.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 64

Unhappy Аз съм дебела, самотна издънка.

Сигурно някои от вас са чели оная книжка "Тина и половина"
    Понякога се чувствам по същия начин.
    Всичко започна с началото на пубертета, когато започнах да пълнея адски много. Сега бих казала, че съм нещо огромно и безформено. Дори понякога ми е трудно да си кръстосам краката. Не е като да не се движа- правя упражнения и такива неща, но не ми трябват упражнения за правене на мускули, а за топене на мазнини...
    Опитвам се да не ям, но проблемът е че родителите ми въобще не ебават от какво имам нужда и ми сервират възможно най- големите и гадно порции. А аз съм слабохарактерна. Много! Не мога да се огранича сама и за това в десети клас вече не мога да се понасям....
    Преди цели две години беше последното ми гадже! От тогава дори не съм целувала момче...
    Сега съм толкова самотна и нещастна, очите ми се пълнят със сълзи, когато видя влюбена двойка и извръщам глава – не мога да гледам чуждото щастие. Изгарям отвътре. Искам да обичам, имам толкова много обич за раздаване, а няма на кого. Боли ме, че съм дебела и безформена. Никога няма да бъда слаба и привлекателна. Вероятно ще си остана и стара мома. Не блестя и с други заложби. Имам чувството, че в мен няма нищо хубаво. Толкова е несправедливо. Какво да правя?
    Искам да се променя, искам да си намеря приятел, толкова много! Не заради секс или натискане, не заради парите му или заради статуса в мрежата... Имам нужда да знам, че мога да се сгуша в някого и да знам, че е до мен.
    Но никой не си пада по дебелани...
    Какво да направя??? НЕ МОГА ДА ОТСЛАБНА- бягах, скачах, гладувах колкото можах, пих хапове....
    Какво да направя по дяволите...

Голям фен Аватара на BamBamBo
    Отиди на диетолог,може да имаш проблеми и за това да пълнееш.
    Поговори с вашите,кажи им как се чувстваш и,че искаш да отслабнеш и за това трябва да те подкрепят,а не да ти сервират пълни чинии.
    Винаги говорете за проблемите си с близките си.Те не знаят как се чувствате,няма нищо срамно,ако те и вие самите не си помогнете няма кой друг!

И без оправдания!!!Ако искаш да се чувстваш добре и да си слаба,не мрънкай,а направи всичко възможно!

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Отиди на диетолог. Помоли за хормонални изследвания. Ако всичко ти е наред, първо си хващаш един сериозен фитнес инструктор да ти каже ТОЧНО какво да правиш, защото явно нещо не е като хората. Молиш и диетолога да ти направи една хубава, ясна схема на това какво, кога и как да ядеш. Не е идеята да гладуваш, а да спазваш правилен режим.

Ако самият ти организъм има проблем, ще ти изпишат какво трябва да пиеш, за да се оправиш.

Не се отчайвай.

ЕДИТ: BamBamBo, как ми прочете мислите преди да постна. :д
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Както казаха и преди мен, отиди на диетолог.Поговори с родителите си, кажи им какво те притеснява и те ще те подкрепят.Фитнес, подходящ хранителен режим, и много силно желание за успех от твоя страна и ще постигнеш мечтаната фигура.Но това което си мислиш е много грешно.Не килограмите ти пречат да си намериш момче, а ти самата, твоите притеснения и комплекси.Да, голяма част от момчетата предпочитат момичета с манекенски форми, но за всеки влак си има пътници, както са казали хората.Познавам момичета, които са двойно по-пълни от мен, но излъчват такава увереност и сексапил, че дори аз бих им се нахвърлила хихи.Всичко е до твоята нагласа, ако си уверена в себе си и се чувстваш красива, ще даваш такива сигнали и на момчетата.Защото ти може да отслабнеш, да станеш 50кг. но да си също толкова неуверена и пак ще бъдеш сама.Успех и не се отчайвай - сигурна съм че си красива и добра и някой ден, някое момче ще види това

Иди при личния лекар да ти даде направление за диетолог. Отиди при някой добър, посъветвай се с нея или с друг къде да отидеш. Изследвай си хормоните, може да имаш някакъв проблем и затова да си с толкова наднормено тегло.
    Когато започнеш да отслабваш, ще си промениш самочувствието и ще си по-добре. То основния проблем освен теглото ти е именно самочувствието. Идеята е, че не всички момчета харесват като каките от кориците, а за всеки влак си има пътници. Отслабни, ще се чувстваш по-добре, а пък и самочувствието ти ще се подобри значително. ))))
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Супер фен Аватара на D*Rose
    Казаха ти го - диетолог и изследвания. Наднорменото тегло си е проблем за здравето, което е по-важно от любовния ти живот.

