.
Отговор в тема
Страница 3 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 146
    Мега фен Аватара на tori
    Цитирай Първоначално написано от Amore-Mio* Виж мнението
    Според-зависи от ситуацията, от възможностите, от възрастта на родителите.
    В ситуация, в който родителите са непълнолетни, което веднага означава, че нямат възможност да задържат това дете, да се грижат за него, съм за. Но в ситуация, в която родителите са достатъчно големи и зрели, готови и имащи възможност да се грижат за частта от тях, съм против. Но каквото и да кажем, и изпишем по темата - всеки сам за себе си решава какво да прави със себе си, с тялото си, с частта, от тях.
    Това до някъде. Мисли се според самата ситуация. Ако родителите са достатъчно големи хора с постоянна работа и възможност да гледат дете, но не искат, си има ужасно много начини да се предпазят - презервативи, противозачатъчни и прочее. Ама да правят небезопасен секс и после аборти, си е жива простотия.

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Amore-Mio* Виж мнението
    Но в ситуация, в която родителите са достатъчно големи и зрели, готови и имащи възможност да се грижат за частта от тях, съм против.
    Я се замисли дали ако хората са ЗРЕЛИ и ГОТОВИ, биха абортирали? Тотална логика ти липсва.
    Това, че според теб двойка на 23-26 години няма как да не е готова, защото има работа, собствен дом и добра заплата, съвсем не значи, че е готова за себе си.

Цитирай Първоначално написано от TheBeliever Виж мнението
    По-скоро се опитва да вмени чувство за вина. При това по доста грозен начин.
    Не знам дали е нормално или ненормално, и се надявам никога да не узнавам от първа ръка.

Но не е нормално странични хора да експлоатират това чувство по подобен начин. Вероятно е достатъчно трудно да живееш с последиците от деянието си и без наличието на такива "поучаващи" картинки.
    Да, да и пак да.

Супер фен Аватара на minchorna
    Против..това си е убийство

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    Интересно е, че така като гледам момчетата писали в темата са "Против"
    Лицемерничите тука, щото няма как вие да се налага да вземате подобно решение!

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Цитирай Първоначално написано от xXxPETYAxXx Виж мнението
    Интересно е, че така като гледам момчетата писали в темата са "Против"
    Лицемерничите тука, щото няма как вие да се налага да вземате подобно решение!
    Именно.
    Щом един ембрион на 2 месеца с максимална големина от 11мм , да се отстрани е убийство -значи и мастурбацията при мъжките индивиди е?
    maDamn

Пишете ме сериен убиец

Мега фен Аватара на POLLINA
    Град
    Manhattan *
    Твърдо против!
    Човек трябва да поема отговорност за действията си.
    В крайна сметка говорим за живот !

Цитирай Първоначално написано от POLLINA Виж мнението
    Твърдо против!
    +1

Повече от фен Аватара на SwEeTMuFFiN
    По-добре аборт, отколкото детето да го очакват домове и самота..
    И да, ако е от изнасилване също.
    НО, ако е някакво празноглаво момиченце дето се е*е насам натам и не е чувало за презервативи, определено аборт! Даже по-скоро е трябвало нея да абортират.
    NoT VeRy SmArT bUt ReAdY fOr PaRtY

Голям фен Аватара на Kaena Smith
    Цитирай Първоначално написано от POLLINA Виж мнението
    Твърдо против!
    И след няколко години на такива разсъждения,ще заприличаме на африканска държава.

Форумна Сектантка! Мега фен Аватара на dream1707
    Аз съм "ЗА". Навярно лично аз не бих го направила, силно се надявам да не ми се и налага, но мисля, че всяка жена трябва да има право на този избор. Смятам, че да родиш едно дете, когато не си искал... да не му даваш нужните му любов, грижи и прочие и то през целия си живот да се чувства нежелано също е жестоко. Точно в момента имам 3 познати, които са бременни, всичките са под 18, едната даже е на 14 ... И какво ? Мислите ли, че едно детенце може да се развива пълноценно отгледано от друго "дете" ?
    Понякога дори аборта е по-малкото зло.

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    За.

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Но не е нормално странични хора да експлоатират това чувство по подобен начин. Вероятно е достатъчно трудно да живееш с последиците от деянието си и без наличието на такива "поучаващи" картинки.
    Погледни какво сме коментирали преди това с Калпазанка.

