.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 184

Hybrid View

Мега фен Аватара на POLLINA
    Град
    Manhattan *
    Мениджмънтът е далеч от икономическо образование ? не исках да говоря за себе си,но окей.. щом настояваш.
    специалността ми е Стопанско управление не ме обучават да бъде "шефче'". По време на обучението ти се дават знания по икономика, администрация,бизнес и т.н.
    Какво мисля да работя аз,теб не те засяга. Помислила съм доста отдавна затова и не случайно съм избрала тази специалност.
    Всеки с преценката си.
    а за теб какво по-точно е престижна специалност,нека чуем

In the future everyone will be famous for 15 minutes...

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Цитирай Първоначално написано от POLLINA Виж мнението
    Мениджмънтът е далеч от икономическо образование ? не исках да говоря за себе си,но окей.. щом настояваш.
    специалността ми е Стопанско управление не ме обучават да бъде "шефче'". По време на обучението ти се дават знания по икономика, администрация,бизнес и т.н.
    Какво мисля да работя аз,теб не те засяга. Помислила съм доста отдавна затова и не случайно съм избрала тази специалност.
    Всеки с преценката си.
    а за теб какво по-точно е престижна специалност,нека чуем
    Не бе, питам те за каква работа ще се бориш. Ама ти подскачаш само.

Престижна специалност е да носиш титла, давам пример с доктор и инженер.

Не ми обяснявай кое е икономическа специалност и кое не е. Аз уча икономика точно и ми е пределно ясно. С разликата, че аз го уча, защото това ми харесва и моята специалност беше точно това, което исках да уча и единствената, за която кандидатствах, а не защото "светът е икономика".

Колкото до изказването на мнение - че то и аз това правя. Това, че се засягаш и си неспособна да се аргументираш или да ме опровергаеш, си е твой проблем.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си