.
Отговор в тема
Страница 48 от 195 ПървиПърви ... 384445464748495051525898148 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 176 до 1 200 от общо 4870
    Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от POLLINA Виж мнението
    Дори нямаш място в тая тема!
    Имам място в тази тема. След половин година ще кандидатствам в университет.

Пък и да не беше така, разглеждам гледните точки на хората.

Джоли, напоследък рядко пиша във форума. Това не означава, че не го чета. В моите очи, си се изложила в поне 10 теми, линкове на които мога да ти предоставя. Не съм съгласна с теб - казах ти го. Същата си като НякойТам. И с него съм се карала, но повярвай ми и с него съм се съгласявала и съм го казвала.

Плам - абитуриентка съм догодина. За университет ще кандидатствам тази есен или другата зима.

Изложила? Я се дръж малко.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Супер фен Аватара на Wednesday666
    Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението
    Джоли, напоследък рядко пиша във форума. Това не означава, че не го чета. В моите очи, си се изложила в поне 10 теми, линкове на които мога да ти предоставя. Не съм съгласна с теб - казах ти го. Същата си като НякойТам. И с него съм се карала, но повярвай ми и с него съм се съгласявала и съм го казвала.
    А я ми припомни ти коя беше, че да определяш хората какви са?

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Ама и вие се поизсилвате на моменти. Не съм съгласна с много голяма част от коментарите на Джоли и възгледите и, но и вие не я оставяте на мира да напише нещо без да я засечете някак. Понякога просто хората имат различен мироглед и не можем да ги разберем. Не е нужно да се озлобяваме към тях. Забелязала съм отдавна, че в нашия мил форум всеки опит за щастие или оптимизъм биват сецнати за стотни от секундата. Не си съгласен с някоя "форумна звезда" - нахранен си. Имаш някакви оптимистични представи за това как ще ти се стече живота и вярваш в тях - зле си. Кажеш ли нещо в над 2 теми - парадираш. Щастлив ли си - гледаш с розови очила и нищо не разбираш ти от сложността и реалността на битието. Е, де. И аз не уча нещо свръх просперитивно като го погледне човек реално (в смисъл, в България с наука едва ли след БФ ще ме чакат с 10 предложения за работа), но гледам да не мисля за това и да изпадам в черна депресия, а си кътам нанякъде пък ще видим какво ще стане. Не може всички да са мрачни реалисти. Тя си каза назад, че ако евентуално и е невъзможно да си плати следването, ще си скъса гъза от бачкане, за да успее. Това е достатъчно. Хем е лошо да няма хора, които искат да учат, хем е лошо, ако много са си повярвали и са убедени, че с учене и въобще с дадената дисциплина ще се справят. Погледнете и вие за малко с розовите очила. Като дойде безработицата и всички последици от нея, тогава всеки, ще не ще, слиза на земята. Дотогава не е нужно да се свива и да потъва в траур в очакване на страшната реалност.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Аз в поста на DD не виждам никакви определения. За какво скачате пак?

Edit: Сиси, не се опитвам да я "засичам" по никакъв начин. Просто се опитвам да разбера гледната й точка. На мен розовите й възприятия ми граничат с детинска наивност. А по някаква причина не го очаквам това от хора с амбиции. Затова пожелах да видя малко повече разсъждения от нея по темата.
    Последно редактирано от TheBeliever : 01-20-2013 на 07:52
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Супер фен Аватара на Wednesday666
    Цитирай Първоначално написано от TheBeliever Виж мнението
    Аз в поста на DD не виждам никакви определения. За какво скачате пак?
    Не съм скочила.
    Просто не мога да схвана за какво казва кой като кого бил, и то при положение, че няма нищо общо с темата.
    Това кой колко се излага си е чисто негов проблем, за какво е нужно да се обяснява пред целия форум кой колко се изложил според някой си?

Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от Wednesday666 Виж мнението
    А я ми припомни ти коя беше, че да определяш хората какви са?
    Не случайно казах в моите очи.

