- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Той не иска секс...
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Ми хубаво,обичай си го,ама незадоволеността ще те перне до такава степен , че щеш нещеш ще го зарежеш.
maDamn
Мац пис пис,леко с въпросителните знациДа,щом го обича и все още не е говорила сериозно с него по въпроса е рано.Макар и минимален шансът да се промени съществува.Няма ли да е най-добре за нея,да е с момчето,което обича и да е задоволена?(забележи,само една въпросителна
) Защо да го напуска след като все пак съществува такава вероятност,макар и малка?
Ми като ти прочетох мнението и се ужасих и станах ужасèно котенце и написах много въпросителни.
Не виждам как ще се оправи положението, не виждам как човек, който не ѝ обръща внимание, прави секс с нея 2 пъти в месеца за по 2 минути и не полага старание да я задоволи с пръсти или език поне... та не виждам как тоя човек изведнъж ще се сети, че приятелката му си има нужди и без секс не може.
Аз не казвам,че е много 'убав.Въздържам се да изкажа какво мисля за него,защото момичето търси помощ,но повтарям,потретвам,или нататъка не знам как вървитя го обича и щом е така,за нея е най-добре да опита всичко преди да се предаде,а тя даже не е говорила сериозно.Той не е някоя мимолетна връзка,която да забрави бързо,ако съдим по това,че тя е пренебрегнала естествените си нужди,за да е с него.Даже и един процент да е шанса,трябва да има сериозен разговор преди да се вземат такива крайни решения...според мен де.
^
Къв сериозен разговор? Да му каже - не свършвай за 2мин!!!! Или пък ЖЕЛАЙ МЕ ПОВЕЧЕ! Вярно е, че понякога за загубата на честите интимни отношения са причина кавгите, разправиите, отчуждаването и тн., ама в случая... Виж, бе, авторката, има хора, които искат искат искат да ебат и като те ебат известно време си взимат липсващото и нямат нужда от повече. Има други хора, които те ебат ебат ебат ебат и като свършат да те ебат, продължават да те ебат ебат ебат, защото много им се ебе и просто не могат без да ебат и то не да ебат, а да ебат по МНОГО и то всеки ден.
уу, че няма mature language filter, че шеше ми изчезне коментарът.
Temet Nosce
벨야카
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Пак стигаме до "или"то. Той като каже ,че няма да я ебе,ебе,ебе,ебе и ...umri ти си виновен
Като и каже"ми не",кво прави тя. Стои си недоебана?
Хубаво ще говорят и като не стигнат доникъде? Пак изходът е един.
Мнооого се извинявам за грозния си речник.
maDamn
оти, бе?
Повече ли те кефи да се натискаш, натискаш, да те сърби, после да ти обърнат внимание за 2-5мин, а следващият път да е след 1-2 седмици? слабо
Няма ли да ти е готино като погледнеш и направиш най-малки, понякога случайни, усилия за нещо и резултатът да е надървен хуй с желание за секс?
Temet Nosce
벨야카
ами може да е девствен, може да има няква болест, може да му мирише пишката на лошо, може да му е малка, може изобщо да няма пишка, много варианти има:Д