- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Отговарям на всякакви въпроси свързани с цикъл, тампони и др.
Имам един въпрос.преди година ми дойде и като бях в цикъл всичко беше ок,но последният път когато ми дойде чувствах някаква болка отдолу преди 2 дена пак ми дойде и пак тази болка по-слабо но пак я има..незнам какво е и се притеснявам,не искам да ходя на гинеколог,на 13 съм и не водя полов живот моля помогнете ми![]()
Какво ще кажеш за тампоните с апликатор?
let them have the
stage
so long
as I need not be
in the
audience.
Ще ми кажеш ли какви са тези симптоми-сърбеж (отдолу,тоест вагината) и парене? Искам да разбера какво ми става...този сърбежж....![]()
![]()
Няма такъв вариант да ти дойде по-рано.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Може да имаш гъбична инфекция иди при личен лекар може да се мажеш със крем бочко за подсичане.
https://encrypted-tbn0.gstatic.com/i...GBz4-sWs5Wsvau
А какво му е лошото сама да си разкъсаш химена? Много по-добре е даже, тъй като повечето момчета няма да ти го разкъсат и да изчакат една седмица да заздравееш преди да правят секс, а сексът непосредствено след дефлорацията може да е не само травмиращ, но и биологически опасен. Девойки, препоръчвам да се замислите за тампони Super, а защо не и нещо по-сигурно![]()
No6tem dokato ostarqvam
i kato ne mi e dobre
samo taq misal me sgrqva
punko, punko nema umre!
Може би става въпрос за бактериална или гъбична инфекция. Трябва да отидеш на гинеколог за да ти изпише подходящо лекарство. Ако не се лекуваш навреме, тези заболявания са много упорити и същевременно заразни. Може да си предизвикаш и други здравословни проблеми.
И мен ме мъчи един въпрос:Овулацията (пътя на яйцеклетката от яйчника до матката) продължава 14 дни, нали (или може от 10 до 14)?
Ако приемем, че съм в овулация и ще ми дойде там след 7 дена примерно, как се забавя или се ускорява идването? Не питам за средства, а за това как някое въпросно лекарство действа на това да не започне изтичането на "червената течност"? Имам предвид, че ако имам някакво средство, как то действа на това да ми дойде по-рано или късно?
Не искам да експериментирам. Питам хипотетично, защото се замислих от една случка: на една жена не й идва и използва бабините лекарства с люспите лук и й идва на следващия ден?!? Според мен е било съвпадение защото (ако наистина това помага) то трябва да подейства и след това няколко дена овулация да й дойде след 20 дена примерно?Ще се радвам на отговор, ако можете да ми го дадете .
NoT VeRy SmArT bUt ReAdY fOr PaRtY
Глупости. Овулацията продължава един-два дни и е процесът, чрез който се освобождава яйцеклетка, готова за оплождане.
По другия ти въпрос не съм много сигурна, може би в съответните лекарства се съдържат вещества, които стимулират изхвърлянето на неоплодената и мъртва яйцеклетка и затова менструация настъпва по-рано.