.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 35

Hybrid View

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град
    Цитирай Първоначално написано от Niakoitam Виж мнението
    Темата е предимно насочена към женската част.Харесва и възбужда ли ви по време на секса или преди него да си играят с гърдите и/или зърната ви. Да ги стискат,целуват,ближат, смучат, хапят и т.н Споделете кое от посочените или друго най-много ви възбужда и подлудява.
    Ти май верно си девствен да задаваш толкова тъп въпрос.
    Temet Nosce

벨야카

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Цитирай Първоначално написано от umri Виж мнението
    Ти май верно си девствен да задаваш толкова тъп въпрос.
    Аз не мога да разбера как пък досега хората си отговаряха културно и възпитано и никой не правеше проблем.докато не се появи ти разбираш ли да ми се правиш на лошото и опитно момче.Това е форум и ще си задавам такива въпроси каквито си искам,стига да отговарят на раздела.Нали ти не ги задаваш.И какво в крайна сметка те грее дали съм девствен или не съм.Нали ти много ги праскаш.Ами продължавай все в същият дух и се радвай на опитността си.Мен не ме закачай,че нали знаеш поговорката."Кучето,което много лае не хапе." Ако нямаш какво да кажеш по темата ми не си увеличавай само бройката на мненията.Иначе ако не друго оценявам жеста ти,че се опитваш да ми задържиш по напред темата.

А хората,които имат какво да кажат по темата да продължават
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си