.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 40 от общо 40
    Благодаря, че помогна Your.passion

Супер фен Аватара на Your.Passion
    Няма проблем .

Няма те ли въпроси?

Имам един въпрос.преди година ми дойде и като бях в цикъл всичко беше ок,но последният път когато ми дойде чувствах някаква болка отдолу преди 2 дена пак ми дойде и пак тази болка по-слабо но пак я има..незнам какво е и се притеснявам,не искам да ходя на гинеколог,на 13 съм и не водя полов живот моля помогнете ми

Това са менструални болки

Голям фен Аватара на Bloodlust
    Град
    ...
    Какво ще кажеш за тампоните с апликатор?
    let them have the
    stage
    so long
    as I need not be
    in the
    audience.

Супер фен Аватара на ~The Smile~
    Ще ми кажеш ли какви са тези симптоми-сърбеж (отдолу,тоест вагината) и парене? Искам да разбера какво ми става...този сърбежж....

Как да ми дойде по-рано. От порядъка на 2 3 дни?

Няма такъв вариант да ти дойде по-рано.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Цитирай Първоначално написано от ~The Smile~ Виж мнението
    Ще ми кажеш ли какви са тези симптоми-сърбеж (отдолу,тоест вагината) и парене? Искам да разбера какво ми става...този сърбежж....
    Може да имаш гъбична инфекция иди при личен лекар може да се мажеш със крем бочко за подсичане.

https://encrypted-tbn0.gstatic.com/i...GBz4-sWs5Wsvau

Цитирай Първоначално написано от BEaUty_girl Виж мнението
    Отговор към Bonbonchencetyy!
    1-Не се препоръчват за момичета(не жени) за да не си разкъсат химената и за това е препоръчитело момичетата и девствените жени да ползват NORMAL и MINI.
    2- СТШ се получава от задържането на мръсната кръв във влагалището (в тялото) затова тампоните трябва да се сменят на 2-4 часа.
    3-Най-безопасно е да се сменят на 2-3 часа.
    А какво му е лошото сама да си разкъсаш химена? Много по-добре е даже, тъй като повечето момчета няма да ти го разкъсат и да изчакат една седмица да заздравееш преди да правят секс, а сексът непосредствено след дефлорацията може да е не само травмиращ, но и биологически опасен. Девойки, препоръчвам да се замислите за тампони Super, а защо не и нещо по-сигурно
    No6tem dokato ostarqvam
    i kato ne mi e dobre
    samo taq misal me sgrqva
    punko, punko nema umre!

Цитирай Първоначално написано от ~The Smile~ Виж мнението
    Може би става въпрос за бактериална или гъбична инфекция. Трябва да отидеш на гинеколог за да ти изпише подходящо лекарство. Ако не се лекуваш навреме, тези заболявания са много упорити и същевременно заразни. Може да си предизвикаш и други здравословни проблеми.

Повече от фен Аватара на SwEeTMuFFiN

Red face

И мен ме мъчи един въпрос: Овулацията (пътя на яйцеклетката от яйчника до матката) продължава 14 дни, нали (или може от 10 до 14)?
    Ако приемем, че съм в овулация и ще ми дойде там след 7 дена примерно, как се забавя или се ускорява идването? Не питам за средства, а за това как някое въпросно лекарство действа на това да не започне изтичането на "червената течност"? Имам предвид, че ако имам някакво средство, как то действа на това да ми дойде по-рано или късно?
    Не искам да експериментирам. Питам хипотетично, защото се замислих от една случка: на една жена не й идва и използва бабините лекарства с люспите лук и й идва на следващия ден?!? Според мен е било съвпадение защото (ако наистина това помага) то трябва да подейства и след това няколко дена овулация да й дойде след 20 дена примерно? Ще се радвам на отговор, ако можете да ми го дадете .
    NoT VeRy SmArT bUt ReAdY fOr PaRtY

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Цитирай Първоначално написано от BEaUty_girl Виж мнението
    Може да имаш гъбична инфекция иди при личен лекар може да се мажеш със крем бочко за подсичане.

https://encrypted-tbn0.gstatic.com/i...GBz4-sWs5Wsvau
    Не е задължително да е гъбична инфекция.
    Възможно е да са симптоми на цистит.

Супер фен Аватара на shmatarok
    Цитирай Първоначално написано от SwEeTMuFFiN Виж мнението
    И мен ме мъчи един въпрос: Овулацията (пътя на яйцеклетката от яйчника до матката) продължава 14 дни, нали (или може от 10 до 14)?
    Ако приемем, че съм в овулация и ще ми дойде там след 7 дена примерно, как се забавя или се ускорява идването? Не питам за средства, а за това как някое въпросно лекарство действа на това да не започне изтичането на "червената течност"? Имам предвид, че ако имам някакво средство, как то действа на това да ми дойде по-рано или късно?
    Не искам да експериментирам. Питам хипотетично, защото се замислих от една случка: на една жена не й идва и използва бабините лекарства с люспите лук и й идва на следващия ден?!? Според мен е било съвпадение защото (ако наистина това помага) то трябва да подейства и след това няколко дена овулация да й дойде след 20 дена примерно? Ще се радвам на отговор, ако можете да ми го дадете .
    Глупости. Овулацията продължава един-два дни и е процесът, чрез който се освобождава яйцеклетка, готова за оплождане.
    По другия ти въпрос не съм много сигурна, може би в съответните лекарства се съдържат вещества, които стимулират изхвърлянето на неоплодената и мъртва яйцеклетка и затова менструация настъпва по-рано.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си