.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 33

Редно ли е да се чувствам засегната?

Здравейте.С приятелят ми имахме сериозен спор,придружен със също толкова сериозен скандал,относно въпросът,който ще споделя с вас малко по долу.В крайна сметка стигнахме до консенсусното решение да пуснем тема в този форум и да видим как другите хора биха реагирали в ситуацията,в която се бяхме озовали ние двамата.Случката е следната:

Ще започна от начало с това,че ние сме на по 21 години и сме заедно като двойка от 3 години.Решихме миналата вечер да я разнообразим и да си пуснем да гледаме някой интересен филм.Речено-Сторено.Филмът свърши и приятелят ми се прибра като си легна да спи в 3 часа през нощта,тогава легнах и аз.За мое нещастие малко по-късно,в късните часове, ме заболя много крака(оказа се опъната връзка) и не можех да заспя......на сутринта обмислях как да стигна накуцвайки до поликлиниката,която е горе-долу на края на града и след всички премислени и отхвърлени варианти единствено остана вариантът да звънна на приятелят ми,за да дойде с мен и да ме закара.Изчаках до 10:30 сутринта и му се обадих(повече не можех да рискувам да чакам,защото лекарката ми работи до 12:30,а все пак изследвания и т.н не стават бързо.Когато му се обадих и го попитах дали ще ме закара до поликлиниката получих следният отговор:В колко часа си легнах,и как може да ме събудиш в 10:30.След този отговор аз просто затворих телефона и се мъчех да проумея при положение,че не е на работа този ден нито е бил на работа миналия ден,нито е адски уморен,не е каквото да не е спал 8 часа... ,как може да ми отговори с това.Наистина се почуствах много гадно,стана ми много мъчно и криво,защото човекът на който трябва най-много да разчитам и да ми помага....ми отказа да ме закара не до къде да е а до болницата и то защо-защото му се спяло...Той се оправда с това,че е можело просто да си хвана такси....опитах се да му убесня,че не съм искала точно това,но той не разбра.Въпросът е следният:Редно ли е,нормално ли е аз да се чувствам убидена,за това,че при нужда той едва ли не ми се накара как може да го занимавам с такива неща толкова рано сутринта,или е поредната превземка от моя страна и е трябвало просто си хвана такси и да не го будя.Благодаря предварително на коректното мнение от ваша страна

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Тъпо му е държанието ,при все ,че той е човека до теб. Знае ,че си се контузила и не можеш много да вървиш,а не ти влиза в положение. На мен също би ми станало гадно. Нормално е, аз също бих предпочела приятеля ми да ме закара, пред това да взема такси. А и той би предпочел.
    Аз съм била в състояние , в което съм се будила в 4 часа,да помогна на приятелка,какво остава на приятеля ми евентуално , на всичкото отгоре на следващия ден бях и на училище.
    Последно редактирано от granger : 01-21-2013 на 15:41
    maDamn

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Приятелят ти е задник. Даже не ми се обяснява защо.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Мега фен Аватара на Goddess
    Град
    София
    Редно е. Ако историята е точно такава, каквато я представяш - наистина много неуважително и тъпо отношение от негова страна.

Мега фен Аватара на tori
    Да, редно е. Отговора оправя ли нещата? Най-добре му обясни чисто човешки (честно казано можеш да пробваш и с картинки) че постъпката му е глупава. Естествено, никой не е казал да ти тича по гъза ама някак си е кофти да имаш нужда от него, а той да се държи като - цитирам белийвърката - "задник".

Да, редно е да се чувстваш така. Все пак не е просто някой познат, на когото си решила да звъннеш. Став дума за приятелят ти, човека на когото държиш и трябва малко или много да можеш да разчиташ. И може би ако не ти се беше накарал така, нямаше да е чак такъв проблем, просто отношението му е тъпо и детинско.

anonymous708973
    Guest
    Приятелят ти съгласен ли е с преразказа на събитията?

Какво значи "редно ли е" да се чувстваш обидена?! Ти чувстваш ли се или не?
    Иначе да, трябва. Приятелят ти е олигофрен.

И на мен би ми станало неприятно...
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от sexa_na_kompleksa Виж мнението
    И на мен би ми станало неприятно...
    Неприятно ли?
    Аз бих вдигнала голям скандал. Или пък не... просто ще следвам правилото, че мълчалив мъж = мислещ мъж, а мълчалива жена = ядосана жена. При всички случаи ще трябва да ми печели доверието пак, за да получи раздаване от моя страна.

