- Форум
- По малко от всичко
- За България и тези, които я напуснаха
- Какво милисите за заплатите в България?
Заплатите в БГ са си мизерни и това е ^^ От няколко седмици съм в Швейцария и тук минималната заплата не пада под 2500франка (1 франк ти е почти 2лв). За съжаление мисля че България никога няма да се оправи. Искаме да бъдем европейци, но нещо ни липсва в цялата тая работа. Всеки краде,никой не иска да работи ии така..Изнасяйте се докато е време. В БГ вече не останаха много млади българи.Всички се изнесоха по чужбина и останаха неграмотните,заблудените и циганите- това е! В България нямаме бъдеще. Ще родя дете и всеки ден ще треперя дали ще се върне от училище жив или някой побъркан ще го заколи,изнасили и прочие.. и после никой няма да го намери ^^
Отделно обръщам огромно внимание на животните понеже ги обичам страшно много още от малка. В ПРЕКРАСНАТА България измислиха закон (Варна) който гласи: "Който нахрани улично животно получава глоба от 500лв." Ами извинявайте ама само един безсърдечен човек може да подмине куче или котка със стърчащи ребра на прага на смъртта без да го нахрани. В чужбина такива неща се наказват със затвор и глоби.. Таа тва е тема само за заплатите така че спирамБългария има мизерни заплати!
Това не е вярно. Всъщност големите градове са в пъти по-опасни.
Иначе за последната част за закона съм абсолютно съгласна с теб. То това не е върховна простотия, не е чудо. Отвратих се като го прочетох.
И всъщност всеки плюе държавата, така че не скачайте така остро. Вярно, че момичето се изказва първосигнално и не е права, но съм сигурна, че и вие не сте във възторг от нашето положение. А и е нормално това поведение за всеки новозаминал, първите седмици са голямата еуфория, после настъпва голямата носталгия.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."