- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Енергийните напитки и секса
Ако изпия една енергийна напитка преди секс какво ще ми причини това? Ще направи така че да държа по-дълго, или ще свърша по-бързо?
Чувала съм, че лимон, примесен с черен пипер и манго имали същия ефект.
А може да пробваш и с древен ритуал.
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
НА мен лично бирата така ми влияе .... като че ли задържа ....![]()
Пробвай да си разтвориш кафе в кола или енергийна.Не знам дали ще издържиш по-дълго,ама ще си като вибратор![]()
>>DjBelev<<
Проблема ми е, че много бързо свършвам. Пък като свърша 2 пъти, и после немога да го държа твърд, особенно като не съм си доспал или не съм ял.
От много енергийни после няма да го вдигаш... внимавай.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
от личен опит ти казвам ,че енергийните напитки не ти помагат за нищо,особено за секса...наскоро момче от моя град умря именно от енергийни напитки.Аз като човек,с опит - примерно пил съм кафе и 8-9 редбула за вечерта не усещам нищо,но на другия ден като стана ми треперят ръцете и аз си мислих , че е защото съм изпил много алкохол , да аама не :Д ... Ся като се ядосам и вдигам кръвно а съм на 21 години...Така че , ако искаш неща свързани със секса - афродизиаци използвай сладко,мед,там някви чайове имаше , канела и т.н... , а ако искаш приток на енергия рано сутрин удряш 1-2 греипфурта и шоколад и си пушка...
Kao jedno mi smo bili
volela bih da dozivim
bar jos jednom
oci da ti vidim
Бейби, ако искаш да си жребец, яж цяла седмица шоколади, пий Кока-Кола (не е реклама това) и после гледай какво се случва с твойта мадама (rock) !!!! А за енергийните напитки - най-много да се оригваш докато се чукате. Или да пукнеш, ако си сЪс слабо сЪрце като американчето дето пукнА преди време (ми идиотка и тя - имала порок на сЪрцето, изпила 3 МонстЪр-а...)
Жребец не се става туко така трябва да ти идва от вътре
Е то остава да ти дойде и отвЪн...Разбирам какво искаш да кажеш, I love Music, но отвЪтре може да ти дойде само изобретателността - коя поза кога да я приложиш, как да накараш партньорката или партньора ти да изпита максимално удоволствие... А относно либидото, т.е. колко и дали ти се прави и колко издЪржаш в случай, че ти се прави е вече не само вЪпрос на "идване". Понякога мЪже с психически проблем не могат да го вдигнат, а иначе нямат полов проблем. Примерно, ако си девствен всичко си ти е наред, но от притеснение "Оле ами ако не ми стане? Оле ако не ми стане" - ами може и да не ти стане... Еякулацията сЪщо не е вЪпрос на "идване отвЪтре". Трябва да знаеш какво и как да правиш, за да удЪлжиш момента...
ОтвЪтре може да ти дойде да напишеш стих или да подариш цвете... Ерекцията и еякулацията са сЪвсем други хави. + това, ако беше прав, нямаше да сЪществува Виаграта. Пиеш я, самолета се вдига. Значи ти идва отвЪн![]()
И аз съм си го мислел това, защото подобряват кръвообращението уж, но няма никакъв ефект освен, че ти вредят.
Не знам да има някакъв ефект... най-много да ти пръсне сърцето, ако се озориш ..![]()
People Allways Leave !!!![]()
![]()
Абе забелязал съм, че колкото повече захар приемам, толкова по-зле се чувствам след като отмине известно време след приемането на захарният продукт. Примерно, ако избягвам сладки неща, както направих последната седмица, имам енергия постоянно. Докато ако се натъпкам с шоколади, ми идва енергия на момента, но после просто изчезва, и почвам да искам още и още. Като наркотик е. Чувствам отпадналост когато не съм си приел "дозата" сладко. Така тази тема настрани, днес пих една такава енергийна напитка, не ми хареса. Не мисля да пия повече такива глупости. Ще се придържам към храни с високо съдържание на протеини (яйца, месо, фастъци) и много плодове. Това мисля, че ми дава достатъчно енергия.