.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 25

Talking Ревнувате ли?

Рядко или често?При какви ситуации?Кога за последно?

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Ревнувам , да.
    И се съмнявам да има човек, който да не го прави.

Рядко или често - зависи от човека, от държанието му и от това дали ми дава поводи да го направя.
    Ситуациите - също.

За последно - не знам.

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    Ами, понякога ми минават разни мисли от рода на "Тая пък к`ва е и какво иска от него", но не до там, че да му вдигам скандали или да се опитвам да му ограничавам контактите по някакъв начин. Просто за малко вътрешно се дразня и толкова.

Мега фен Аватара на xoxi
    Цитирай Първоначално написано от Amore-Mio* Виж мнението
    Ревнувам , да.
    И се съмнявам да има човек, който да не го прави.
    Защо да няма?
    Аз не ревнувам.
    Имам пълно доверие на човек до мен, за да съм спокойна, независимо къде и с кой е. А той вече ако е тръгнал да прави нещо с други момичета, дали аз ще го ревнувам или не, няма да ми е от голяма полза. Не виждам смисъл да се тормозя сама по такъв начин. Доверявам му се на 100% и си спя спокойно.
    И спря да се върти за миг земята..

Голям фен Аватара на Eskapel4o
    Аз съм сигурен че почти всеки човек ревнува ... ако пък има хора които не ревнуват значи не обичат достатъчно дадения човек.

Супер фен Аватара на sarin4eto
    Град
    В облаците ;]
    Ревнувам много ясно,но се старая да не си личи,но понякога е очевадно .. :д

Зависи от супер много неща... най-вече това какво прави той, а не дали някоя кифла му се сваля или не...

Мега фен Аватара на xoxi
    Цитирай Първоначално написано от Eskapel4o Виж мнението
    ако пък има хора които не ревнуват значи не обичат достатъчно дадения човек.
    Глупаво, банално и изтъркано вече изказване.
    Ревността не е равна на обичта.
    По същата логика, аз мога кажа, че всички, които ревнуват нямат доверие на половинките си. Но смятам, че не съм толкова запозната с връзките на останалите, за да определям дали има любов и доверие, съдейки само по това дали се ревнуват или не. Плоско ми се вижда. Много се дразня и когато някой си позволи да говори такива глупости.
    И спря да се върти за миг земята..

Не ревнувам. Нямам чувство за собственост спрямо хората. Всеки е свободен да прави каквото иска. И с ревност, и без.. решил ли е да прави нещо, което не ми е приятно.. няма как да го спра. А и не бих.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

anonymous708973
    Guest
    В границите на нормалното, приятелят ми също.
    Също защитавам мнението, че е странно отсъствието на всякаква ревност. Ако половинката ти седне да да пише по 2-3 часа с човек от противоположния пол или му звънне телефона, той го вдигне и отиде в другата стая да говори половин час? Ти го питаш "кой беше?", отговорът е лаконичното "една позната". Няма ли да изревнувате? Айде бе
    Не е нормално просто. Поне за мен не е, айде. Ревността е преекспонирана от всякакви източници като нещо гадно и нещо, което е равно на липса на доверие. Не е вярно. Ревността може да произлиза от чисто дразнене (макар че е хубаво да се прави разлика между двете) - ако някой седне да гали приятелката ти по косата, да си играе с нея и т.н. (тоест - "откъде-накъде той има право да прави това?!)- или чисто и просто от страх да не загубиш човечето до себе си.

Постът ми не е насочен към Мерилин и по никакъв начин не желая да засегна никого, споделям собствения си възглед.

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    Цитирай Първоначално написано от marilyn Виж мнението
    Не ревнувам. Нямам чувство за собственост спрямо хората. Всеки е свободен да прави каквото иска.
    Ревността и чувството за собственост не са равнозначни. Напротив съвсем различни са - едното е просто, когато ти е неприятно някоя мацка да се навърта и да се сваля на гаджето ти(примерно, когато е съвсем нормално да се подразниш), другото е, когато не просто ти е неприятно, но и му правиш фасони и опитваш да му ограничаваш контактите с противоположния пол и т.н.
    Цитирай Първоначално написано от marilyn Виж мнението
    И с ревност, и без.. решил ли е да прави нещо, което не ми е приятно.. няма как да го спра. А и не бих.
    Е, то е ясно, че няма как да го спреш, а и няма смисъл да се опитваш, но самото определение, че е нещо, което "не ти е приятно" също говори за дразнене, което си е лека форма на ревност

Голям фен Аватара на Eskapel4o
    Цитирай Първоначално написано от xoxi Виж мнението
    Глупаво, банално и изтъркано вече изказване.
    Ревността не е равна на обичта.
    По същата логика, аз мога кажа, че всички, които ревнуват нямат доверие на половинките си. Но смятам, че не съм толкова запозната с връзките на останалите, за да определям дали има любов и доверие, съдейки само по това дали се ревнуват или не. Плоско ми се вижда. Много се дразня и когато някой си позволи да говори такива глупости.
    Може да е глупаво банално и тнн там каквито простотии изброи но е вярно

Ревнувам, но до някаква малка степен и само ако има повод.
    По принцип имам доверие на човека до мен ..

