.
Резултати от 1 до 25 от общо 107

Threaded View

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Мегажалки аргументи вкарваш. Първо за възрастта на Виоленца и нейния приятел, което беше голяма глупост, сега и това.
    .
    Ами както казах, щом вие може да давате квалификации и аз мога, за теб едно е олигофрения за мен е друго

Кво, смяташ, че ще ме засегнеш ли? Никак.
    Не разбира се. Ако исках да те барна по акъла бих казал, че приятелят ти , дето ти е в устата по цял ден, ако ти беше казал без презерватив да го направите сигурно пак щеше да се навиеш, защото си супер отчаяна да не го изгубиш, а отчаяните хора изневеряват на принципите си, а ти си от тях, преди говореше как никога не би правила анален секс, а сега и ти стана анална кралица. извода всеки може да си го направи сам за себе си

Казала съм, че това важи за мен. След като няколко момичета, практикуващи анален, казаха, че при тях не е така, заключих, че явно аз съм бъгната. Нещо да имаш да кажеш?
    Чакай малко бе нещо се обърках, ти до ся ми говореше за болести и т.н а сега излиза, че правите анален секс без презерватив, а там е бъкано със зарази, теорията ти издиша леко

УМНИЯТ човек избягва опасностите, които и когато може.
    ?
    Последно редактирано от Oy7ofCon7roL : 01-24-2013 на 12:12
    Законът е закон,
    но той врата в полето е
    и луд е оня, който потърси там сърцето си...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си