Обаче ако е просто заседнал начин на живот...стискаш зъби, млъкваш, тренираш и не се оплакваш! Нищо няма да ти се даде наготово, хубавите неща изискват време, търпение и работа. Всичко е психика и зависи от теб.

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Волята се тренира. Докато се самосъжаляваш и си повтаряш "не мога" няма да промениш нищо.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Голям фен Аватара на DENKAZ
    Град
    В реалността
    Цитирай Първоначално написано от fifito19 Виж мнението
    Познавам хора, които са ми споделяли че харесват по-пълнички.

По темата - вече ти го казаха - отиди на диетолог.
    Моят проблем беше, че бях много слаб(тегло, понеже съм ендоморфен).
    Schhh! Hear the silence...

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от fifito19 Виж мнението
    Сигурно някои от вас са чели оная книжка "Тина и половина"
    Понякога се чувствам по същия начин.
    Всичко започна с началото на пубертета, когато започнах да пълнея адски много. Сега бих казала, че съм нещо огромно и безформено. Дори понякога ми е трудно да си кръстосам краката. Не е като да не се движа- правя упражнения и такива неща, но не ми трябват упражнения за правене на мускули, а за топене на мазнини...
    Опитвам се да не ям, но проблемът е че родителите ми въобще не ебават от какво имам нужда и ми сервират възможно най- големите и гадно порции. А аз съм слабохарактерна. Много! Не мога да се огранича сама и за това в десети клас вече не мога да се понасям....
    Преди цели две години беше последното ми гадже! От тогава дори не съм целувала момче...
    Сега съм толкова самотна и нещастна, очите ми се пълнят със сълзи, когато видя влюбена двойка и извръщам глава – не мога да гледам чуждото щастие. Изгарям отвътре. Искам да обичам, имам толкова много обич за раздаване, а няма на кого. Боли ме, че съм дебела и безформена. Никога няма да бъда слаба и привлекателна. Вероятно ще си остана и стара мома. Не блестя и с други заложби. Имам чувството, че в мен няма нищо хубаво. Толкова е несправедливо. Какво да правя?
    Искам да се променя, искам да си намеря приятел, толкова много! Не заради секс или натискане, не заради парите му или заради статуса в мрежата... Имам нужда да знам, че мога да се сгуша в някого и да знам, че е до мен.
    Какво да направя??? НЕ МОГА ДА ОТСЛАБНА- бягах, скачах, гладувах колкото можах, пих хапове....
    Какво да направя по дяволите...
    Да, чела съм книгата.Не можа ли да си вземеш поука от нея ?

Сигурна съм, че в теб има безброй хубави неща, просто в момента ти си мислиш, че няма.Истината е, че ще ги намериш рано или късно.

Сега от теб се иска само да положиш усилия ... стига с това "не мога" , можеш ! И все пак не забравяй, че не външния вид е най - важното.

Супер фен Аватара на D*Rose
    Цитирай Първоначално написано от sweetycherry33 Виж мнението
    не забравяй, че не външния вид е най - важното.
    Да, ама никой няма да се влюби от пръв поглед в характера ти. Затова тренирай, запиши се на някакви танци или спорт, изгради си дух и воля и просто не се отказвай, ако в началото няма резултат.

Супер фен Аватара на Tsukuda_Hiroshi
    Вече те боли! Вече ти е гадно! Извлечи полза от това - не се предавай! Диетолог + фитенс-инструктор+ постоянство и силна воля = след 1 година пак ще си говорим каква си

Освен това не се впрягай толкова за това дали имаш гадже или не. Това не е най-важното! Аз сЪм слаба самотна издЪнка и ми е много добре така! Единственото, което има значение е ти самата да се харесваш - себе си, характера си, тялото си! След цялото време, прекарано без гадже, мога да кажа, че ми е много по-добре да сЪм сам, отколкото да имам приятелка. ДостатЪчен сЪм си и се харесвам.
    Последно редактирано от Tsukuda_Hiroshi : 01-27-2013 на 08:47

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Спри само да искаш - положи усилия, за да го постигнеш.
    Като се жалваш - променяш ли нещо?
    Когато стоиш, оплакваш се, намразваш се - нищо не променяш, освен повече да се вкарваш във филма, че за нищо не ставаш, само защото си дебела. Аз пък знам едно момиче, която е дебела, но пък си има супер слабия приятел и вярва в себе си.
    Запиши се на някакъв спорт.
    Посъветвай се с диетолог.

