- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Как да му го обясня?
Законът е закон,
но той врата в полето е
и луд е оня, който потърси там сърцето си...
Мегажалки аргументи вкарваш. Първо за възрастта на Виоленца и нейния приятел, което беше голяма глупост, сега и това.
Кво, смяташ, че ще ме засегнеш ли? Никак.
Казала съм, че това важи за мен. След като няколко момичета, практикуващи анален, казаха, че при тях не е така, заключих, че явно аз съм бъгната. Нещо да имаш да кажеш?
Не бе, нас не ни касае никак. Просто гледаме малоумщината ти да не повлияе на авторката.
Ами както казах, щом вие може да давате квалификации и аз мога, за теб едно е олигофрения за мен е друго
Не разбира се. Ако исках да те барна по акъла бих казал, че приятелят ти , дето ти е в устата по цял ден, ако ти беше казал без презерватив да го направите сигурно пак щеше да се навиеш, защото си супер отчаяна да не го изгубиш, а отчаяните хора изневеряват на принципите си, а ти си от тях, преди говореше как никога не би правила анален секс, а сега и ти стана анална кралица. извода всеки може да си го направи сам за себе си
Чакай малко бе нещо се обърках, ти до ся ми говореше за болести и т.н а сега излиза, че правите анален секс без презерватив, а там е бъкано със зарази, теорията ти издиша леко
?
Последно редактирано от Oy7ofCon7roL : 01-24-2013 на 12:12
Законът е закон,
но той врата в полето е
и луд е оня, който потърси там сърцето си...
Хаха. Приятелят ми е първият човек, с когото съм си позволила да го правя без презерватив. Аз също съм първото момиче, с което той практикува метода. Затова и не сме си правили тестове. Но не си е позволил да ми го каже на първия-втория-третия път, въпреки че далеч не е фен на гумата. Ако беше, днес нямаше да правим година и три месеца заедно. Подходил е правилно, предразположил ме е и внимава адски много. Защото е отговорен.
Била съм против аналния единствено и само поради причината, че ще ми е неприятно. Пробвала съм, решила съм, че не ми е неприятно, практикувам го. На мен ми се вижда съвсем логична редица от събития.
За "бъкането от зарази" вземи да бъдеш по-компетентен. Аз съм го обсъдила с когото трябва.
Разбираш ли защо ти издишаш и защо често изтъквам приятеля си?
Щото си го е направил добре - хем има сериозна връзка, към каквато уж се стремиш, хем получава това, от което има нужда.