.

Виж резултатите на анкетата: Къпете ли се преди/след секс?

Гласували
39. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • къпя се и преди и след

22 56,41%
  • къпя се само след секс

9 23,08%
  • къпя се преди секс само

4 10,26%
  • изобщо не се къпя, нито преди, нито след

4 10,26%
Анкета с повече от един глас.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 24 от общо 24

Hybrid View

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Amore-Mio* Виж мнението
    Някак не мога да разбера хората, които не намират смисъл в къпането преди и след секс.
    Аз пък не мога да разбера тези, които щом надушат, че ще правят секс, дай дружно под душа. И кво... ако правим 3-тека в рамките на час и половина-два, трябва да се изкъпя 4 пъти ли? Пък и дори един тек да е... какво пречи да съм се изкъпала в нас 3-4-5 часа по-рано?!
    Къпането "преди" убива всякаква атмосфера лично за мен. И понеже съм се учила да търся аргументи като под вол - теле, мога да спомена, че това ненужно изливане на десетки литри вода си е чисто хабене на природен ресурс, който конкретно в нашата страна е проблем. Не задълбавайте в темата, просто споменавам.
    Къпането "след" зависи от това дали се чувствам мръсна.

В заключение - и аз не разбирам хората, които, чуят ли секс, се втурват към банята.

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Аз пък не мога да разбера тези, които щом надушат, че ще правят секс, дай дружно под душа. И кво... ако правим 3-тека в рамките на час и половина-два, трябва да се изкъпя 4 пъти ли? Пък и дори един тек да е... какво пречи да съм се изкъпала в нас 3-4-5 часа по-рано?!
    Къпането "преди" убива всякаква атмосфера лично за мен. И понеже съм се учила да търся аргументи като под вол - теле, мога да спомена, че това ненужно изливане на десетки литри вода си е чисто хабене на природен ресурс, който конкретно в нашата страна е проблем. Не задълбавайте в темата, просто споменавам.
    Къпането "след" зависи от това дали се чувствам мръсна.

В заключение - и аз не разбирам хората, които, чуят ли секс, се втурват към банята.
    И аз съм на това мнение. Примерно тъкмо сме се разгорещили и аз да кажа "Чакай малко, първо трябва да се изкъпя!" След това ДА, но не намирам смисъл точно преди това. Аз се къпя всяка сутрин и вечер и ако почна и преди секс водата ще свърши.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си