.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

обяд или вечеря

Обяда или вечерята ( вечеря не по късно от 18.00ч.) трябва да е по обилна?

Голям фен Аватара на BamBamBo
    Ами народната мъдрост гласи:Закуската изяж сам,обяда раздели с приятел,а вечерята дай на врага си.
    Според мен не е така,някои хора НЕ могат да ядат много на закуска или въобще да ядат.
    Вечерята трябва да е по - лека от обяда,при положение,че можеш да си позволиш и следобедна закуска,вечерята трябва да е малко.

Супер фен Аватара на tonssy
    Обяд.

Цитирай Първоначално написано от BamBamBo Виж мнението
    Според мен не е така,някои хора НЕ могат да ядат много на закуска или въобще да ядат.
    Това е точно щото се тъпчат на вечеря, и то късно. По този начин организмът им не може да смели храната, метаболизмът се забавя и не изпитват глад сутрин. Вредно.

Мега фен Аватара на strawberry88
    Обяд!

Голям фен Аватара на BamBamBo
    Цитирай Първоначално написано от tonssy Виж мнението
    Обяд.

Това е точно щото се тъпчат на вечеря, и то късно. По този начин организмът им не може да смели храната, метаболизмът се забавя и не изпитват глад сутрин. Вредно.
    Цял живот не изпитвам глад сутрин,дори и преди да пропуша и пропия кафе.Дори и да съм на диета,дори и да не ям след 18:00. Не мога да закусвам,не изпитвам нужда,ако закусвам не е защото ми се яде,а защото има нещо вкусно.Предпочитам кафе и фреш,пред нещо за дъвчене.
    Има всякакви хора.

Голям фен Аватара на EternalDream
    Аз по принцип държа обяда да е най-обилен. Вечерята трябва да е лека. Преди месец-два се тъпчех с всичко вечер, после не ми беше приятно като си лягах, понякога не можех и да спя. А обяда и закуската - енергията трябва за през деня, изразходва се лесно.

Мега фен Аватара на Goddess
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от BamBamBo Виж мнението
    Цял живот не изпитвам глад сутрин,дори и преди да пропуша и пропия кафе.Дори и да съм на диета,дори и да не ям след 18:00. Не мога да закусвам,не изпитвам нужда,ако закусвам не е защото ми се яде,а защото има нещо вкусно.Предпочитам кафе и фреш,пред нещо за дъвчене.
    Има всякакви хора.
    И аз съм така. Чувствам си корема празен, ама ми се повдига като си помисля за храна и ако ям, е нещо много малко, колкото да не пуша съвсем на гладно, защото е ужасно. Иначе трябва да минат поне 1-2 часа от ставането, за да ми дойде апетита за хапване.

Мега фен
    Не е от голямо значение...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си