.

Виж резултатите на анкетата: Къпете ли се преди/след секс?

Гласували
39. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • къпя се и преди и след

22 56,41%
  • къпя се само след секс

9 23,08%
  • къпя се преди секс само

4 10,26%
  • изобщо не се къпя, нито преди, нито след

4 10,26%
Анкета с повече от един глас.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 24 от общо 24

Wink Лична хигиена...къпане преди и след секс

Къпете ли се преди и/или след като правите секс?

Не смятам за нужно да се къпя преди или след секс.

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Общ душ с приятелят ми преди и след секса.

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Няколко пъти се е случвало аз да вляза да се изкъпя сама и после след секс - пак. Той - същата процедура, след като приключа аз. В последствие се къпехме ВИНАГИ преди и след секс.
    Преди, за да ни е чисто и от елементарна лична хигиена.
    След, за да ни е чисто, от лична хигиена, защото се изпотяваме, ала бала. Някак не мога да разбера хората, които не намират смисъл в къпането преди и след секс.

Цитирай Първоначално написано от DragonLady Виж мнението
    +1
    • I never had to say goodbye
      You most have known i wouldn't stay
      While you where talking about our life
      You killed the beuty of today

You never see me again
      So no ones gonna cry for you

Цитирай Първоначално написано от airpump Виж мнението
    Не смятам за нужно да се къпя преди или след секс.
    и аз така, само по празници си взимам един бърз душ.

Мега фен Аватара на mimsssssss
    Град
    у нас...
    Е преди секс ми се вижда прекалено. Айде мило да се изкъпем, че хигиената е важна. Ами не. Всеки ден си взимам нормален душ и не смятам, че непосредствено преди акта трябва да се къпя. Би ми умило всичката страст, желание, възбуда.
    След секс да, разбираемо е да си отмием телесните секрети Ако мястото и времето не го позволяват - мокри кърпички.

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Amore-Mio* Виж мнението
    Някак не мога да разбера хората, които не намират смисъл в къпането преди и след секс.
    Аз пък не мога да разбера тези, които щом надушат, че ще правят секс, дай дружно под душа. И кво... ако правим 3-тека в рамките на час и половина-два, трябва да се изкъпя 4 пъти ли? Пък и дори един тек да е... какво пречи да съм се изкъпала в нас 3-4-5 часа по-рано?!
    Къпането "преди" убива всякаква атмосфера лично за мен. И понеже съм се учила да търся аргументи като под вол - теле, мога да спомена, че това ненужно изливане на десетки литри вода си е чисто хабене на природен ресурс, който конкретно в нашата страна е проблем. Не задълбавайте в темата, просто споменавам.
    Къпането "след" зависи от това дали се чувствам мръсна.

В заключение - и аз не разбирам хората, които, чуят ли секс, се втурват към банята.

Голям фен Аватара на BuBzzz
    Цитирай Първоначално написано от DragonLady Виж мнението
    +1

BuBy

Супер фен Аватара на NambyPamby
    Непосредствено преди и след секс.

Хич не ми се вижда прекален душа преди секс. Всеки ден се къпем и двамата поне по два пъти, аз стигам и до повече, зависи колко пъти се завъртя вкъщи. Не сме някакви мърльовци, да кажеш, просто ми е некомфортно да правя секс 5 часа след като съм си взела душ, като през това време съм обикаляла града, ходила съм по задачи и прочее. Дискомфортно ми е, гадно ми е. Обичам да ми ухае на чистичко, на току-що измит сапун/душ-гел, действа ми отпускащо и дори възбуждащо.

Колкото до душа след секс - ясно е. Ако не цялостен душ, то поне едно елементарно подмиване преди продължението или след края. В екстремни ситуации - мокри кърпички.

Голям фен Аватара на GiveMeLove
    Значи правите секс по-рядко от всички, защото ако сте на:

Дискотека, вила, училище, работа, навън, пансион, общежития, кола, поле, нива, дърво, асансьор, стълбище, блок, вход, яма, дувар .. Как ще ми се изкъпите ВИНАГИ?!

Hauahuahuahuhuahu
    В ЖИВОТА НЯМА "РЕСТАРТ" БУТОН...

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    Случва ми се е да вляза в банята непосредствено преди секс, когато не съм имала възможност да се изкъпя няколко часа преди това.
    След секс също не се втурвам веднага към банята(освен, ако не се налага)

Баси, някои преди секс се мислите за много мръсни, а след секс за много измърсени, сякаш секса е нещо нечистоплътно?!

Мега фен Аватара на babity
    Смятам, че имам достатъчно добра хигиена, за да не ми се налага да си взема душ преди от хорска срама. Още повече, че съм необвързана и секса обикновено ме изненадва когато го очаквам най - малко. А и колегата по - горе беше прав, че в полеви условия няма как да тичам за душче, а не бих си изтървала екшъна само защото няма как да се изкъпя преди това. Пък и т'ва с душа някак скапва спонтанността. Всеки път щом тръгна към банята, ще знае, че следва секс. Ами ако искам да го изненадам и да го награбя от вратата, например? Тогава трябва да вляза, да си взема душ, да изляза по кърпа на етажа, да звънна и тогава да му скачам, така ли? За след съм съгласна, че е препоръчително, но пак зависи дали имам времето и условията за това. Мога да изчакам 20 минути да си ида до нас. Плюс, че е много яко после да мириша на него. (сън)

Водата е мокра,къпя се само по празници ако е много наложително

Къпя се и преди, и след.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Голям фен Аватара на _ivi_
    Град
    България
    Независимо дали ще правя секс или не си държа на хигиената!

