- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Тема за бързи отговори на всякакви въпроси vol. 2
Имам много такива продукти - с лъскави частички, но като гледам за тази цел ми трябва кремообразен руж, за да стои не лъскаво, а гланцирано. Благодаря все пак за отговорите, ще потърся скоро по магазините, не ми е спешно, защото смятам лятото да го използвам.
Даа![]()
Има катрис, много яки ми се видяха нещата,но за жалост нямах много време,за да си избера нещо.
Четки видях само на екотуулс. Уау какви цениКомплекта беше около 32-33 лв, а в ибей са 10-15 лева (май?)
Имам и добра новина
Питах момичето на касата и ми каза,че ще го отварят и в мола
In the future everyone will be famous for 15 minutes...
някой занимавал ли се е с йога с цел отслабване и като цяло поддържане на тялото ВКЪЩИ?
може ли да ме насочите към някакви клипчета![]()
http://www.maybelline.com/~/media/Im...hot_122337.png
Това нещо заслужава ли си ? Хубаво ли покрива ?![]()
Маската за коса от мас,газ и оцет на влажна или суха коса се прави?
Силвето
![]()
![]()
Е, то оставаше и в оня циганския да го направят :д
"Лили"-то е срещу форума в Тракия, нали? Четворката и маршрутка 3 отпред ли спират точно? Ще го видя ли?
Супер гадна ми е тая Галерия.
Амии не съм сигурна къде точно спира,ама Лили се пада срещу форума,няма как да не го видиш.
И ние имаме Галерия мол от няколко години. Не съм стъпвала![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Нашият ми е изключително противен. Става ми лошо от асансьорите, губя се по 10 пъти всеки път като отида. Супер ''неподреден" ми е. :Д
btw аз май съм ходила във варненската Галерия![]()
Тук 3 от моловете ще ги затворят преди да стъпя. :Д За какво ми е да ходя в тях. Цялата молокултура ми е чужда.![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Аз пък харесвам повече Галерия (Стара Загора), от колкото другия мол в града. Предлагат се различни марки, които повече ми харесват, и организират различни томболи по празници, правят концерти и т.н.
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Ааааааа, супер тогава!![]()
П.С.Аз много харесвам Галерията в Стара Загора.<3
Момичета, я ме светнете каква е разликата между Мол и Мол Галерия? Тук си има само един Мол и не знам :Д
Аз пък не харесвам старозагорската Галерия. Паркингът е супер прецакан, ако аз трябва да ходя с колата до мола (и двата са ми далече) винаги бих предпочела Парк мол. Ние сега уж ще си имаме още един.
А нашето Лили пък е толкова забутано, че дори не знаех, че имаме такова преди случайно да мина от там.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Момичета, кажете нещо наистина ефикасно срещу черни точки? Тези гадинки доста ми са се появили напоследък, едвам ги търпя.