.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 37

Lightbulb Да го направя ли ако ми дойде ?

Закъснява ми бях планувала да дойде още миналата седмица ама не.Тази седмица би трябвало да се видим с моето момче(ние рядко се виждаме защото той работи далеч,аз уча в уневерситет в друг град парите не са достатъчни и така)искам да пробваме да правим секс и този път да се получи защото аз от скоро съм в бранша, и дори и при проникване не усещам удоволствие.Рядко имаме възможност да правим секс,и сега трябваше да е всичко тип-топ но моя цикъл не мисли така,.Днес е вторник трябваше най късно да дойде в неделя а ние може би ще се видим в четвъртък няма признаци да ми дойде макар минала седмица имаше такива.И ако ми дойде в деня който се видим дали да го направя ако не ме боли много при положение че попринцип не се получава,някой казват че е по хубав през цикъл,на мен дали ще ми навреди.В първият ден да правиш секс,ВРЕДНО ИЛИ НЕ?

Повече от фен Аватара на greenblood
    Ако ти дойде и решите да го правите по принцип не е проблем. Просто не е приятно такова чисто. Иначе от доста жени знам че когато са в цикъл са много възбудени и им се приисква да правят секс.

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Няма нищо вредно и опасно в това да правиш секс по време на цикъл. И да вярно е, че усоволствието за жената е по-голямо. Единственият минус е, че може да изцапате леглото, затова постели една кърпа под таза си, ако нещо се клепа да е тя. Ако и за него не е проблем това, че си в цикъл, нямате грижи. Но гледай да е с презерватив!!!
    Аз лично правя секс в цикъл и нямам никакви проблеми относно това, само избягваме първите 2 дни, защото тогава ми тече бая, а и съм чувствителна чак до болка. Но тоя месец се случи да го правим в първият ден от цикъла ми ( макар и да не го бяхме планували ), и единствените негативи бяха, че 2-3 пъти ме заболя леко, но беше моментна болка, и че оклепахме хавлията под нас.

Нищо няма да ти стане, само да е внимателен, защото е чувствително мястото. Правила съм го и в най-силните дни.. кръв тече, но кефа е невъобразим.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Мега фен Аватара на mimsssssss
    Град
    у нас...
    Само аз ли знам, че е вредно? При всеки тласък ти връща мръсната кръв навътре... Да не говоря за инфекции и т.н.
    Още повече, че с тази кръв ще сте омазани, няма да ти е хлъзгаво и още по-малко удоволствие ще има. Според мен не го прави ако ти дойде, изчакай до другият път като се видите.

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Напротив- удоволствието е много по-голямо , защото мястото е много по-чувствително.А и тая кръв след това изтича, не се връща.
    maDamn

Повече от фен Аватара на Foxa^
    Правете секс по време на цикъл Тя ендометриозата само това чака

Цитирай Първоначално написано от mimsssssss Виж мнението
    Само аз ли знам, че е вредно? При всеки тласък ти връща мръсната кръв навътре... Да не говоря за инфекции и т.н.
    Още повече, че с тази кръв ще сте омазани, няма да ти е хлъзгаво и още по-малко удоволствие ще има. Според мен не го прави ако ти дойде, изчакай до другият път като се видите.
    Напротив, още по-хлъзгаво е.

И е много по-чувствително, удоволствието няма равно просто...
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    Абе, по принцип има шанс да се получи някоя инфекция, ама не е никак голям.
    Аз го правя само в последните дни, тогава дори и кръвотечението спира по време на секс, но в първите дни не бих го направила. Иначе да, хубаво е, защото е по-чувствително, пък и тогава, поне аз се разгонвам много.

От теб си зависи, пък и дори не е сигурно дали ще ти дойде точно него ден

Цитирай Първоначално написано от Foxa^ Виж мнението
    Правете секс по време на цикъл Тя ендометриозата само това чака
    Относно Ендометриозата прочетох че причините за получаването и не са напълно ясни,
    Ендометриозата е състояние, при което типична за лигавицата на маточната кухина находка се открива в други участъци на половата система или коремната кухина,Известно е, че лигавицата на маточната кухина търпи циклични изменения, паралелни с хормоналните промени в хода на менструалния цикъл. Причините за възникването : генетични, имунни и хормонални особености с индивидуален характер. Друго предположение е разнасянето на ендометриум при оперативни намеси, в полза на което говори откриването на таква тъкан в обласста на оперативни цикатрикси. Не без основание се обсъжда и смущение в органогенезата и развитието на ендометриум на нетипични места от тъканите предшественици. Не се изключва пренасянето на клетки и по кръвен или лимфен път.

Но аз мисля че ако сексът не е груб ,няма да има проблеми

Цитирай Първоначално написано от xXxPETYAxXx Виж мнението
    Абе, по принцип има шанс да се получи някоя инфекция, ама не е никак голям.
    Аз го правя само в последните дни, тогава дори и кръвотечението спира по време на секс, но в първите дни не бих го направила. Иначе да, хубаво е, защото е по-чувствително, пък и тогава, поне аз се разгонвам много.