Banned Мега фен
    мн съм ревнива.. колко често - от къде да знам,да не ги броя .. при каквито е нужно... скоро

Голям фен Аватара на heartlesandfreaky
    Град
    Plewen
    Да, но не прекалено много. Не намирам за нормално от ревност да се опитваш да прекратиш контактите на половинката си с хора от противоположния пол и/или да го/я контролираш по някакъв начин. Ревността само пречи, до нищо хубаво не води.
    "You fail to recognize that it matters not what someone is born, but what they grow to be."
    Albus Dumbledore.

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Също защитавам мнението, че е странно отсъствието на всякаква ревност. Ако половинката ти седне да да пише по 2-3 часа с човек от противоположния пол или му звънне телефона, той го вдигне и отиде в другата стая да говори половин час? Ти го питаш "кой беше?", отговорът е лаконичното "една позната". Няма ли да изревнувате? Айде бе
    Не е нормално просто. Поне за мен не е, айде. Ревността е преекспонирана от всякакви източници като нещо гадно и нещо, което е равно на липса на доверие. Не е вярно. Ревността може да произлиза от чисто дразнене (макар че е хубаво да се прави разлика между двете) - ако някой седне да гали приятелката ти по косата, да си играе с нея и т.н. (тоест - "откъде-накъде той има право да прави това?!)- или чисто и просто от страх да не загубиш човечето до себе си.
    мда,съгласна съм,при мен тей стоят нещата,а и при мъжа до мен.
    maDamn

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Аз съм мноооооооого ревнива. Не винаги го показвам, ама съм си самата ревност. Той е обратното, ревнува при определени ситуации и от определени хора, но като цяло рядко, а и рядко го показва.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Мега фен
    Град
    <3
    Много.
    А преди като че ли не бях така..
    НО съвсем ясно разбирам, че ако 'се настроя' правилно, мога и да не ревнувам..
    Просто се дразня вътрешно дори от супер малки неща, като разговори/погледи и т.н.
    Ужасно е моето състояние, но не мога да го контролирам, а знам, че е глупаво..

Постът ми не е насочен към Мерилин и по никакъв начин не желая да засегна никого, споделям собствения си възглед.
    +1
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Супер фен Аватара на shmatarok
    Много рядко, но се е случвало. Става ми неприятно, дразня се малко и в повечето случаи нищо не правя по въпроса, ако поведението му продължава да ме дразни - му казвам. Такива кардинални действия като скандали, скърцане със зъби и забрана да си говори с други представителки на противоположния пол, обаче не отправям. Не обичам прояви на болезнена ревност, без значение от коя от двете страни се появява.

Голям фен Аватара на PurpleSand
    Също защитавам мнението, че е странно отсъствието на всякаква ревност. Ако половинката ти седне да да пише по 2-3 часа с човек от противоположния пол или му звънне телефона, той го вдигне и отиде в другата стая да говори половин час?
    мхм ,затова не рабирах приятеля ми.. както и да е.
    Ревнива съм,особено ако държа много на човека до мен. Малко повече от допустимото,но ..
    Незнам вече кой да мразя и кой да обичам.
    В кого да се вричам и приятел да наричам.

И аз МНОООООГО!!!!!!!

Ревнувам и то много..и за съжаление в доста ситуации си личи. ;х

Мега фен Аватара на heartshapedbox
    Град
    BG
    Много съм станала ревнива напоследък, не знам защо.
    Дразня се от някакви супер мънички неща, знам че няма причина и пак.. Гложди ме отвътре.
    Иначе такива прояви на ревност, скандали и прочие не правя, не си ограничавам мъжа с нищо, просто си се тормозя вътрешно :Д

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Зависи от ситуацията. Но, да, общо взето, ревнувам. Той също. Рядко си даваме поводи.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Мега фен Аватара на fenkaaa
    И аз мисля,че почти всеки човек ревнува,дори без поводи понякога.Аз също съм ревнива.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си