- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Ревнувате ли?
Рядко или често?При какви ситуации?Кога за последно?![]()
Ревнувам , да.
И се съмнявам да има човек, който да не го прави.
Рядко или често - зависи от човека, от държанието му и от това дали ми дава поводи да го направя.
Ситуациите - също.
За последно - не знам.
Ами, понякога ми минават разни мисли от рода на "Тая пък к`ва е и какво иска от него", но не до там, че да му вдигам скандали или да се опитвам да му ограничавам контактите по някакъв начин. Просто за малко вътрешно се дразня и толкова.
Защо да няма?
Аз не ревнувам.
Имам пълно доверие на човек до мен, за да съм спокойна, независимо къде и с кой е. А той вече ако е тръгнал да прави нещо с други момичета, дали аз ще го ревнувам или не, няма да ми е от голяма полза. Не виждам смисъл да се тормозя сама по такъв начин. Доверявам му се на 100% и си спя спокойно.![]()
И спря да се върти за миг земята..
Аз съм сигурен че почти всеки човек ревнува ... ако пък има хора които не ревнуват значи не обичат достатъчно дадения човек.
Зависи от супер много неща... най-вече това какво прави той, а не дали някоя кифла му се сваля или не...
Глупаво, банално и изтъркано вече изказване.
Ревността не е равна на обичта.
По същата логика, аз мога кажа, че всички, които ревнуват нямат доверие на половинките си. Но смятам, че не съм толкова запозната с връзките на останалите, за да определям дали има любов и доверие, съдейки само по това дали се ревнуват или не. Плоско ми се вижда. Много се дразня и когато някой си позволи да говори такива глупости.
И спря да се върти за миг земята..
Не ревнувам. Нямам чувство за собственост спрямо хората. Всеки е свободен да прави каквото иска. И с ревност, и без.. решил ли е да прави нещо, което не ми е приятно.. няма как да го спра. А и не бих.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
В границите на нормалното, приятелят ми също.
Също защитавам мнението, че е странно отсъствието на всякаква ревност. Ако половинката ти седне да да пише по 2-3 часа с човек от противоположния пол или му звънне телефона, той го вдигне и отиде в другата стая да говори половин час? Ти го питаш "кой беше?", отговорът е лаконичното "една позната". Няма ли да изревнувате? Айде бе
Не е нормално просто. Поне за мен не е, айде. Ревността е преекспонирана от всякакви източници като нещо гадно и нещо, което е равно на липса на доверие. Не е вярно. Ревността може да произлиза от чисто дразнене (макар че е хубаво да се прави разлика между двете) - ако някой седне да гали приятелката ти по косата, да си играе с нея и т.н. (тоест - "откъде-накъде той има право да прави това?!)- или чисто и просто от страх да не загубиш човечето до себе си.
Постът ми не е насочен към Мерилин и по никакъв начин не желая да засегна никого, споделям собствения си възглед.
Ревността и чувството за собственост не са равнозначни. Напротив съвсем различни са - едното е просто, когато ти е неприятно някоя мацка да се навърта и да се сваля на гаджето ти(примерно, когато е съвсем нормално да се подразниш), другото е, когато не просто ти е неприятно, но и му правиш фасони и опитваш да му ограничаваш контактите с противоположния пол и т.н.
Е, то е ясно, че няма как да го спреш, а и няма смисъл да се опитваш, но самото определение, че е нещо, което "не ти е приятно" също говори за дразнене, което си е лека форма на ревност![]()
Ревнувам, но до някаква малка степен и само ако има повод.
По принцип имам доверие на човека до мен ..
мн съм ревнива.. колко често - от къде да знам,да не ги броя .. при каквито е нужно... скоро![]()
Да, но не прекалено много. Не намирам за нормално от ревност да се опитваш да прекратиш контактите на половинката си с хора от противоположния пол и/или да го/я контролираш по някакъв начин. Ревността само пречи, до нищо хубаво не води.
"You fail to recognize that it matters not what someone is born, but what they grow to be."
Albus Dumbledore.
Аз съм мноооооооого ревнива. Не винаги го показвам, ама съм си самата ревност.Той е обратното, ревнува при определени ситуации и от определени хора, но като цяло рядко, а и рядко го показва.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Много.
А преди като че ли не бях така..
НО съвсем ясно разбирам, че ако 'се настроя' правилно, мога и да не ревнувам..
Просто се дразня вътрешно дори от супер малки неща, като разговори/погледи и т.н.
Ужасно е моето състояние, но не мога да го контролирам, а знам, че е глупаво..
+1
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Много рядко, но се е случвало. Става ми неприятно, дразня се малко и в повечето случаи нищо не правя по въпроса, ако поведението му продължава да ме дразни - му казвам. Такива кардинални действия като скандали, скърцане със зъби и забрана да си говори с други представителки на противоположния пол, обаче не отправям. Не обичам прояви на болезнена ревност, без значение от коя от двете страни се появява.
Ревнувам и то много..и за съжаление в доста ситуации си личи. ;х
Много съм станала ревнива напоследък, не знам защо.
Дразня се от някакви супер мънички неща, знам че няма причина и пак.. Гложди ме отвътре.
Иначе такива прояви на ревност, скандали и прочие не правя, не си ограничавам мъжа с нищо, просто си се тормозя вътрешно :Д
Зависи от ситуацията. Но, да, общо взето, ревнувам. Той също. Рядко си даваме поводи.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()