцете и аз си мислих , че е защото съм изпил много алкохол , да аама не :Д ... Ся като се ядосам и вдигам кръвно а съм на 21 години...Така че , ако искаш неща свързани със секса - афродизиаци използвай сладко,мед,там някви чайове имаше , канела и т.н... , а ако искаш приток на енергия рано сутрин удряш 1-2 греипфурта и шоколад и си пушка...
    8-9 редбула са много. Най много 3 в рамките на 10 часа е препоръчително

Бейби, ако искаш да си жребец, яж цяла седмица шоколади, пий Кока-Кола (не е реклама това ) и после гледай какво се случва с твойта мадама (rock) !!!! А за енергийните напитки - най-много да се оригваш докато се чукате. Или да пукнеш, ако си сЪс слабо сЪрце като американчето дето пукнА преди време (ми идиотка и тя - имала порок на сЪрцето, изпила 3 МонстЪр-а...)

Жребец не се става туко така трябва да ти идва от вътре

Цитирай Първоначално написано от I love Music Виж мнението
    Жребец не се става туко така трябва да ти идва от вътре
    Е то остава да ти дойде и отвЪн... Разбирам какво искаш да кажеш, I love Music, но отвЪтре може да ти дойде само изобретателността - коя поза кога да я приложиш, как да накараш партньорката или партньора ти да изпита максимално удоволствие... А относно либидото, т.е. колко и дали ти се прави и колко издЪржаш в случай, че ти се прави е вече не само вЪпрос на "идване". Понякога мЪже с психически проблем не могат да го вдигнат, а иначе нямат полов проблем. Примерно, ако си девствен всичко си ти е наред, но от притеснение "Оле ами ако не ми стане? Оле ако не ми стане" - ами може и да не ти стане... Еякулацията сЪщо не е вЪпрос на "идване отвЪтре". Трябва да знаеш какво и как да правиш, за да удЪлжиш момента...
    ОтвЪтре може да ти дойде да напишеш стих или да подариш цвете... Ерекцията и еякулацията са сЪвсем други хави. + това, ако беше прав, нямаше да сЪществува Виаграта. Пиеш я, самолета се вдига. Значи ти идва отвЪн

Супер фен Аватара на Tsukuda_Hiroshi
    Цитирай Първоначално написано от prysnata_ti4inka Виж мнението
    Бейби, ако искаш да си жребец, яж цяла седмица шоколади, пий Кока-Кола (не е реклама това ) и после гледай какво се случва с твойта мадама (rock) !!!! А за енергийните напитки - най-много да се оригваш докато се чукате. Или да пукнеш, ако си сЪс слабо сЪрце като американчето дето пукнА преди време (ми идиотка и тя - имала порок на сЪрцето, изпила 3 МонстЪр-а...)

Това го пробвах, ама не седмица, ами месец. Резултата беше 2 часа нон-стоп dance за бившата. После и на двамата краката ни трепереха...

Голям фен Аватара на chushkopek
    И аз съм си го мислел това, защото подобряват кръвообращението уж, но няма никакъв ефект освен, че ти вредят.

Супер фен Аватара на D*Rose
    Цитирай Първоначално написано от prysnata_ti4inka Виж мнението
    И после да приема по 1 таблетка Л-карнитин преди секс..

Не знам да има някакъв ефект... най-много да ти пръсне сърцето, ако се озориш ..
    People Allways Leave !!!

Мега фен Аватара на xoxi
    Цитирай Първоначално написано от ForzaFelipe Виж мнението
    Пробвай да си разтвориш кафе в кола или енергийна.Не знам дали ще издържиш по-дълго,ама ще си като вибратор
    И спря да се върти за миг земята..

Супер фен Аватара на Tsukuda_Hiroshi
    Цитирай Първоначално написано от D*Rose Виж мнението
    И после да приема по 1 таблетка Л-карнитин преди секс..
    Нищо му няма! Най-много да хване диабет, ама то не може човек да има всичко на света... Или си жребец или си следиш кръвната захар!

Абе забелязал съм, че колкото повече захар приемам, толкова по-зле се чувствам след като отмине известно време след приемането на захарният продукт. Примерно, ако избягвам сладки неща, както направих последната седмица, имам енергия постоянно. Докато ако се натъпкам с шоколади, ми идва енергия на момента, но после просто изчезва, и почвам да искам още и още. Като наркотик е. Чувствам отпадналост когато не съм си приел "дозата" сладко. Така тази тема настрани, днес пих една такава енергийна напитка, не ми хареса. Не мисля да пия повече такива глупости. Ще се придържам към храни с високо съдържание на протеини (яйца, месо, фастъци) и много плодове. Това мисля, че ми дава достатъчно енергия.

Повече от фен Аватара на Foxa^
    Цитирай Първоначално написано от I love Music Виж мнението
    Алкохола забавя драстично еякулацията.........
    Благодаря за информациата проф. Дж. Тимбърлейк

Голям фен Аватара на GiveMeLove
    Цитирай Първоначално написано от GRMypsilon Виж мнението
    Проблема ми е, че много бързо свършвам. Пък като свърша 2 пъти, и после немога да го държа твърд, особенно като не съм си доспал или не съм ял.
    Прозвуча ми като наркоман след парти!? ..
    В ЖИВОТА НЯМА "РЕСТАРТ" БУТОН...

Цитирай Първоначално написано от GiveMeLove Виж мнението
    Прозвуча ми като наркоман след парти!? ..
    Не ти разбирам хумора. Нито взимам наркотици, нито пия.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си