.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 32

Question Как да ги накарам да спрат?!

Здравейте...В училище всички момичета сме си приятелки.С тях си нямам проблеми...но момчетата не спират да ме обарват!Потресена съм от тях.Докато се усетя някой ми е пуснал ръка...хм така да се изразя ...Не мога повече да им позволявам...Не малко шамари съм им ударила и те пак си знаят своето.Не искам родителите ми да разбират за това защото ме е срам.Чувствам се като някакъв предмет.Попринцип като ме нападнат 2-ма в междучасието и аз тупа лупа и бягам ...Не искам повече да ми се налага да закъснявам за час заради момчета...Нито съм хубава нито нещо особено!Кажете как да ги накарам да спрат????

Мега фен Аватара на tori
    Класен нямаш ли си? Отиди и се оплачи.

Оплаквам се...Тя им се поскарва малко и всичко си продължава!А те са и нахални...Вчера ми хвърлиха раницата през прозореца!

Спри да си бръснеш краката.

Ок спирам ама ще трябва да ги реша с гребенче...

Супер фен
    Нямаш ли някой братовчед/приятел/брат ?

Повече от фен Аватара на Delvecchio
    Цитирай Първоначално написано от asuka666 Виж мнението
    Здравейте...В училище всички момичета сме си приятелки.С тях си нямам проблеми...но момчетата не спират да ме обарват!Потресена съм от тях.Докато се усетя някой ми е пуснал ръка...хм така да се изразя ...Не мога повече да им позволявам...Не малко шамари съм им ударила и те пак си знаят своето.Не искам родителите ми да разбират за това защото ме е срам.Чувствам се като някакъв предмет.Попринцип като ме нападнат 2-ма в междучасието и аз тупа лупа и бягам ...Не искам повече да ми се налага да закъснявам за час заради момчета...Нито съм хубава нито нещо особено!Кажете как да ги накарам да спрат????
    Хвани си някой тъп,як и агресивен,да ги пообара малко той

Ако си си спечелила репутация на "предмет" връщане назад няма ....а това ,че те се държат като загорели животни,не можеш да направиш нищо,опитвам се да се поставя на твое място,но НЕ мога,просто щото съм момче, просто ти явно не се съпротивляваш и те няма да спрат да се възползват от теб,опитай се разумно да им обясниш,че не ти е приятно (въпреки,че едва ли ще се получи,но опитай)..А и да опитай се да си намериш приятел,това 100% ще прекрати всякакви такива простащини !

Цитирай Първоначално написано от sweetycherry33 Виж мнението
    Нямаш ли някой братовчед/приятел/брат ?
    На братовчед ми не му пука за мен...Приятел-нямам си...Брат ми е на 6...

Трябва да си хвана някой здравеняк...

Мега фен Аватара на TrollFaace
    дай им го ФОСТАТА

Продължавай да се оплакваш на класния си ръководител. Той/тя ще им се скара няколко пъти по-внимателно, но накрая и на него/нея ще му/й писне, и ще ги нареди. ;д ;д Освен това може да се обърнеш и към училищния психолог/заместник директор/директор.
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Мега фен Аватара на Mary_Jane_69
    Цитирай Първоначално написано от Delvecchio Виж мнението
    Хвани си някой тъп,як и агресивен,да ги пообара малко той
    hahaha

Голям фен Аватара на bReAk3R
    Град
    DirtyLand
    Яко е да се правите, че не ви харесва Шегувам се, ама все пак не виждам да е кой знае какъв проблем... Приятел си намери, а ако не стане, пусни слух че имаш, само заради тях. Приятелките ти могат да ти помогнат с това
    FACEBOOK - Най-добрия начин FACE да не види BOOK дълго време :> ;dd

Цитирай Първоначално написано от bReAk3R Виж мнението
    Яко е да се правите, че не ви харесва Шегувам се, ама все пак не виждам да е кой знае какъв проблем... Приятел си намери, а ако не стане, пусни слух че имаш, само заради тях. Приятелките ти могат да ти помогнат с това
    Проблем е,защото са извратеняци...Днес един от тях си показа онъз работа в час по математика...а аз просто се обърнах и той ми се изхили и го извади...аз се паникиосах.Намекват ми разни неприлични неща и мисля че някой ден ще се стигне до изнасилване...

Мега фен Аватара на TrollFaace
    Кажи им че имаш пенис ...

Повече от фен Аватара на Delvecchio
    Цитирай Първоначално написано от asuka666 Виж мнението
    Проблем е,защото са извратеняци...Днес един от тях си показа онъз работа в час по математика...а аз просто се обърнах и той ми се изхили и го извади...аз се паникиосах.Намекват ми разни неприлични неща и мисля че някой ден ще се стигне до изнасилване...
    Няма,кажи им,че ще ги бия.Аз все си ги подбирам на по 12-13 години противниците

Супер фен Аватара на CoNviCt
    Град
    Over the law
    Вариант е и да не се миеш след голяма нужда.
    Ако страхът ти е реален и оправдан - кикбокс.

Цитирай Първоначално написано от Delvecchio Виж мнението
    Няма,кажи им,че ще ги бия.Аз все си ги подбирам на по 12-13 години противниците
    Хм..плащам ти пътя от Варна до София и обратно...ти идваш и ги утрепваш...а?? Гледам кЪв си здрав...

Голям фен Аватара на Elli *
    И при мен имаше нещо подобно, класната не правеше нищо. Накрая извиках баща ми и той ги оправи :Д ...

Голям фен Аватара на bReAk3R
    Град
    DirtyLand
    Цитирай Първоначално написано от Elli * Виж мнението
    И при мен имаше нещо подобно, класната не правеше нищо. Накрая извиках баща ми и той ги оправи :Д ...
    Хахахаха, егати злата :Ддд Т'ва ще е било много гадното... ;д
    FACEBOOK - Най-добрия начин FACE да не види BOOK дълго време :> ;dd

Цитирай Първоначално написано от Elli * Виж мнението
    И аз казах на баща ми, той на класната... даже и директора разбра ))

Мен пък ме е срам да кажа на баща ми... С него не се разбирам добре нито с майка ми ...

Цитирай Първоначално написано от TrollFaace Виж мнението
    дай им го ФОСТАТА
    Тва СПИНДЕРМАН или както и да се казва е ебаси кретенията,честно. Направо не разбирам как му се връзват хората на тоя ретард.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си