- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Аз съм на 14, той на 25 какво мислите? :)
Според мен ти вече си го решила - надраснала си годините си, ще се обичате вечно, ще остареете заедно, няма значение че е на 24, ще те изчака и ще правите секс след 10 години (нищо не е)... той е на 24, сигурно не му е да секс. Та вие толкова се обичате. Направи ми услуга, влез си в профила след 2-3-4 години и ми пиши - а се посмеем заедно но глупостите ти
..... това ти си го преценяваш но не знам за каква любов може да говориш това можеби ти е първото увлечение и за това така мислиш
Никой не те хейтва, нали искаш мнения? Какво очакваш, да те залеем с поздравления и надежда за вашата вечна любов? Но, както са казали мъдрите хора, уроците на живота идват ведно с шамарите му или по-простичко, няма да се научиш преди да се опариш. Знам, че на тия години морето ти е до колене, всичко знаеш и можеш, представяш си светлото ви бъдеще заедно и т.н. и т.н. Ще ти мине след време, вярвай
Мога да те уверя, че 14-годишна ученичка (ако ще да е възпитаничка на 8 елитни гимназии едновременно) няма с какво да привлече 25-годишен нормален мъж. Тоест, или нещо жестоко му куца с жените на това момче, или имаш феноменални цици/задник и човекът е решил да инвестира известно време за да ги получи. По принцип няма лошо, макар само с една година да прескачаш официалния target за педофилия, но поне си имай едно наум. Умната и успех!
Another version of the truth..
прочетох всичките ти отговори... не виждам защо мислиш, че те "хейтват"... искаш мнение после казваш друго...
по темата: не мисля, че си дорасла за такава връзка... не виждам и за каква голяма любов говориш... както казаха по-горе - ЗА ВЪЗРАСТНИТЕ - не е проблем, защото са възрастни... а ти си дете.. просто погледни реално на нещата.. живота не е розови бонбонки... какво като учиш в елитна гимназия.. това не те прави велика... казваш, че се криете.. та нали се обичате толкова много, защо? ... но ти така си го решила.. или ще си сърбаш попарата или ще ти е добре.
Едно момиче, което познавам направи същата работа като тебе. Сега не го обича, той само я командва не и дава да следва и ще я прави майка.. а тя казва "искам да живея"
нооо... както си решиш ти![]()
Само от начина, по който се изразяваш, си личи, че не си надраснала 14те. Виж сега, може наистина да си умствено по-развита от другите, но не си повече от реалните си години. По темата: обичайте се сега, много са полезни този тип взаимоотношения, понеже после ще си научила разни работи, и ще си взела поуките. Не го намирам за правилно 14-годишно момиче да "обича" 25-годишен мъж . Да, ти учиш в елитна гимназия, това е супер. Но неговото място е на работа. Годините му подсказват, че е време за сериозна връзка => брак, деца.
Грешно е. Просто е грешно.
Ако си мислиш,че след четири години ще излизате хванати под ръка,и насреща ще ви се усмихват разни непознати,жестоко се лъжеш!По-скоро ще станеш жертва на трафик,педофил,ще имаш аборт или дете в сиропиталище зад гърба си и т. н....
А преди да кажете,че хейтвам...:
Вече други го казаха - какво може да прави с теб 25 годишно момче/Мъж/?!При положение,че е повече от нормален,какво прави с четиринайсет годишно момиче?!Погледни го и от друга страна - рано или късно темите ви на разговор ще се изчерпат,ще имате проблеми с тайните излизания и да,той ще искa секс!Сега си мислиш,че е принца на бял кон,а ти принцесата и т.н.,но мислиш ли,че тази "връзка" ще продължи 4 години?!
Надраснала или не,годините си,ти си само на 14!Гледай си уроците и прекрати тази лудост.Впрочем каква беше целта на темата,да ни убеждаваш,че такава "връзка" е нормална или да изчистиш съмненията си ?!
От теб няма да излезе свястна жена след години, ти ще си един захвърлен боклук в ръцете на мъжете и само ще се възползват от теб. Мислиш че приятелят ти ако е свестен тип ще тръгне с 14-годишна пикла, на която за нищо да нямаш доверие в днешно време, да не си мислиш че този човек ти се е доверил, ако си мислиш така, ( НЕ Е ТАКА ), той е някакъв боклук които само гледа да се възползва от такива като теб, ( Много плакаха ) Знаеш ли защо е със теб, ( не ) Защото не може да си намери свястна жена приблизително на неговата възраст. Да знаеш ще се разделите и запомни че ще бъдеш използвана винаги, нищо чудно след време сама да си отгледаш децата.
