- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Колко плащате за ток на месец?
Мислите ли че надписват тока или не.
Според мен, не. Но и някак си не е нужно. Това, което сме изхарчили, обикновено е половината от сметката за ток. Другата половина са разни такси и ддс.
Миналият месец имахме 25 лв ток, ако не се лъжа, но ние сме с ТЕЦ.
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Поверителна информация
Иначе да,надписват поне малко.
Някои хора никога не се променят!
Te amo mi vida.
Dulce Maria ♥
Мойте старци от 50 лева на 200 скочили. Което просто няма как да стане. 150 лв максимум, ама 200?! Майка беше много ядосана :Д
Брей, аз мислех, че ние харчим много. о.О При нас е около 50лв.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Секунда... да не би да се топлите на ток? И затова да са такива сметките? Ние сме на топлофикация за жалост.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
За ноември платихме 100, сега за декември е почти 180. Отопляваме се на ток. Лятото е около 50.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Вкъщи около 150-200лв обикновено. Тук за последните 2 месеца беше 500 евро, 100% имаше някаква грешка, ама така и не се разбра каква.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
150 май. Но се топлим изцяло на ток, та така.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Наистина са ви доста малки сметките.Ние сега платихме 297 лв.С климатици сме.
~200 лева, понякога сериозно се учудвам как имаме такива сметки, при положение, че сме 3-членно семейство и не се топлим на ток
Около 50 кинта през зимата.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Ако не се топлим на ток обикновено е към 30-35лв, сега зимата с 2 климатика дойде сметка 130лв. Интересно ми е да видя сметката за следващия месец.
Максимум 90лв. Веднъж само скочи около 120.
И спря да се върти за миг земята..
Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.
около 110/120/130 .. не се топлим на ток.. и да,може и малко да послъгват
Абе вие сте не нормални, само бойлер, пералня, хладилник и печка за готвене ви правят над 60-70 лв
за януари е 200+ .. майка ми щеше да откачи.. при положение, че платихме 150 за декември..