.
Отговор в тема
Страница 4 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 149

Тема: Ревност

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Цитирай Първоначално написано от umri Виж мнението
    И при теб може би е така, просто не ти е удобно да го обличаш в такива думи.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от Violenza Виж мнението
    Ами намерили сте се значи. Аз това понятие "глава на семейството" не го признавам. Мъж с едва ли не патриархални ценности бих отхвърлила със сигурност. Глава, врат, еди какво си... Не, не, много съм далеч от такива взаимоотношения. (Не говоря за крайности, но самото признаване, че някой е водещ, а другият воден, направо би ме отвратило)
    Напълно съм съгласна.
    Глупости от рода на 'биологично е' изобщо не ми харесват. Това, че мъжът е направен по-висок и по-едър от жените, изобщо не го поставя на чело на семейството. Че на него акъла му може да е нулев, ама нали има мускули, дай да е олицетворение на семейството.

И не, не съм феминистка.

Цитирай Първоначално написано от umri Виж мнението
    И при теб може би е така, просто не ти е удобно да го обличаш в такива думи.
    И на мен отговорът ми е негативен. Никога не бих харесала подобно нещо. Никога не бих го позволила.

Мега фен Аватара на babity
    Оф, тая тема не беше ли за малката уона-би-съборетина, к'во им оправяте на хората отношенията?!

Мега фен Аватара на Canis_Dirus
    Фейк прави тема, в която форумната тролка си троли обичайните връзващи.
    Много клиширано.
    Grumpy old madman

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Цитирай Първоначално написано от Canis_Dirus Виж мнението
    Фейк прави тема, в която форумната тролка си троли обичайните връзващи.
    Много клиширано.
    И така да е, темата си е напълно актуална по смисъл.

Banned Фен
    Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL Виж мнението
    BloodY_MerY ти си на всякъде бе. Не те ли е срам да се намесваш в чуждите отношения и да плетеш интриги?!
    Не се намесвам никъде и както виждаш доста хора са на моето мнение което изказах - дори хора, които мислят, че с конфронтирам умишлено с тях да се правя на интересна, но сега се радвам да видя, че дори дриъмърката е на моето мнение.Сигурно и ти, но няма да си преглътнеш гордостта на "модератор" и да го заявиш.
    А колкото да Canis Dirus - чиче пак ли се върна не съм ти забравила педофилските наклоности, които няколко пъти опита да проявиш.Айде отивай си при връстниците - дано вече те приемат за да може да се пласираш.

BloodY_MerY, lol, тук са много възрастни за мен. като проходят и си губят чара
    Grumpy old madman

Banned Фен
    Опитът ти за оргиналност е изключително плосък и несполучлив.Всички те знаят и знаят за твоите педофилски наклоности.Не ме е убеджавай, че мъж на 26-27+ е нормално пише в тийн форуми само и единствено от чисти помисли.

Ъфкорс, че съм тук, за да зарибявам ученички. Разкри ме, хайде сега се свържи с Явор Колев и му прати списък на жертвите ми
    Grumpy old madman

Banned Фен
    Оправданията ти само все повече и повече потвърждават всички казано до тук.Просто не се опитвай, само се излагаш, защото хората не пасът трева.Опита да се смееш в момента е насила, защото не може да преглътнеш заседналата буца в гърлото ти, колкото и да се опитваш да я игнорираш.

Мега фен Аватара на mimsssssss
    Град
    у нас...
    Цитирай Първоначално написано от BloodY_MerY Виж мнението
    Опитът ти за оргиналност е изключително плосък и несполучлив.Всички те знаят и знаят за твоите педофилски наклоности.Не ме е убеджавай, че мъж на 26-27+ е нормално пише в тийн форуми само и единствено от чисти помисли.
    Сори, ама има и момичета на 20+, те проявяват ли педофилски наклонности, или мнението ти важи само за мъжете?

Оправдания?
    Блъди Мери, не намирам причина да се оправдавам пред един евтин провокатор като теб, чието единствено щастие е да пуска злобни коментари и лични нападки.
    Съветвам те да кандидатстваш за работа към ьТВ, или вестниците Галерия и Уикенд - подобни индивиди там се котират високо.
    Grumpy old madman

Banned Фен
    Жалкото е, че не можеш да се осъзнаеш, а отново търсиш оправдания с евтини провокатори.И хайде като мислиш, че говоря лъжи кажи на колко си години ей тук пред всички!Или те е шубе?И защо си тук във форума след толкова години или не си измислил правдоподобното обяснение?!