Не съм скочила.
    Просто не мога да схвана за какво казва кой като кого бил, и то при положение, че няма нищо общо с темата.
    Това кой колко се излага си е чисто негов проблем, за какво е нужно да се обяснява пред целия форум кой колко се изложил според някой си?
    едит: поста ми беше обяснение /и заключение/отговор/ на нейния. Тя каза, че злобея. Е, не злобея. Дори нямам никакви лоши чувства към нея. Просто тя за мен не е олицетворение на твърд характер, за който разправяше в друга тема.
    Последно редактирано от DisappointedDreamer : 01-20-2013 на 07:55

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Не съм скочила.
    Защото е форум и това е нейното мнение. Решила е да го изкаже.

По твоята логика - коя си ти, че да казваш кой кого може и не може да определя?
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Цитирай Първоначално написано от SisiStrange Виж мнението
    Ама и вие се поизсилвате на моменти. Не съм съгласна с много голяма част от коментарите на Джоли и възгледите и, но и вие не я оставяте на мира да напише нещо без да я засечете някак. Понякога просто хората имат различен мироглед и не можем да ги разберем. Не е нужно да се озлобяваме към тях. Забелязала съм отдавна, че в нашия мил форум всеки опит за щастие или оптимизъм биват сецнати за стотни от секундата. Не си съгласен с някоя "форумна звезда" - нахранен си. Имаш някакви оптимистични представи за това как ще ти се стече живота и вярваш в тях - зле си. Кажеш ли нещо в над 2 теми - парадираш. Щастлив ли си - гледаш с розови очила и нищо не разбираш ти от сложността и реалността на битието. Е, де. И аз не уча нещо свръх просперитивно като го погледне човек реално (в смисъл, в България с наука едва ли след БФ ще ме чакат с 10 предложения за работа), но гледам да не мисля за това и да изпадам в черна депресия, а си кътам нанякъде пък ще видим какво ще стане. Не може всички да са мрачни реалисти. Тя си каза назад, че ако евентуално и е невъзможно да си плати следването, ще си скъса гъза от бачкане, за да успее. Това е достатъчно. Хем е лошо да няма хора, които искат да учат, хем е лошо, ако много са си повярвали и са убедени, че с учене и въобще с дадената дисциплина ще се справят. Погледнете и вие за малко с розовите очила. Като дойде безработицата и всички последици от нея, тогава всеки, ще не ще, слиза на земята. Дотогава не е нужно да се свива и да потъва в траур в очакване на страшната реалност.
    Да. С теб също съм била и съгласна, и несъгласна, но никога не съм се принизявала да те обиждам, а и защото си интелигентно момиче мисля. Забелязвала съм неведнъж когато аз кажа нещо - спорят. Когато някоя форумна звезда както каза, каже същото - всички са съгласни. Заради това казах да четат и осмислят какво точно имам предвид.
    Аз гледам на живота с нагласата, че ще се справя. Омръзнало ми е навсякъде от песимисти и да ми се оплакват колко държавата ги прецаквала. Затова не гледам и драми. Не обичам да си свалям нивото на настроението сама. Ако това ме прави прекалено вирнала нос - така да бъде, въпреки че не виждам връзката.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от JoLLiE92 Виж мнението
    Забелязвала съм неведнъж когато аз кажа нещо - спорят. Когато някоя форумна звезда както каза, каже същото - всички са съгласни.
    Я, моля те, ми цитирай конкректно такъв случай???

едит: Сиси, съжалявам, ако съм те накарала да мислиш, че изпитвам ужасната нужда всички да са съгласни с мен и моето мнение. Всъщност, е точно обратното. Опровергайте ме. С доводни аргументи, с примери, а не с думички от рода на "няма да се занимавам с теб/не си ми на възрастта". Искам да чуя гледни точки. Искам да видя хоризонта от вашите очи. Искам да науча.
    Последно редактирано от DisappointedDreamer : 01-20-2013 на 07:59

Оф, да не мислиш, че помня наизуст всичко? Когато видя следващ такъв случай, ще те уведомя лично с препоръчано писмо. В тази тема малко по-напред имаше такъв случай. Случва се почти във всяка тема.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Град
    София, България
    Дрънци. Не се съгласявам с форумни звезди само заради 'статуса' им. Спорила съм с Виоленца, драйд, дори с теб Сиси, Чачо, и куп други. Би трябвало да знаеш, че аз от имена не се влиая. Гледам мнението ти. Коментирам го.