А за родителите ти няма какво да кажа, направих си изводите.
Квото и да си говорим - тя ще си е с него. Хубаво. След време ще си счупи главата и ще се чуди къде и е бил акъла,но от приказки не боли понякога,боли като се освестиш и осъзнаеш ,че са те правили на маймуна известно време. Като си вземе поука след време ще види за какво сме си търкали зъбите. Колкото и да плямпаме тя си знае нейното. Ок , така да е, живи и здрави. Като пораснеш ще разбереш!
maDamn
съгласна съм с това мнение.
Личи си колко си наивна и хлътнала, сто процента съм сигурна, че тоя нещо те мотае. Не знам що за човек трябва да си, за да тръгнеш да имаш връзка с ДЕТЕ. Съжалявам, но ти си си точно едно детенце. "Гаджето" ти явно има някакви проблеми с общуването или нещо друго, щом не може да си хване нормална приятелка около неговата възраст. Нищо чудно в момента да ти изневерява с други, щом не се е стигало до секс с теб, а след време да започне да те манипулира и използва.
Не разбирам момичета като теб - защо не се ориентираш към някой по-малък, с който повече ще си отивате? Много са се опарили и са изгорели от такива връзки като вашата. Съветвам те да внимаваш много какво правиш. И да ти кажа да скъсате - съмнява ме да ме послушаш, ти дори мненията на повечето тук не си приела както трябва.
Добре, а нашето мнение за какво го искаш?! Не намирам логиката, като така или иначе няма да промени нищо.
Моето мнение е негативно, така че няма смисъл да го изказвам, така или иначе според теб негативните мнения те подценяват.
В допълнение искам само да кажа, че ПОЧТИ ВСЯКО момиче си мисли, че е надраснало умствено връстниците си и е по-развито от тях! И това, в какво училище учиш няма НИЩО, ама нищо общо с умствения ти багаж!
Мен ми е интересно как са тръгнали и въобще как са се запознали героите.![]()
Не мога да разбера защо всички си мислят,че след като е на 25 години иска семейство и деца.
Може пък иска да виси на гърба на мама и тати,да ходи по женички и да не си дава зор за нищо.
Реално погледнато може да имате чувства,любов и такива работи помежду ви,ок. Но виж неговите очаквания може да са по-различни от твоите. Ти все пак си на 14,а той на 25,кой знае може да поиска някои "бонуси" ...
Обаче не гледай толкова черногледо, познавах една такава двойка. Тя беше някъде 12-13,а той на 22. Имаха връзка продължително време,не знам до къде са стигнали по бонус скалата,ама скъсаха и това беше енд стори.
Ти си прецени,ама да не стане белята после.
Не е толкова важна разликата в годините,важно е да се обичате,но на този етап не приемай всичко толкова навътре.Може би за него е просто игра,но може и наистина да те обича,но фактът,че се примиряваш с това,че може да спи с други не е добре-или е с теб или без теб!Все пак ви пожелавам да сте щастливи![]()
Тъпа си и въобще не си надраснала годините си - здраво се бъркаш. Първото, което забелязах, е че искаш мнения, а като ти дадат отрицателни такива, ти се обиждаш и се правиш на ощипана. Второ, хич не му вярвай - или има проблем с жените/общуването, или иска само секс. Истината е, че след време ще му омръзне липсата на секс или пък ще иска нещо по-сериозно от 14-15 годишна, ще си хване парцалките и ще се изпари. Ти ще останеш с пръстчето в устата и със сълзите по очите.
Имате прекалено голяма разлика това не е много нормално за него,май му се ходи във затвора
Сигурна ли си, че ти си доста по-интелигентна за възрастта си или той е твърде глупав.
Съжалявам, че съм груба!
От една страна е хубаво, че си намерила някой, но познавам един мъж (тогава беше на 31), който наистина се влюби в 16 годишна. Имаха връзка 3 години и в крайна сметка на него му писна, защото тя все пак още е дете, беше много умна и разсъждаваше като зряла жена, но все пак е дете. Нямаше някои навици, които възрастните хора имат, а и на нея и писна, защото той постоянно я поправяше.
Колкото и да си умна за възрастта си винаги ще има детско в теб, винаги той ще ти прави забележки за неща, които правиш от незнание и неопит, а той ги знае от личен опит (не знам дали ме разбра).
Вярвам ти, че сте сериозни и, че той е свестен, но се съмнявам това да продължи дълго.
Последно редактирано от 12h : 01-25-2013 на 18:09