.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 32

Hybrid View

Аз май забравих да ви кажа, че трябва семействата ви да умрат пред очите ви от СПИН и вие да умрете от сърдечни удари веднага след тях, нали?
    Е, дано.

Хора с мислене и отношение като вашето не заслужават нищо хубаво на този Свят, и да, аз го казвам, защото вие предизвикахте това с вашата Пироцка и Пирошките на баба ви, боклуци хора сте и заслужавате да умрете.

Точка по въпроса.

Голям фен Аватара на Eskapel4o
    Цитирай Първоначално написано от SirTrYaLot Виж мнението
    Аз май забравих да ви кажа, че трябва семействата ви да умрат пред очите ви от СПИН и вие да умрете от сърдечни удари веднага след тях, нали?
    Е, дано.

Хора с мислене и отношение като вашето не заслужават нищо хубаво на този Свят, и да, аз го казвам, защото вие предизвикахте това с вашата Пироцка и Пирошките на баба ви, боклуци хора сте и заслужавате да умрете.

Точка по въпроса.
    Заслужават да умрат само защото не са ти помогнали ?!?, може би не знаят от къде , или се базикат с това че УЖ те зная и не искат да ти казват и се ядосваш ... но това за семейството да умрат или разни такива това е много гадно проклинане , обмисляй нещата преди да ги изричаш ... Надявам се да намериш подаръка който искаш

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си