.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 34

Angry Иде ми да я метна от 11-тия етаж...

Историята ми е следната...
    Дълго време бях сам , писах тук и получих много добри съвети (ето защо пиша отново)! Та по темата .. преди няколко месеца се запознах с едно момиче , от различни градове сме , но училищата ни са едно до друго .Писахме си , споделяхме си .. въобще много си допаднахме , докато тя не реши да ме запознае с нейна приятелка ... прати ми нейна снимка каза , че са приятелки от дълго време и ме попита дали искам да ни запознае.. (как ми се иска да бях отказал) ! Е да , ама не - Приех аз , запознахме се и тази нейна приятелка се оказа МЕГА НАХАЛНАТА .. пишеше ми , звънеше ми постоянно направо не издържах , на 2рия ден без дори да ме е виждала заяви , че съм бил "НЕИН" , че "ме харесвала адски много и не знам си какво друго" След като заяви това , 1вото момиче просто започна да се държи по - много различен начин (все пак това и е най - добрата приятелка .. ) Но тъй като аз не харесвах нея а 1вото момиче и казах , че просто няма да се получи .. обаче тя просто не се отказваше , обидих я .. какви ли не глупости и наговорих , но НЕ .. тя си знаеше нейното.Излязох с двете на кафе , видяхме се и през цялото време обръщах внимание само и единствено на първото момиче (което харесвам) .. прибрах се казах на 2рата , че няма да се получи между нас и искрено се надявах да се е отказала , вечерта се прибирам , а тя отново ми написала 5 страници роман , че "не можела без мен" и други глупости.Ядосах се и просто без да се осъзная и казах , че не харесвам НЕЯ , а приятелката и .. след като видяла това , решила , че ЩОМ ТЯ НЯМА ДА Е ЩАСТЛИВА И ДРУГИТЕ НЯМА ДА СА ! Направила огромен цирк на приятелката си от сорта на " Той харесва теб , заради теб стана така , ако тръгнеш с него не знам си к'во ".. Поговорих с първото момиче и тя ми каза , че на този етап няма как да сме заедно , защото цени и приятелката си и мен и не иска да губи нито един от двамата...Лошото е , че аз не мога да се примиря с факта , че не мога да съм с момичето , което искам , заради някаква ПРОСТА ПАТКА , която не може да разбере , че тя е ПРОБЛЕМА!Та искам да ви помоля , за някакви идеи или някого ако е минавал през подобно нещо да даде съвет ?! Благодаря предварително!
    Последно редактирано от TROLLDADLOLCAKE : 02-04-2013 на 22:19
    Опитах да те върна и пак да те прегърна , но времето отлита , а назад не ще се върна .. Истински остана жива в тая тъжна рима, а тебе те няма , няма те вече година ...

При момичетата почти винаги е така! Двете момичета трябва да си поговорят да се сдобрят и може би ще имаш шанс, а и дори да не се сдобрят според мен, ако първото момиче наистина те харесва няма да те зареже ей така. Имай малко търпение и пак говори с момичето, което харесваш. Говори И със другото момиче и и обясни, че не може заради нея да страдат всички, питай я дали и е приятно най-добрата й приятелка да страда...

Супер фен Аватара на Wednesday666
    Честно да ти кажа, и приятелката ти е за бой.
    Не казвам, че и аз не бих се спряла, ако най-близката ми приятелка ми вдигне скандал, но затова си подбирам приятелките, точно защото подобен тип глупави шматки не са ми нужни.

Та, по проблема - остави ги да се оправят, поддържай контакт с твоята, другата не я отразявай.
    Рано или късно ще се спре, няма друг изход.
    Ти просто показвай на другата, че няма да се откажеш и мисля, че рано или късно ще станат нещата.

На мен ми намирисва, че другата те е харесвала преди това и тази те е примамила да те запознае с нея.
    Но пък се постави на страната на момичето - харесваш някоя, която пък харесва най-добрия ти приятел. Няма ли да я изкараш пълната курва?
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    Цитирай Първоначално написано от JoLLiE92 Виж мнението
    На мен ми намирисва, че другата те е харесвала преди това и тази те е примамила да те запознае с нея.
    И на мен така ми се струва...
    Остави ги и двете за известно време да се успокоят и да се разберат, като ѝ мине на тая афектираната, можи би ще започне да мисли, преди да действа!