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    Принципно, ако е бил сънен когато му си се обадила и не се е замислил за какво точно го молиш, то е нормално да ти измърмори нещо.
    Но щом и след това счита, че не е постъпил грешно и дори не схваща къде е сбъркал, то да голям задник е!
    Нормално е да си обидена от неебателното му отношение към теб.

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Бих се разочаровала ужасно от него, ако изпадна в същата ситуация. Гаджетата не са само за чукане и лигавщини, трябва да са до теб и за сериозни неща. Какво по-сериозно от това да имаш нужда да отидеш на лекар? Приятелят ми ненавижда болници (като цяло му е едно от най-омразните неща), но все пак е седял с мен за далеч по-дребни неща и сме чакали над 2 часа пред кабинети просто, за да не съм сама. Камо ли, ако иде реч за сериозно нещо, което изисква спешно да се прегледа. Приятелят ти е кретен. Толкова ли са му ценни 1-2 часа сън, че не може да се погрижи за приятелката си?
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Според мен няма значение ние какво точно мислим, по въпроса... на ТЕБ ти е обидно, това си е ВАШАТА връзка, важна си ти... щом си се обидила, значи има защо... а да не говорим, че всяко едно момиче би се обидило... прави си сметката що за човек имаш до себе си

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Честно казано и аз бих реагирала като теб, нормално е.
    Аз бих го приела като несериозен човек, на който му е все тая за теб и бих се замислила сериозно над ситуацията дали си струва/заслужава да съм с него.

Не бих казал, че не ти е нормална реакцията. Аз не бих го направил това. Идеята не е самото закарване според мен, а дори и да е-пак не ми се струва много нормално.

Да,напълно нормално е да реагираш така,когато си имала нужда някой да те закара,а не къде да е а до болницата няма да обяснявам защо точно,мисля че на всички им е ясно.
    Последно редактирано от Vici0us : 01-22-2013 на 09:11

Супер фен Аватара на Azoria
    Град
    Bulgaria
    Това е страшно обидно. И аз бих се обидила. Всъщност чуейки, че ти е зле и имаш нужда да отидеш на лекар без изобщо да го питаш трябва да стане и да дойде да те закара. Това е да се грижиш за човека за теб. Със сигурност в обратната ситуация (например ти имаш кола - той не) и на него би му станало супер тъпо да му кажеш "как може да ме събудиш"... Ужас.
    Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:

Благодаря много на всички за искрените мнения.Целта беше да се разбере,че не съм единствената,която мисли така по въпроса и това се осъществи с ваша помощ!Благодаря!

Да, нормално е да ти е гадно, на мен също би ми било.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Супер фен Аватара на GLaDOS
    Град
    Purgatory
    Имаш право.
    Това ,което не ни убива , ни ебава майката .

Голям фен Аватара на PurpleSand
    Доста бих се обидила и ядосала от това... ще си замълча в началото,но после 100 процента ще му вдигна страшен скандал...
    Незнам вече кой да мразя и кой да обичам.
    В кого да се вричам и приятел да наричам.

Супер фен Аватара на NambyPamby
    Цитирай Първоначално написано от mean_lady Виж мнението
    Целта беше да се разбере,че не съм единствената,която мисли така по въпроса и това се осъществи с ваша помощ!Благодаря!
    Кво значи с "ваша помощ"? Приятелят ти, големият мъж, не ти оказа помощ, когато си имала най-голяма нужда от него, ами и на всичкото отгоре наглее и се опитва да изкара поведението си за нормално ли?!

Това българският мъж с всеки изминал ден деградира все повече...

Голям фен Аватара на PurpleSand
    Цитирай Първоначално написано от NambyPamby Виж мнението

хаха да
    Незнам вече кой да мразя и кой да обичам.
    В кого да се вричам и приятел да наричам.

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    На мен много би ми променило отношението към този човек, независимо каква история имаме. Една такава случка означава много. Да съм му звъннала за някаква моя прищявка и да ми каже, че му се спи - ок. Но когато става въпрос за здравето ми, е немислима такава реакция.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град
    Цитирай Първоначално написано от NambyPamby Виж мнението
    бг мъж тва, бг мъж онова. Иди в Палестина да видиш как е.
    Temet Nosce

벨야카

Пълен нещастник е приятелят ти.Редно е да си обидена .И то много.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си