26

Тук съм по-скоро по навик, отколкото каквото и да е друго.
    Иначе те предизвиквам да издириш озлочестените от мен непълнолетни и малолетни потребителки на форума.
    Grumpy old madman

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Цитирай Първоначално написано от mimsssssss Виж мнението
    Сори, ама има и момичета на 20+, те проявяват ли педофилски наклонности, или мнението ти важи само за мъжете?
    Aaaaa, пепел ти на устата! Само педофилка не бях в тоя форум, сега и това ако се окажа...

Цитирай Първоначално написано от Violenza Виж мнението
    Aaaaa, пепел ти на устата! Само педофилка не бях в тоя форум, сега и това ако се окажа...
    Длъжността "форумна педофилка" е окупирана - move along!
    Grumpy old madman

Супер фен
    Опа, темата откъде почна и къде стигна...
    Ако Canis_Dirus е роден след юли месец 1986... като нищо ще взема (да) се окажа най-възрастния разписал се тук... ://

За някои това може би автоматично ще ме прати под общия знаменател с онези хора, с психичните разтройства и манията по малолетни момченца и момиченца...
    С други потребител(к)и тук (в една друга тема) в крайна сметка стигнахме до общото заключение, че съм: сухар, тесногръд и с големи предразсъдъци към интимност след определени любовни "игри"...

Общо взето - май допуснах грешка като си направих регистрация в този форум...
    Но същата вече е налице, та затова ще се преместя в частта на форума "По малко от всичко", по-специално в "Информационни технологии", "Пълнолетник" и тези за "Лично творчество", музика, тв и кино.

Ако на някой му трябва някаква помощ свързана с Photoshop - самопреценявам се като средно-напреднал начинаещ в тази област.
    Обичам да правя снимки, въпреки че нямам DSLR фотоапарат, а снимам с обикновена "сапунерка".

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Цитирай Първоначално написано от M**** Виж мнението
    Опа, темата откъде почна и къде стигна...
    Хахах, а ти къде я отвя... :Д

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    M**** не си най-възрастния разписал се тук. Стига се хвали.

Мега фен Аватара на Niakoitam
    M**** ако си роден след 14ти,съжалявам,но губиш рекорда
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Повече от фен Аватара на KokoDjambo
    Авторката нещо се покри...
    Вива канари...!!

Мега фен Аватара на fenkaaa
    Цитирай Първоначално написано от BikerGirl Виж мнението
    Ами, явно си се привързала. Такива връзки не водят до хубаво. Избери си позиция.
    Обърни внимание на това мнение.

Голям фен Аватара на _ivi_
    Град
    България
    Цитирай Първоначално написано от Rabalka Виж мнението
    Накратко да питам нормално ли е да ревнувам момчето с което само правя секс?С него дори рядко се целуваме.Правила съм свирки на други преди него, но той ми беше първият в секса и вече няколко месеца само с него го правим.Ама днес разбрах, че чукал и други и ми стана кофти и май ревнувам?Това нормално ли е да си ревнувам сеск другарчето?Нещо съм объркана....
    Секса с други ще го излекува това чувство.Четох по-долу, че ще правиш купон и ще каниш момчета от компанията му!Не прави секс с тях/ако вече не си го направила/,защото колкото и да си свястна ще те изкарат най-голямата разпоретина!

Цитирай Първоначално написано от Rabalka Виж мнението
    А той дали ще изревнува или ще му стане кофти ако започнат да ме чукат други?!А не знам дали имам или няма право, но ми стана едно такова...
    Ми дай на целия тиийн да те отпука , пА то ще си каже

П.С - ГОСПОДИ , ПРИБЕРИ СИ ВЕРСИИТЕ ! FACEPALM >.<
    Опитах да те върна и пак да те прегърна , но времето отлита , а назад не ще се върна .. Истински остана жива в тая тъжна рима, а тебе те няма , няма те вече година ...

Мега фен Аватара на draid
    Цитирай Първоначално написано от Canis_Dirus Виж мнението
    Ъфкорс, че съм тук, за да зарибявам ученички. Разкри ме, хайде сега се свържи с Явор Колев и му прати списък на жертвите ми
    Друго си е крехкото агнешко

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си