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от D*Rose Виж мнението
    Да, ама никой няма да се влюби от пръв поглед в характера ти. Затова тренирай, запиши се на някакви танци или спорт, изгради си дух и воля и просто не се отказвай, ако в началото няма резултат.
    + 1.

Липсата на воля ти е проблема.
    Другото ти го казаха вече - спорт, диета, диетолог.

Т'ва,че никой няма да я хареса дебела е шибан български манталитет,ако някое момче я хареса ще го крие за да не му се смеят,че харесва "дебелана".
    Цяло лято работя на морето,англичанките в 70% от случаите са по - дебели(ама дебели) от гаджетата си,дори се учудвам когато понякога момчето е страшно красиво,но си ходят за ръце,целуват се и личи,че се харесват.Т'ва в България е много рядко срещано,а би трябвало да е нормално.

Супер фен Аватара на Naive
    Град
    София
    То само с мрънкане и искане няма да стане.
    Гладуването няма да ти помогне. Спортът и правилното хранене, придружени от постоянство, са изходът. А ако си започнала да пълнееш без да променяш драстично количеството и качеството на храната, с която се храниш, то задължително е редно да си направиш изследвания.
    Като се справиш с проблема килограми, самочувствието ти ще се вдигне и нещата лека по лека ще си дойдат на мястото. Просто приеми, че сега е моментът да се бориш и да не се отказваш. После ще ти е още по-трудно.

Ето, надъхвай се: http://gettingahealthybody.tumblr.com/

Цитирай Първоначално написано от BamBamBo Виж мнението
    Т'ва,че никой няма да я хареса дебела е шибан български манталитет,ако някое момче я хареса ще го крие за да не му се смеят,че харесва "дебелана".
    Цяло лято работя на морето,англичанките в 70% от случаите са по - дебели(ама дебели) от гаджетата си,дори се учудвам когато понякога момчето е страшно красиво,но си ходят за ръце,целуват се и личи,че се харесват.Т'ва в България е много рядко срещано,а би трябвало да е нормално.
    Според мен проблемът не се състои в това дали някой ще я хареса докато е дебела, а в това, че тя самата не се харесва такава. Не виждаш ли как говори за себе си? Самочувствието й хич го няма. Това не е нормално.
    И е неадекватно да сравняваш вкуса на англичаните с този на българите. Аз съм виждала доста такива двойки и в България, както и съм виждала кльощаво момче, придружено от някаква 5 пъти, колкото него. Има ги всякакви, но пак казвам, проблема е друг. Докато тя сама не започне да се харесва, ще се чувства зле.
    Последно редактирано от Naive : 01-27-2013 на 10:01

Е да,но проблема е ,че дебелите не се приемат в България,всички странят от тях и им се присмиват.Предполагам и в другите страни го има,но не чак така.Тук,ако си дебел едва ли нямаш право да живееш,отнасяш само подигравки,как да се чувстваш нормално и да имаш самочуствие?!

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град
    Диетолог и фитнес или си хвани турчин.
    Temet Nosce

벨야카

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от BamBamBo Виж мнението
    Е да,но проблема е ,че дебелите не се приемат в България,всички странят от тях и им се присмиват.Предполагам и в другите страни го има,но не чак така.Тук,ако си дебел едва ли нямаш право да живееш,отнасяш само подигравки,как да се чувстваш нормално и да имаш самочуствие?!
    Лично аз хейтвам дебелите хора, които са такива следствие на мързела си и могат само да мрънкат и да реват, че са грозни и дебели, а същевременно хващат автобус за 200 метра и се тъпчат като свине. Такъв човек си заслужава и подигравките, и всичко. Въпросът стои по друг начин, ако човекът има някакво заболяване.

На авторката вече и казахте какво да прави. Но ако самочувствието и е такова, ако просто иска да бъде слаба , за да се харесва -няма да стане. Най-много да си докара някоя анорексия, понеже никога няма да бъде доволна от начина по който изглежда. Трябва да си смени начина на мислене първо.

