.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 32

Hybrid View

Цитирай Първоначално написано от bReAk3R Виж мнението
    Яко е да се правите, че не ви харесва Шегувам се, ама все пак не виждам да е кой знае какъв проблем... Приятел си намери, а ако не стане, пусни слух че имаш, само заради тях. Приятелките ти могат да ти помогнат с това
    Проблем е,защото са извратеняци...Днес един от тях си показа онъз работа в час по математика...а аз просто се обърнах и той ми се изхили и го извади...аз се паникиосах.Намекват ми разни неприлични неща и мисля че някой ден ще се стигне до изнасилване...

Повече от фен Аватара на Delvecchio
    Цитирай Първоначално написано от asuka666 Виж мнението
    Проблем е,защото са извратеняци...Днес един от тях си показа онъз работа в час по математика...а аз просто се обърнах и той ми се изхили и го извади...аз се паникиосах.Намекват ми разни неприлични неща и мисля че някой ден ще се стигне до изнасилване...
    Няма,кажи им,че ще ги бия.Аз все си ги подбирам на по 12-13 години противниците

Цитирай Първоначално написано от Delvecchio Виж мнението
    Няма,кажи им,че ще ги бия.Аз все си ги подбирам на по 12-13 години противниците
    Хм..плащам ти пътя от Варна до София и обратно...ти идваш и ги утрепваш...а?? Гледам кЪв си здрав...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си