Супер фен Аватара на Azoria
    Град
    Bulgaria
    Цитирай Първоначално написано от _ivi_ Виж мнението
    Независимо дали ще правя секс или не си държа на хигиената!
    +
    Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:

Повече от фен Аватара на nansi_2005
    Малко изхвърлена анкета..... някой ученички изобщо не знаят кога правят секс така че може би са се къпали сутринта..... в голямото са правили секс и вечерта викай айде да си взема душ..... Е това ли смятате за преди и след ? А тези от вас които бяха гласували че са правили секс У МОЛЪТ, в парКЪТ или в ЦДГ-то .....???????? къде се изкъпахте ве? В гьола отпред ли ?
    Прекалявате и не се усещате някой път като лъжете!!!!

Повече от фен Аватара на nansi_2005
    Цитирай Първоначално написано от GiveMeLove Виж мнението
    Значи правите секс по-рядко от всички, защото ако сте на:

Дискотека, вила, училище, работа, навън, пансион, общежития, кола, поле, нива, дърво, асансьор, стълбище, блок, вход, яма, дувар .. Как ще ми се изкъпите ВИНАГИ?!

Hauahuahuahuhuahu
    Колега забрави МОЛЪТ.... там гледах статистика че почти не се пропуска!!!!

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Абсолютно винаги се къпя непосредствено преди и веднага след.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Мега фен Аватара на mimsssssss
    Град
    у нас...
    Добре де, айде една хипотетична ситуация за всички къпещи се преди секс.
    Да речем, че сте си у вас и ... готвите. Точно вкарвате пилето във фурната, идва приятеля ви и ви награбва. Вие му казвате, чакай малко да се измия/подмия/изкъпя... или продължавате страстта и правите секс?
    Защото някак нереално ми се вижда когато и двамата сме на кеф, да му кажа чакай малко и да си взимам душ/да се мия/ да се къпем.
    Няма да споменавам хипотетичните ситуации, които даде GiveMeLove. Може някои хора да не обичат да правят секс на обществено място, а само у тях си. Ама това с изчакването си е страстоубиец от където и да го погледнеш. Все едно всеки път като иска да се целунем да ходя да си мия зъбите... и да му викам чакай малко

Цитирай Първоначално написано от mimsssssss Виж мнението
    Добре де, айде една хипотетична ситуация за всички къпещи се преди секс.
    Да речем, че сте си у вас и ... готвите. Точно вкарвате пилето във фурната, идва приятеля ви и ви награбва. Вие му казвате, чакай малко да се измия/подмия/изкъпя...
    или продължавате страстта и правите секс?
    Защото някак нереално ми се вижда когато и двамата сме на кеф, да му кажа чакай малко и да си взимам душ/да се мия/ да се къпем.
    Няма да споменавам хипотетичните ситуации, които даде GiveMeLove. Може някои хора да не обичат да правят секс на обществено място, а само у тях си. Ама това с изчакването си е страстоубиец от където и да го погледнеш. Все едно всеки път като иска да се целунем да ходя да си мия зъбите... и да му викам чакай малко
    Аз лично ако съм се разбрала с приятеля ми да сме у нас или у тях просто се къпя преди да дойде/да отида. То според мен, не е казано, че едва ли не ако си се къпал 2 часа преди да се видите.. вече едва ли не е ужасно и нз си кво.. са не сме толкоз педантични...
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Цитирай Първоначално написано от marilyn Виж мнението
    Аз лично ако съм се разбрала с приятеля ми да сме у нас или у тях просто се къпя преди да дойде/да отида.
    И аз точно това щях да напиша.
    Никой не говори за крайности като това да се почнем и да му кажа "амаааа чакай, чакай!". След секса вече, е ясно, че почти веднага влизам в банята. И това няма нищо общо с някои абсурдни твърдения тип "чувствам се мръсна след секс".
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Аз пък не мога да разбера тези, които щом надушат, че ще правят секс, дай дружно под душа. И кво... ако правим 3-тека в рамките на час и половина-два, трябва да се изкъпя 4 пъти ли? Пък и дори един тек да е... какво пречи да съм се изкъпала в нас 3-4-5 часа по-рано?!
    Къпането "преди" убива всякаква атмосфера лично за мен. И понеже съм се учила да търся аргументи като под вол - теле, мога да спомена, че това ненужно изливане на десетки литри вода си е чисто хабене на природен ресурс, който конкретно в нашата страна е проблем. Не задълбавайте в темата, просто споменавам.
    Къпането "след" зависи от това дали се чувствам мръсна.

В заключение - и аз не разбирам хората, които, чуят ли секс, се втурват към банята.
    И аз съм на това мнение. Примерно тъкмо сме се разгорещили и аз да кажа "Чакай малко, първо трябва да се изкъпя!" След това ДА, но не намирам смисъл точно преди това. Аз се къпя всяка сутрин и вечер и ако почна и преди секс водата ще свърши.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си