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    На моменти превръщате темата в кокошарник. Не ангажирайте никого с мнението си, ясно е че сме маса различни хора и все си има собствен мироглед. Докъде ще го докара вече е друга работа и няма откъде да го предвидим , теории много. Ама живота е радост и тъга!
    maDamn

Град
    София
    Просто не виждам смисъла толкова да я заклеймявате вече. Да, има детски възгледи по някои въпроси. Вероятно е заради живота, който е водила досега. Мен ми е по-интересно да видя накъде водят всичките и представи и какво ще стане по-нататък, отколкото веднага да я заклеймя като нещо си. Така де, поспорих с нея в няколко теми, извадих си някакви заключения, видях, че няма да я "убедя" в нещо и оттук нататък вече не виждам смисъл да и се нахвърлям. Може би тук ни се различава мисленето, но на мен вече ми става жал като гледам как след почти всяко нейно мнение се води спор за личността й и я обиждат. При това и аз съм била част от 1 такъв случай и донякъде съжалявам. Тук таме съм позабравила, че има и хора, различни от мен.

Съгласна с granger.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Радослав

Град
    София
    В духа на темата пак: Добре, смятам втория семестър, ако програмата ми позволява да се пробвам да ида на някоя и друга лекция на психолозите. Някой може ли да ми даде нещо като график на лекциите и какви са лекционните курсове за първи курс, втори семестър, че нещо не се оправям из нета? Искам да си харесам нещо, което ще ми е интересно и да се надявам, че ще е вместимо с моите неща.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Радослав

Мега фен Аватара на POLLINA
    Град
    Manhattan *
    Нали каза,че си на 16? Защо след половин година? / питам от любопитство /

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Защото не учи тук , учи в Швеция по една от най-трудните програми в средното образование /IB/International baccalaureate гугълни го ,ако се интересуваш и скоро ще завършва и тя.
    maDamn

Град
    Manhattan *
    Звучи ми интересно.
    Пише,че гимназиалното обучение продължава от 7 до 9 години. На каква възрастможеш да кандидатстваш за постъпване в университет,17 ?

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    така отстрани като почетох последните 4-6 страници, една част от потребителКите изглеждат като четвъртокласнички, спорещи и те не знаят за какво

аз пък да се оплача и в тая тема:силно се депресирах последната седмица, много нерви на главата ми и мисля,че няма да ме приемат в СУ, затова най-вероятно ще имам gap year (ако не ме приемат там)...........
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Град
    Manhattan *
    Какво искаш на учиш в СУ?
    Няма такова нещо като неприети

Град
    Heaven
    португалска филология или скандинавистика (за второто знам,че няма да ме приемат с тоя невъзможен бал и тия 6 места, но за първото силно се надявам)

Град
    Manhattan *
    Добре си се насочила Как се образува бала за тези специалности ?

Град
    Heaven
    По избор:
    І. Изпит с коефициент 3:
    1. Английски език;

ИЛИ
    ІІ. Матура с коефициент 2:
    7. Английски език;
    ;

+ оценка от диплома по език
    =24 макс

Град
    Manhattan *
    Предполагам,че дипломата ти е 6. Матурата не е сложна, аз бях започнала да се готвя за нея, но след това записах руски. Ще се справиш

Мега фен Аватара на mimsssssss
    Град
    у нас...
    Цитирай Първоначално написано от SisiStrange Виж мнението
    В духа на темата пак: Добре, смятам втория семестър, ако програмата ми позволява да се пробвам да ида на някоя и друга лекция на психолозите. Някой може ли да ми даде нещо като график на лекциите и какви са лекционните курсове за първи курс, втори семестър, че нещо не се оправям из нета? Искам да си харесам нещо, което ще ми е интересно и да се надявам, че ще е вместимо с моите неща.
    За кой университет ти трябва програмата?
    Иначе ти предлагам Физиологична психология, смятам че ти е свързана с твоята специалност. Учи се 1 курс. От там нататък малко по-сложно да ти предложа нещо, при положение че си има и избираеми. Ама кажи към какво да е насочена - математическа дисциплина, за лекарства нещо, историческа, Клинична психология?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си