- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Как да ги накарам да спрат?!
Здравейте...В училище всички момичета сме си приятелки.С тях си нямам проблеми...но момчетата не спират да ме обарват!Потресена съм от тях.Докато се усетя някой ми е пуснал ръка...хм така да се изразя...Не мога повече да им позволявам...Не малко шамари съм им ударила и те пак си знаят своето.Не искам родителите ми да разбират за това защото ме е срам.Чувствам се като някакъв предмет.Попринцип като ме нападнат 2-ма в междучасието и аз тупа лупа и бягам
...Не искам повече да ми се налага да закъснявам за час заради момчета...Нито съм хубава нито нещо особено!Кажете как да ги накарам да спрат????
Оплаквам се...Тя им се поскарва малко и всичко си продължава!А те са и нахални...Вчера ми хвърлиха раницата през прозореца!
Нямаш ли някой братовчед/приятел/брат ?
Ако си си спечелила репутация на "предмет" връщане назад няма....а това ,че те се държат като загорели животни,не можеш да направиш нищо,опитвам се да се поставя на твое място,но НЕ мога,просто щото съм момче, просто ти явно не се съпротивляваш и те няма да спрат да се възползват от теб,опитай се разумно да им обясниш,че не ти е приятно (въпреки,че едва ли ще се получи,но опитай)..А и да опитай се да си намериш приятел,това 100% ще прекрати всякакви такива простащини !
![]()
Продължавай да се оплакваш на класния си ръководител. Той/тя ще им се скара няколко пъти по-внимателно, но накрая и на него/нея ще му/й писне, и ще ги нареди. ;д ;д Освен това може да се обърнеш и към училищния психолог/заместник директор/директор.
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Яко е да се правите, че не ви харесваШегувам се, ама все пак не виждам да е кой знае какъв проблем... Приятел си намери, а ако не стане, пусни слух че имаш, само заради тях. Приятелките ти могат да ти помогнат с това
FACEBOOK - Най-добрия начин FACE да не види BOOK дълго време :> ;dd
Вариант е и да не се миеш след голяма нужда.
Ако страхът ти е реален и оправдан - кикбокс.
И при мен имаше нещо подобно, класната не правеше нищо. Накрая извиках баща ми и той ги оправи :Д ...
Мен пък ме е срам да кажа на баща ми... С него не се разбирам добре нито с майка ми ...