Продължавай да общуваш с първата и да й показваш, че я харесваш. Втората само я игнорирай, нищо друго! Но ако все пак решиш да говориш с нея - бъди по-внимателен, но категоричен. Ако си груб с нея, само ще се изложиш пред момичето, което харесваш.
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Супер фен Аватара на shmatarok
    Цитирай Първоначално написано от sexa_na_kompleksa Виж мнението
    Продължавай да общуваш с първата и да й показваш, че я харесваш. Втората само я игнорирай, нищо друго! Но ако все пак решиш да говориш с нея - бъди по-внимателен, но категоричен. Ако си груб с нея, само ще се изложиш пред момичето, което харесваш.
    +1 успех

Човек, заеби. И тримата се държите като в детската градина. Нали знаеш, не е луд тоя, който яде баницата, а тоя дето му я дава... тоест момичето е постъпило много ретардски и ти си се вързал - там ти е грешката. Тая нейна приятелка не ви е виновна за нищо, тя е просто пост-фактум в отношенията ви, в следствие на ВАШИТЕ глупости. Гледай да си поправиш грешката като теглиш по 1 и на двете, тъй като по друг начин няма да го бъде.
    Умният човек не казва и половината от това, което знае докато глупавия не разбира и половината от това, което казва.
    * http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=398724 *

Не се занимавай и с двете. Тая лудата.. за нея ясно, ама тая дето харесваш.. замисли се какви приятели има тя?!
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Повече от фен Аватара на abvd
    Град
    София
    Доста позната история ..... мии пичага какво да ти кажа освен да не се занимаваш.. остани си приятел и със двете и намери друго момиче , което няма такава нахална приятелка.
    ESL !!!

Добре реших го , ще продължа да общувам с момичето което харесвам , а ако видя , че нещата бият на ЗЛЕ ще си остана просто приятел и с нея.Относно втората - блокирал съм я!Тя просто е непоносим индивид....Благодаря на всички за съветите , ЗЛАТНИ СТЕ ! Айде локвайте ^.^
    Опитах да те върна и пак да те прегърна , но времето отлита , а назад не ще се върна .. Истински остана жива в тая тъжна рима, а тебе те няма , няма те вече година ...

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Глупава детска постъпка.
    Иначе продължи да общуваш с тая, която харесваш - глупаво ще бъде да си разваляте отношенията.

PS: Първото момиче толкова ли е сляпа и наивна, че не забелязва двуличието и егоизма в приятелката си. Аз досега да съм й теглила една майна и да изчезва. Коя е тя, че ще взема и попречи на решенията ми.

Цитирай Първоначално написано от Amore-Mio* Виж мнението
    Глупава детска постъпка.
    Иначе продължи да общуваш с тая, която харесваш - глупаво ще бъде да си разваляте отношенията.

PS: Първото момиче толкова ли е сляпа и наивна, че не забелязва двуличието и егоизма в приятелката си. Аз досега да съм й теглила една майна и да изчезва. Коя е тя, че ще взема и попречи на решенията ми.

Колко си прав/а..... !

Мега фен Аватара на Mary_Jane_69
    кучка! наеми си няколко биячи или се справи сам, мъртвото тяло изхвърли в някоя река, опаковано в чувал за повече драматичност и си почни зарибявката с мацката! тая щом е такава нагла нищо няма да я оправи освен малко вкарване в пътя по един или друг начин! аре пич, успех, ако ли не, НАПРАВИ СИ ТРОЙКА, след което оная пак я елиминирай.

Ми като искаш да е метнеш от 11-тия етаж - действай :Д

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    СЛед пет годината на "простатапатка" ще й е минало и ти ще можеш да си щастлив с твоето момиче.

П.П. абе тука емотиконите къде се дянаха?

Супер фен Аватара на Azoria
    Град
    Bulgaria
    Направо ... голям карък си,човече Не знам какво да те посъветвам. Успех
    Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    Цитирай Първоначално написано от cherinka Виж мнението
    СЛед пет годината на "простатапатка" ще й е минало и ти ще можеш да си щастлив с твоето момиче.

П.П. абе тука емотиконите къде се дянаха?

оо,черинка, къде ходиш?
    отдавна не съм те виждала тук :Д
    (не ме помниш, most probably, но аз теб-да!)
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от bloodyF Виж мнението
    оо,черинка, къде ходиш?
    отдавна не съм те виждала тук :Д
    (не ме помниш, most probably, но аз теб-да!)

ей, фъстък :*:*:*

Това приятелка ли е? Как може някой да цени такава ,,приятелка'' и то ,,най-добра''. Тая е няква ненормална.

Цитирай Първоначално написано от smile_for_you Виж мнението
    Това приятелка ли е? Как може някой да цени такава ,,приятелка'' и то ,,най-добра''. Тая е няква ненормална.
    Именно!

Супер фен Аватара на Tsukuda_Hiroshi
    А междувременно блокирай приятелката от фейса и скайпа. По вЪзможност си смени и номера на телефона. Ще се октаже...

Голям фен Аватара на s40t4
    Бате земи някой твой приятел и я запознай с тае втората и се моли да го хареса и ще те остави на мира

Чуечц с две разбити яйца и един черпак

Накрай я да разбере,че това момиче не и е истинска приятелка.И не спирай да се бориш за твоето момиче,УСПЕХ

Супер фен Аватара на Tsukuda_Hiroshi
    Кво стана бе? Изтрепа ли ги?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си