Виждам обаче, че много хора казват "Еди кой си си заслужава подигравките, понеже прави това и това" Извинявайте много, но това наистина само в България и Балканските страни го има. Кой си ти, че да определяш кой какво заслужава. Ако нечий начин на живот не ти харесва- не контактувай с този човек. Ние не сме никои, че да съдим и да се подиграваме, само защото някой не иска да се придържа към тези "норми".

Супер фен Аватара на tonssy
    Цитирай Първоначално написано от Naive Виж мнението
    Лично аз хейтвам дебелите хора, които са такива следствие на мързела си и могат само да мрънкат и да реват, че са грозни и дебели, а същевременно хващат автобус за 200 метра и се тъпчат като свине. Такъв човек си заслужава и подигравките, и всичко. Въпросът стои по друг начин, ако човекът има някакво заболяване.
    Абсолютно по същия начин мисля.

На авторката й казахте какво да прави, няма смисъл да повтарям.

Голям фен Аватара на heartlesandfreaky
    Град
    Plewen
    На първо място трябва да се научиш да се обичаш такава, каквато си. Ако ти самата не се приемаш и обичаш, няма как да очакваш от другите да го правят. Това в никакъв случай не означава да се занемариш, но е важно да имаш добра самооценка. Спортувай, изключи тестените, сладките и газираните неща от менюто си, наспивай се добре, защото при недоспиване също се пълнее, усмихвай се и ще бъдеш добре.
    п.с. ако все пак режимът на хранене и спортът не помогнат, наистина е наложително да се посети диетолог/ендокринолог, за да се открият евентуални хормонални отклонения, които биха могли да са причината за рязкото ти напълняване.
    "You fail to recognize that it matters not what someone is born, but what they grow to be."
    Albus Dumbledore.

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от HollyGolightly Виж мнението
    На авторката вече и казахте какво да прави. Но ако самочувствието и е такова, ако просто иска да бъде слаба , за да се харесва -няма да стане. Най-много да си докара някоя анорексия, понеже никога няма да бъде доволна от начина по който изглежда. Трябва да си смени начина на мислене първо.

Виждам обаче, че много хора казват "Еди кой си си заслужава подигравките, понеже прави това и това" Извинявайте много, но това наистина само в България и Балканските страни го има. Кой си ти, че да определяш кой какво заслужава. Ако нечий начин на живот не ти харесва- не контактувай с този човек. Ние не сме никои, че да съдим и да се подиграваме, само защото някой не иска да се придържа към тези "норми".
    Така е. Имам приятелки, които си имат за нормални килограми такива, които са доста над любимия БГ стандарт. Еми хубави са си и така. Една от най-близките ми дружки редовно отнася по някоя подигравка за килограмите си. Е, аз съм я виждала и кльощава едно време и беше по-грозна. Кожата и беше гадна, лицето някакво смугло, губеше се на хоризонта. Сега като си има и цици, и дупе, и хубави бузки е къде-къде по-ефектна, поне според мен. Не можеш да съдиш хората за това, че не са добри в отслабването и спорта. Един го бива в едно, друг - в друго.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Диетолог,фитнес.И другото,колкото повече се смазваш сама,толкова повече ще те смазват околните.Нека не ти става фикс идея да си имаш приятел,излизай забавлявай се ,абстрахирай се от този негативизъм,другото ще дойде само(както казаха по-горе в теб има хиляди хубави неща,но сега като си изпаднала в такова състояние е трудно да ги видиш).Горе главата и усепх !

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от SisiStrange Виж мнението
    Така е. Имам приятелки, които си имат за нормални килограми такива, които са доста над любимия БГ стандарт. Еми хубави са си и така. Една от най-близките ми дружки редовно отнася по някоя подигравка за килограмите си. Е, аз съм я виждала и кльощава едно време и беше по-грозна. Кожата и беше гадна, лицето някакво смугло, губеше се на хоризонта. Сега като си има и цици, и дупе, и хубави бузки е къде-къде по-ефектна, поне според мен. Не можеш да съдиш хората за това, че не са добри в отслабването и спорта. Един го бива в едно, друг - в друго.
    Да, но аз говорех за друг случай - когато въпросните индивиди МРЪНКАТ, че са дебели и грозни, а реално не правят нищо по въпроса. Когато човек си се харесва и се приема такъв, какъвто е, нещата стоят по различен начин.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си