.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 162

Hybrid View

Здравейте!
    Днес за първи път опитах трева,но бе само една дръпка,след което имах учестен пулс,треперене,пресъхване на устата и имах чувството,че се парализаирам.Преди това не бях спала и яла,може би,24 часа.
    Никога преди това не съм употребявала подобни вещества,беше просто от любопитство.Възможно ли е само от 1 дръпване да се получи следния ефект или може би се е получило не само от нея,а и от факторите,казани по-горе.

Моля,преди да изкажете мнението си да се абстрахите от моралните коментари,които са ми пределно ясни.

Благодаря предварително!

Супер фен Аватара на ParadOx
    Град
    Long Beach, California
    Не се филмирай... пушила си един път трева и вече те тресе и халюцинираш и виждаш зелени човечета... стига филми, бе хора.. се едно сте се бОли във вените
    Да, нормално е да ти пресъхне устата

Ами всъщност не се филмирам защото дойде и линейка и бях получила лек инфаркт.

krum4o9801
    Guest

Lightbulb

Зависи какво са ти дали да пушиш! Ако е била друсана с нещо е нормално да се получи така... а и щом не ядеш с дни може да ти призлее и без трева и алкохол!

Мега фен Аватара на Chacho
    Цитирай Първоначално написано от TaniTa93 Виж мнението
    Здравейте!
    Днес за първи път опитах трева,но бе само една дръпка,след което имах учестен пулс,треперене,пресъхване на устата и имах чувството,че се парализаирам.Преди това не бях спала и яла,може би,24 часа.
    Никога преди това не съм употребявала подобни вещества,беше просто от любопитство.Възможно ли е само от 1 дръпване да се получи следния ефект или може би се е получило не само от нея,а и от факторите,казани по-горе.

Моля,преди да изкажете мнението си да се абстрахите от моралните коментари,които са ми пределно ясни.

Благодаря предварително!
    Вероятно е допринесла, учестява пулса и сваля кръвното. Но или е от обстоятелствата, или си предразположена към такива проблеми, тоест имаш си по принцип сърдечни проблеми.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Повече от фен Аватара на insprbL
    ми нормално да се разтрепериш щом не си спала 24 часа я джам си тупала или поне кафе си пила и са като пошиш малко и е съвсем нормал да се разтреперяш, ядеш лягаш спиш ставаш пушиш и си като преродена

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си