- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Игра с гърдите....?
Темата е предимно насочена към женската част.Харесва и възбужда ли ви по време на секса или преди него да си играят с гърдите и/или зърната ви. Да ги стискат,целуват,ближат, смучат, хапят и т.н Споделете кое от посочените или друго най-много ви възбужда и подлудява.![]()
Последно редактирано от Niakoitam : 01-17-2013 на 06:41
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
всичко от посочените ми харесват на мен , но всяка жена има различни предпочитания
От изброените само хапането не ми харесва - ако е по-грубо е ясно, че е неприятно, но ако е по-нежно пък ме е гъдел![]()
Сега ми хрумна и още един въпрос:
Вие прилагате ли го на човека отсреща?Допада ли ви тази идея?
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
Всичко от изброените ми харева на мен лично,но всяка жена е различна........Мъжът ми го е гъдел и не му е приятно нищо от изброените
Имах 1 приятелка, дето обичаше да й ги пляскамАз не обичам да ме закачат по вЪпросните места. Още повече, че от дясната страна имам пиърсинг...
![]()
Обожавам, просто умирам за това. <3 И аз не харесвам само хапането. Доста чувствителна зона е и боли.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Стискане, смучене, хапане, грубост. Полудявам. Обожавам. Не само преди секса, а и по време.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Всичко от изброените.
И да, аз му ги ближа и засмуквам понякога, но по-скоро го правя за себе си, не съм сигурна дали на него му харесва чак толкова :Д
Е те мъжките гърди вярно,че са доста по неразвити от женските,но все пак и на нас зърната ни са доста чувствителни.Всъщност не мога да слагам всички мъже под общ знаменател,но специално моите са си бая чувствителни.![]()
Харесва ми да ми го правят и аз да го правя. Всичко от изброените, че и други :д
Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:
Ами сподели![]()
Харесва ми да се прилепваме един към друг и неговите зърна да се докосват в моите. Ако е придружено със секс още по-добре.![]()
Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:
Обичам да ме галят, целуват и ближат, може и леко засмукване но съвсем леко, иначе боли. Хапането изобщо не ми допада като идея.
Обичам да целувам и ближа зърната му, а и на него му харесва, та затова често се случва![]()
Да, ама мЪного внимателничко и нежничко. ^^
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Аз не мога да разбера как пък досега хората си отговаряха културно и възпитано и никой не правеше проблем.докато не се появи ти разбираш ли да ми се правиш на лошото и опитно момче.Това е форум и ще си задавам такива въпроси каквито си искам,стига да отговарят на раздела.Нали ти не ги задаваш.И какво в крайна сметка те грее дали съм девствен или не съм.Нали ти много ги праскаш.Ами продължавай все в същият дух и се радвай на опитността си.Мен не ме закачай,че нали знаеш поговорката."Кучето,което много лае не хапе." Ако нямаш какво да кажеш по темата ми не си увеличавай само бройката на мненията.Иначе ако не друго оценявам жеста ти,че се опитваш да ми задържиш по напред темата.
А хората,които имат какво да кажат по темата да продължават![]()
Аз обичам да гледам цици и да спя върху тях, ама не и да им отделям внимание. Скучно ми е, а пък и ме мързи да се занимавам.