.
Отговор в тема
Страница 3 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 149

Тема: Ревност

Мега фен Аватара на Rabalka
    Oh..тая вечер мисля да направя едно купонче в нас, но него да него каня, а в последния момент да поканя там едни пичове от неговата компания, за да не се разберат да идват заедно и после той като разбере да му стане кофти...Ама не знам ще постигна ли нещо.

Фен Аватара на Qamstel
    Град
    Sofiq
    Ти вече си събрала доста мнения, но все пак ще си позволя да ти дам и своето. Очевидно е че имаш чувства към това момче. Преди да започнеш игра на ревност ( а при нея край няма) бъди сигурна точно колко го харесваш и дали си заслужава. Надявам се това да помага с нещо. Бил съм в твоята ситуация повече от веднъж. Резултатът винаги е бил срещу мен.

Мега фен Аватара на babity
    Цитирай Първоначално написано от Rabalka Виж мнението
    Oh..тая вечер мисля да направя едно купонче в нас, но него да него каня, а в последния момент да поканя там едни пичове от неговата компания, за да не се разберат да идват заедно и после той като разбере да му стане кофти...Ама не знам ще постигна ли нещо.
    Не знам какво ще постигнеш така. Т.е. знам, но не знам какво ти си мислиш, че ще постигнеш. Ще го прогониш от себе си. Сега те чука, защото знае, че си само негова. Има си там едни сигурни гениталии, чакащи го широко разтворени и само от време на време минава да си маркира територията. Уверявам те, че за него ти си само това и нищо повече. Довечера като се изпращиш с някой пред приятелите му, едно на ръка ще те му кажат и той най - вероятно няма да те тряска повече, ами и освен това ще те раздухат навсякъде, че си най - гадната разпоретина, която някога са виждали. Пак ти казвам, тези неща се правят за удоволствие, собствено удоволствие. Не за да натриваш носа на някого!

Мега фен Аватара на Rabalka
    Еми аз не мисля да правя секс с никой , а просто да го ядосам, че съм го пренебрегнала.

Мега фен Аватара на babity
    Боли го кура дали го викаш или не. Не се мъчи да правиш курвенски номера, не са още лъжица за твоята уста.

Повече от фен Аватара на KokoDjambo
    Цитирай Първоначално написано от babity Виж мнението
    Боли го кура дали го викаш или не. Не се мъчи да правиш курвенски номера, не са още лъжица за твоята уста.
    Остави я да си счупи главата - ще придобие опит .Иначе ще се наебе с някои от приятелите му за това ги кани, после и с други и ще стане общата.
    А темата още веднъж само потвърждава, че момичета трудно се разделят с първия си в секса.Въпреки, че както казва е духала на много преди нея, но тоя е откъснал цветенцето...
    Вива канари...!!

Голям фен Аватара на s40t4
    Не лесно да нямаш акъл...

Чуечц с две разбити яйца и един черпак

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град
    Цитирай Първоначално написано от Rabalka Виж мнението
    Накратко да питам нормално ли е да ревнувам момчето с което само правя секс?С него дори рядко се целуваме.Правила съм свирки на други преди него, но той ми беше първият в секса и вече няколко месеца само с него го правим.Ама днес разбрах, че чукал и други и ми стана кофти и май ревнувам?Това нормално ли е да си ревнувам сеск другарчето?Нещо съм объркана....
    Интересно ми е като ти зададат въпроса с колко си спала какво отговаряш. Дали казваш "само с 1" или "само с 1 и на 5 съм правила свирки" или пък казваш пълния брой на момчетата, които си задоволявала?

темата; Ако ревността ти е в приемливи граници е нормално да те дразни. Зависи колко много се дразниш.

пп. Мани курвенските номера. Ако намериш някой, който искаш да ти бъде секс дружка си го хвани, но не го прави с цел да го дразниш. Ако разбере, че си се вкарала във филма може да те разкара.
    Temet Nosce

벨야카

Banned Фен
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Не се прави на интересен. Не отива на човек, който претендира да е зрял.
    Прочети ми пак последното изречение. Тоя форум такива като нея не ги търпи.
    Много спряла....С всяко едно изказване се оплиташ все повече и повече в дербите на заниженото ти интелектуално ниво.Дали draid претендира да е зрял или не ти не може да прецениш , нямаш умствения багаж.
    А по темата - Рабалка какво стана след купона?

