- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- мисля,че съм бременна!
да не правя друга тема... не сме го правили без, и видимо скъсани не са били. по принцип ми идва по рано около 26я ден. последната менструация ми дойде точно на 28я. днес ми е 28я ден , но нямам нито предменструални болки, нито менструация.... моля за мнение
Не си бременна, нормално е да ти закъснява и има десетки фактори, които водят до това.
znam che temata e starichka no se nadqwam nqkoi da mi otgowori , taka wchera prawix sex za pyrwi pyt i dneska mi e nqkak si losho smisyl nqkfo nikfo mi e, prosto mi se gadi , da se pritesnqwam li ?
Кирилицата тук е задължителна, писането на латиница не се толерира!!!
Без презерватив ли беше, ти в овулация ли си, ако е било без, той в теб ли свърши???
И да си бременна няма как да ти е лошо все още, признаците на бременност се проявяват по-късно.
Аман от неграмотни и необразовани хора!!!
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
честитоо ! как ще го кръстиш ,може ли да съм кръстник ?
אויב איך מאַך אַווערטאַד
Изхвърлянето на урината няма нищо общо с бременността и неговото създаване.
Иначе има вероятност да си бременна, макар и малък. Изчисли ли си овулацията?
И защо , за Бога, го направихте без?
Иначе е възможно всичкото това да е ПМС и да няма причини да се притесняваш.
Тестовете за бременност струват към 5 лева, но се правят 14 дена след рисковия полов акт.
OMG!!! Къде ви е акъла бе хора без предпазни мерки.... шанса да си бременна е много малък но следващия път внимавай!!! Късмет
Защо отговаряте на старите въпроси от темата?!
Има само един нов, на който marilyn е задала допълнителни въпроси, ама никой не е отговорил.
Не мога да разбера защо? Вероятно на въпросната потребителка й е дошло и се е успокоила или просто не знае какво да отговори...
И цената на тестовете, както и на всички други неща, продавани в аптеките зависи от това, в коя аптека ще ги напазаруваш. Например Ясмина в едната аптека ми е 14.89лв., а в друга 13.99лв. Има и тестове за 2-3лв, които в други аптеки са по 5-6.