Цитирай Първоначално написано от dream1707 Виж мнението
    Точно в момента имам 3 познати, които са бременни, всичките са под 18, едната даже е на 14 ...
    Гледам опулено и невярващо.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Мега фен
    Непонятно ми е защо някои от вас си позволяват да наричат мръвката, която расте в нечий корем 'живот'.
    Живот е колкото замразената пържола във фризера ви. Или прясно издрисканото в тоалетната чиния.

Абсолютно ЗА. Всъщност не ми дреме, де, 'щото не виждам какво право имам в случая да казвам някому какво да прави в такава ситуация, ама за спорта ...

Град
    Manhattan *
    Цитирай Първоначално написано от Kaena Smith Виж мнението
    И след няколко години на такива разсъждения,ще заприличаме на африканска държава.
    Чакай малко! Има си предпазни средства за тая работа.

Град
    Beyond reality
    Чакай малко има хиляди случаи,в които предпазните средства не вършат работа,има изключения, има и насилствено забременяване. Аз съм ЗА правото на избор,ако иска да маха бебето- да го маха,ако иска да го гледа-нейна си работа. Но да даваш толкова праволинейни аргументи е меко казано тъпо.
    maDamn

Град
    Manhattan *
    Темата не е за това дали да имаш право на избор. Естествено,че всеки има право сам да прецени кое е по-добре за себе си.
    Аз лично съм против.
    На мнение съм ,че човек трябва да поема отговорностите си,независимо какви са те.

Град
    Beyond reality
    Понякога човек се озовава в ситуации,в каквито не е предполагал,че ще попадне.
    maDamn

Град
    Manhattan *
    Възможно е и оттам нататък всеки трябва да реши как да постъпи.
    Аз говорих за себе си.

Голям фен Аватара на Kaena Smith
    Като говорите за себе си поне го споменавайте!Да си против абортите за мен значи да си против тях изобщо.Да желаеш да се забранят или ограничат на някои хора по някакъв начин.Дали ти би го направил или не,е личен избор,не позиция!Иначе звучи като двоен стандарт,едновременно си против аборта,но в същото време би го направил.

Иначе granger го каза,няма как да предвидиш всичко.От една страна,обаче примера с изнасилването,не е коректен.Тъй като още в болницата,на момичето би трябвало да се дадат медикаменти,с които да се предотврати бременността.Разбира се,има и момичета,които по една или друга причина,не вземат такива мерки.И въпреки това,има случаи,в които момичето/жената ражда детето.

Град
    Manhattan *
    оффф.Хората,които решават не сме нито ти,нито аз.
    И не съм съгласна с теб.Личният ми избор по никакъв начин не се различава от позицията ми.
    Никъде по-горе не съм споеманала,че бих го направила.

Град
    Beyond reality
    .Тъй като още в болницата,на момичето би трябвало да се дадат медикаменти,с които да се предотврати бременността.

Тва ,откъде и как ???
    Маса момичета не си признават,щото ги е срам,но както и да е.
    Много се измени темата , не е въпрос само за изнасилвания и тн,ама много се отплеснахме.
    maDamn

Форумна Сектантка! Мега фен Аватара на dream1707
    Цитирай Първоначално написано от Violenza Виж мнението
    Гледам опулено и невярващо.
    Мда и аз така гледах като ми казаха. 3 момичета, едната е 7ми клас, 10 клас и една в 11ти, ... разбират някъде към 4-5 месец, че са бременни, цветна бременност. За това и не са направили аборт.
    А точно в днешно време за жалост много често попадам на подобни случаи ... Една камара момичета на моите години познавам, които са правили аборт... Вече ще кажеш, че е нещо нормално. И са си българки, не е да е от някое ромско семейство.
    Какво ще даде едно такова момиче на детето си, как ще го отгледа ?

Град
    Sofia/London
    Твърдо ЗА, стига условията да са добри и да е минимален рискът за здравето. Особено в началото. Ако вече има оформени органи като сърце става по-трудно.

Голям фен Аватара на fakesmiles
    ЗА какъвто и да е случая!Всяка жена има право да реши дали иска да има дете или не.
    Ядосвам се,като виждам някакви подобни картинки,които целят да наложат някакъв морал.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си