Град
    Студентски град
    Цитирай Първоначално написано от BloodY_MerY Виж мнението
    Ама Петя защо изобщо се опитваш да обесняваш на спрели хора като пантерата...Радвам се, че поне има хора които подразбират казаното.И пантерке не е това кой ще каже лягай или ставай или тръгвай си, а нещата опират до емоционалната нагласа и играта с чувствата, но ти си птичия си промит мозък едва ли би могла да разбереш тези разсъждения.Ти си от онези хора, които си мислят, че всичко трябва да се върти около мъжа и той едва ли не ти е господарят.Надявам се да разбереш точно, но ти пояснявам - не господар в секса, щото там е яко , а господар в живота.Но явно ограничените ти виждания за живота като цяло изискват такъв човек да имаш да себе си дето те вкарва в правилния коловоз, а едновременно с това да се възползва от теб, а той едва ли не да е морално и емоционално освободен, възползвайки се от да го кажем така - емоционалният ти недъг!
    В случая, в който аз и тя сме заедно повече от година и видя някой във форума да дава оценка за това каква е тя или какъв съм аз, а най-вече какви са ни отношенията... Ако още веднъж чуя, че съм й бил господар и прави само и единствено тва дето господарят й каже... ахахах

Ще си направя труда да го обясня специално за теб. Като махнем малкото изключения, които още не съм срещал, всяка жена съзнателно, подсъзнателно или свръхсъзнателно се опитва да ти се качи на главата. Пробва си границите. Опитва се да ти казва какво да правиш, да те контролира по един или друг начин. Някои мъже поддават, границите им стигат дотам, че жената да им се сърди за най-малкото и да си прави каквото си иска, без те да имат способността да я спрат. Примиряват се или просто подсъзнателно им е удобно жената да е по-силната. Ще ти го поставя от гледна точка на семейство. И мъжът и жената са нужни за да е стабилно едно семейство. Жената има своите предимства и допринася с неща, с които мъж трудно може да се справи. Мъжът от друга страна е лицето на семейството. Неслучайно, с малки изключения, по цял свят е прието жената да приема фамилията на мъжа. Мъжът е лицето на семейството, той трябва да представлява силата, да го защитава, да е човекът, който когато се случи нещо да може да го поправи. Жената се чувства добре, когато знае, че не може да прави каквото си поиска с мъжа, че той има позиция, принципи, че не може да го излага или да прекрачва границата, която вече е установена. Тя ще се опитва периодично, защото това, което казах по-нагоре, за качването на главата си остава. Не говорим тук да има един основен фактор в една връзка, а другия да прави всичко за да му угоди и да го следва сляпо. Няма такова нещо. Винаги има водещ в една връзка и е по-добре, когато водещият е мъжа, защото това му е биологическата роля. И не говорим за крайности.
    А за пантерата.. тя е точно обратното на това, което се опитвате да я оприличите. Властна, като иска нещо действа на своя глава, опитва се да командори. Ако бях една идна, две идеи по-надолу можеше да съм поданик на матриархат.

Ако и тва не е разбрано, аз се отказвам.
    Temet Nosce

벨야카

Banned Фен
    Трябва да спреш да мислиш по типично мъжкия начин!Не живеем във времето на патриархалните общества!Жената е силна и трябва да бъде такава, колкото и да ви е криво това.Но има наистина глупави жени - като твоята и трябва наистина да и биеш спирачките, защото ако не го направиш ще стигне твърде далеч и нещата ще са необратимо загубени.За една връзка трябва да има компромиси, взаимно уважение и отсътпчивост от единия и другия и чак тогава ще има разбирателство.В няколко коментара пантерата ти казва, че искала да бъде доминарана, сега ти ми казваш друго, преди малко тя почва пак да увърта.И точно за това и казах, че се нагажда, но е прекалено тъпичка за да осмилиси какво прави.Съжалявам, че говоря за приятелката по тоя начин, но съм убедена на 90%, че понякога и на теб ти е писвало от тази нейна уб наивна невинност.Ако не искаш тук да потвърджаваш или отричаш го направи на лично, но си смени паралота

anonymous708973
    Guest
    Ти просто си глупава. Или дрогирана. Или и двете.
    Подчинение в леглото знаеш ли какво значи?! А така. Запиши си с големи букви, че подчинение в леглото не е равно на подчинение в отношенията.

Сериозно започвам да се ядосвам. Много ли се печена?
    Искаш ли да се видим и на живо да ми обясниш как съм глупава, как трябва да ми се бият спирачките и най-вече колко съм зависима от мъжа до мен? Не можеш. Защото просто не е така и това ми личи в жестовете, в гласа и в действията. Не можеш и най-вече, защото не ти стиска.
    Патка заспала.
    Последно редактирано от PinkPan7her : 01-19-2013 на 13:48

Град
    Студентски град
    Цитирай Първоначално написано от BloodY_MerY Виж мнението
    Трябва да спреш да мислиш по типично мъжкия начин!Не живеем във времето на патриархалните общества!Жената е силна и трябва да бъде такава, колкото и да ви е криво това.Но има наистина глупави жени - като твоята и трябва наистина да и биеш спирачките, защото ако не го направиш ще стигне твърде далеч и нещата ще са необратимо загубени.За една връзка трябва да има компромиси, взаимно уважение и отсътпчивост от единия и другия и чак тогава ще има разбирателство.В няколко коментара пантерата ти казва, че искала да бъде доминарана, сега ти ми казваш друго, преди малко тя почва пак да увърта.И точно за това и казах, че се нагажда, но е прекалено тъпичка за да осмилиси какво прави.Съжалявам, че говоря за приятелката по тоя начин, но съм убедена на 90%, че понякога и на теб ти е писвало от тази нейна уб наивна невинност.Ако не искаш тук да потвърджаваш или отричаш го направи на лично, но си смени паралота
    Тва, че по характер е властна, не означава, че не иска да бъде доминирана. Защо да ти пиша, като ти дори не можеш да вденеш за какво ти говоря? Паролата никой не ми е знае, спокойно.
    Temet Nosce

벨야카

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Пантерке, изчисти си ЛС кутията.