От теб си зависи, пък и дори не е сигурно дали ще ти дойде точно него ден

Вече е сигорно дойде ми сега,а ние ще се видим в четвъртак тъкмо 2 ден ще е....

anonymous708973
    Guest
    Че е вредно, вредно е и няма спор. Ама е хубаво. Малко като известния цитат от "Албена": "Грешна бе тая жена, ама беше хубава."
    Всеки си преценя.

Повече от фен Аватара на Foxa^
    Цитирай Първоначално написано от lolipop_crazy Виж мнението
    Относно Ендометриозата прочетох че причините за получаването и не са напълно ясни,
    Ендометриозата е състояние, при което типична за лигавицата на маточната кухина находка се открива в други участъци на половата система или коремната кухина,Известно е, че лигавицата на маточната кухина търпи циклични изменения, паралелни с хормоналните промени в хода на менструалния цикъл. Причините за възникването : генетични, имунни и хормонални особености с индивидуален характер. Друго предположение е разнасянето на ендометриум при оперативни намеси, в полза на което говори откриването на таква тъкан в обласста на оперативни цикатрикси. Не без основание се обсъжда и смущение в органогенезата и развитието на ендометриум на нетипични места от тъканите предшественици. Не се изключва пренасянето на клетки и по кръвен или лимфен път.
    бе мойто момиче дано да не звуча мн груб , но само като ти чета темите и отговорите ми става ясно , че си компетентна колкото настъпана кайсия . Tака че ти си чети и ми цитирай Wikipedia колкото искаш . Aз ти казвам кви са рисковете, пък ти след като си достатъчно голяма да се ебеш ,значи можеш да си поемеш отговорността и последствията .

Мега фен Аватара на draid
    Цитирай Първоначално написано от DragonLady Виж мнението
    Няма нищо вредно и опасно в това да правиш секс по време на цикъл. И да вярно е, че усоволствието за жената е по-голямо. Единственият минус е, че може да изцапате леглото, затова постели една кърпа под таза си, ако нещо се клепа да е тя. Ако и за него не е проблем това, че си в цикъл, нямате грижи. Но гледай да е с презерватив!!!
    Аз лично правя секс в цикъл и нямам никакви проблеми относно това, само избягваме първите 2 дни, защото тогава ми тече бая, а и съм чувствителна чак до болка. Но тоя месец се случи да го правим в първият ден от цикъла ми ( макар и да не го бяхме планували ), и единствените негативи бяха, че 2-3 пъти ме заболя леко, но беше моментна болка, и че оклепахме хавлията под нас.
    Много си глупава...

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от draid Виж мнението
    Много си глупава...
    Спести си оценките себе си Каквото съм решила, направила съм го. Момичето искаше съвет, дадох и.

Ама ти си прави каквото искаш, ама недей да сееш съвети без да са ти ясни нещата....

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от draid Виж мнението
    Ама ти си прави каквото искаш, ама недей да сееш съвети без да са ти ясни нещата....
    Кво лошо е казала - посъветва я да използват кърпа и презерватив.
    Единственото, за което не беше права, е, че няма нищо вредно.

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    Е, точно това, че няма как да навреди, а всъщност не е точно така е най-важното.
    Иначе кърпа или в банята също може.

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Ако толкова държиш да го направите - никой не може да ви спре. От хигиенична гледна точка не е особено приятно, а дали вреди или не - не знам.

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Кво лошо е казала - посъветва я да използват кърпа и презерватив.
    Единственото, за което не беше права, е, че няма нищо вредно.
    Заради такива съвети и заключения постоянно форума се пълни с теми: бременна ли съм, какво ми има на оная работа и ред подобни.

Цитирай Първоначално написано от Foxa^ Виж мнението
    бе мойто момиче дано да не звуча мн груб , но само като ти чета темите и отговорите ми става ясно , че си компетентна колкото настъпана кайсия . Tака че ти си чети и ми цитирай Wikipedia колкото искаш . Aз ти казвам кви са рисковете, пък ти след като си достатъчно голяма да се ебеш ,значи можеш да си поемеш отговорността и последствията .

Всеки има право да си пуска каквито иска теми,относно Ендометриозата знам какво предствлява и знам че за вско нещо стои известен риск,но казах че ако е внимателен секса от един път може и да се създадат чак такива проблеми.Пиша такива теми защото смятам че тук хората са малко разкрепостени от колкото в истинският живот

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Ти сега искаш да те убедим да го направиш, мислейки си, че не е вредно? Е, вредно е. А без презерватив е опасно и за него.

На мен ми се вижда адски гнусна идея. Блякс.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Голям фен Аватара на s40t4
    Да пръдна ли..... ако ми дойде?

Чуечц с две разбити яйца и един черпак

Мега фен Аватара на strawberry88
    Цитирай Първоначално написано от Violenza Виж мнението
    На мен ми се вижда адски гнусна идея. Блякс.
    И на мен.

Супер фен Аватара на Tsukuda_Hiroshi
    Само слагайте презерватив, защото реално това е "мрЪсна" крЪв. Липсата на хигиена може да ви докара до лекари. Иначе няма да умрете.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си