.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 37 от общо 37
    Цитирай Първоначално написано от iocho Виж мнението
    Миналата седмица правих секс за пръв път..без презерватив. Приятелят ми не се изпразни в мен ..и аз след това се изпишках ..на следващия ден ми се гадеше..и продължава ;/ стана по-зле..кръста ме боли ..гърдите ме болят и не мога да спя нормално .. Цикълът го няма..обикновено идва от 21 до 24 ..притеснавам се..на 15 съм,не ме съдете за възрастта..почувствах се готова и го направих искам да попитам колко струва един тест за бременност? Очаквам компетентни и сериозни отговори,а не нападки и обиди! Благодаря предварително
    Така ти се пада,дано да забременееш като си безотговорна !!!

да не правя друга тема... не сме го правили без, и видимо скъсани не са били. по принцип ми идва по рано около 26я ден. последната менструация ми дойде точно на 28я. днес ми е 28я ден , но нямам нито предменструални болки, нито менструация.... моля за мнение

Голям фен Аватара на In*The*Face
    Не си бременна, нормално е да ти закъснява и има десетки фактори, които водят до това.

asfg11
    Guest
    znam che temata e starichka no se nadqwam nqkoi da mi otgowori , taka wchera prawix sex za pyrwi pyt i dneska mi e nqkak si losho smisyl nqkfo nikfo mi e, prosto mi se gadi , da se pritesnqwam li ?

Цитирай Първоначално написано от asfg11 Виж мнението
    znam che temata e starichka no se nadqwam nqkoi da mi otgowori , taka wchera prawix sex za pyrwi pyt i dneska mi e nqkak si losho smisyl nqkfo nikfo mi e, prosto mi se gadi , da se pritesnqwam li ?
    Кирилицата тук е задължителна, писането на латиница не се толерира!!!

Без презерватив ли беше, ти в овулация ли си, ако е било без, той в теб ли свърши???
    И да си бременна няма как да ти е лошо все още, признаците на бременност се проявяват по-късно.
    Аман от неграмотни и необразовани хора!!!
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

честитоо ! как ще го кръстиш ,може ли да съм кръстник ?
    אויב איך מאַך אַווערטאַד

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Изхвърлянето на урината няма нищо общо с бременността и неговото създаване.

Иначе има вероятност да си бременна, макар и малък. Изчисли ли си овулацията?
    И защо , за Бога, го направихте без?

Иначе е възможно всичкото това да е ПМС и да няма причини да се притесняваш.
    Тестовете за бременност струват към 5 лева, но се правят 14 дена след рисковия полов акт.

OMG!!! Къде ви е акъла бе хора без предпазни мерки.... шанса да си бременна е много малък но следващия път внимавай!!! Късмет

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    Защо отговаряте на старите въпроси от темата?!

Има само един нов, на който marilyn е задала допълнителни въпроси, ама никой не е отговорил.
    Не мога да разбера защо? Вероятно на въпросната потребителка й е дошло и се е успокоила или просто не знае какво да отговори...

И цената на тестовете, както и на всички други неща, продавани в аптеките зависи от това, в коя аптека ще ги напазаруваш. Например Ясмина в едната аптека ми е 14.89лв., а в друга 13.99лв. Има и тестове за 2-3лв, които в други аптеки са по 5-6.

Голям фен Аватара на chushkopek
    Цитирай Първоначално написано от miminko Виж мнението
    Никой няма да те съди за това че си на 15 и правиш секс, а за това, че си глупава и правиш секс.
    До 5лв е един тест. Друг въпрос е че симптомите, които описваш могат да са и ПМС.
    Това.....

П.С За течението-гинеколог!

Голям фен Аватара на reperw
    как ще се казва ?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си