Banned Фен
    Не толкоз грубо де можеше да кажеш просто - голяма бяла птица, защото някои щяха да го изтълкуват , че може и лебед да съм
    A иначе не мисля да се виждам с хора дето с толкоз неуравновесени.Страх ме, плашиш ме, може би трябва да прескочиш до Пешерско шосе за да ти предпишат някакви успокоителни или антидепресанти, че може да станеш опасна за себе си.Те околните ще се справят, че те виждат какво представляваш.
    А да и как спомогна за продажбата на Шкодата да не въртя свирки на купувача - то друг начин няма като ти е видял лицето дето приличаш на мекица...

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Чавка ти е изпила акъла.

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението
    Пантерке, изчисти си ЛС кутията.
    Готово.

Аз приключих тук. Няма смисъл да се спори с радиото a.k.a страхливи, но всезнаещи пикли, убедени, че казват истината на хората, криейки се зад на пръв поглед сложни, но незначещи абсолютно нищо изречения.

Banned Фен
    По-добре чавка от колкото някой чичко , кифло!

Banned Фен
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Готово.

Аз приключих тук. Няма смисъл да се спори с радиото a.k.a страхливи, но всезнаещи пикли, убедени, че казват истината на хората, криейки се зад на пръв поглед сложни, но незначещи абсолютно нищо изречения.
    Моите изречения са прости за да са достъпни за твоя пилешки мозък, пантерчице.Но явно са ти сложни за това не ги разбираш.Еми съжалявам няма как да ти ги напиша по друг още по прост начин.А иначе на другия панаир ще ти свирна, бъди спокойна.Ама може чрез свирките да си се издигнала и да мениджър продажби вече

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Цитирай Първоначално написано от umri Виж мнението
    Винаги има водещ в една връзка и е по-добре, когато водещият е мъжа, защото това му е биологическата роля.
    Първо да кажа, че по абсолютно никакъв начин не се меся в спора ви с Блъди_Мери или там както е.
    Във вашата връзка кой е водещия? Сериозно питам. Ще си признаеш, че си ти или ще признаеш, че ти си воден?

Не мога да се съглася с такова обобщаващо нещо. Да, масово са такива случай, но далеч не е винаги. Искрено се радвам, че не съм попадала на мъж с такива разсъждения.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Град
    Студентски град
    Решенията се взимат заедно, правят се компромиси, спори се, стига се до някакво съгласие, угаждаме си, глезим се, уважаваме се много и си имаме доверие. Връзката ни е прекрасна. Но той има водещата роля, той е "лицето на семейството", както съвсем правилно се изрази (въпреки че очевидно не сме семейство). Мъжът е главата на семейството, а жената е вратът (както гласи народната поговорка). Нямам подобен модел в моето семейство и скачам до тавана от радост, че съм си избрала мъж, който е инициативен и мъжкар в добрия смисъл на думата. Аз се опитвам да се налагам несъзнателно, той ме спира по човешки начин и съм изключително щастлива, че го прави, защото ако не го правеше, нямаше да го уважавам. Знам какво говоря, случвало ми се е.

Пантерата
    Temet Nosce

벨야카

Мега фен
    Град
    <3
    BloodY_MerY ти си на всякъде бе. Не те ли е срам да се намесваш в чуждите отношения и да плетеш интриги?!
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Ами намерили сте се значи. Аз това понятие "глава на семейството" не го признавам. Мъж с едва ли не патриархални ценности бих отхвърлила със сигурност. Глава, врат, еди какво си... Не, не, много съм далеч от такива взаимоотношения. (Не говоря за крайности, но самото признаване, че някой е водещ, а другият воден, направо би ме отвратило)

Цитирай Първоначално написано от umri Виж мнението
    Знам какво говоря, случвало ми се е.

Пантерата
    И аз знам, даже много добре. Тук си много права.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от Violenza Виж мнението
    Аз това понятие "глава на семейството" не го признавам. Мъж с едва ли не патриархални ценности бих отхвърлила със сигурност. Глава, врат, еди какво си... Не, не, много съм далеч от такива взаимоотношения. (Не говоря за крайности, но самото признаване, че някой е водещ, а другият воден, направо би ме отвратило)
    same..
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Град
    Студентски град
    Цитирай Първоначално написано от Violenza Виж мнението
    Ами намерили сте се значи. Аз това понятие "глава на семейството" не го признавам. Мъж с едва ли не патриархални ценности бих отхвърлила със сигурност. Глава, врат, еди какво си... Не, не, много съм далеч от такива взаимоотношения. (Не говоря за крайности, но самото признаване, че някой е водещ, а другият воден, направо би ме отвратило)

И аз знам, даже много добре. Тук си много права.
    И при теб може би е така, просто не ти е удобно да го обличаш в такива думи.
    Temet Nosce

벨야카

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си