- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Свалям си "Под прикритие"
Или просто на много хора им харесва сериала...просто ...щото ...е...хубав!?
Ми неа лошо,нека сме стадо,мен си ме радва сериалчето![]()
maDamn
И все пак преминаването в по-добри бъднини не може, да не дойде с приятна музика.
Tи май наистина не си го гледал!
Аре беги си гледай турските сериали и мълчи
Това е истината, факти, прегледай 'На всеки километър' , който е сниман преди повече от 40 години, за да видиш добър български сериал.
@POLLINA
Доказала си многократно, че акъл в тиквата си нямаш, за съжаление и на външен вид не ставаш, трудно ще се оправиш в живота.
Кои са тези "почти всички" некадърни актьори? Да, двамата добри не играят добре, ама тя онази Ирена дори не беше актриса. От "лошите" обаче всички играят добре и това прави сериалът силен. Едва ли някой тук твърди, че всичко в сериала е изпипано. Аз даже имам критики към всеки епизод. Разбира се, не е задължително всички да го харесват и да им е забавно.
aй стига са карахте уЕ
Да го похваля и аз. Много е як сериала.Мен попринцип рядко ме зарибява нещо , а този сериал ме зариби. Изгледах 7 епизода един след друг вчера.
Когато имам време - продължавам.
Заслужава си.![]()
Захари Бахаров, Мариан Вълев, Михаил Билалов .. няма такава игра просто. Страхотни актьори.
Факт е, че "лошите" са по-добрите в случая, но според мен това прави нещата по-интересни и завладяващи.
Everybody has been through some shit,
whether it's drastic or not so drastic.
Everybody gets to the point of "I don't give a fuck".
Чудя се дали да не го гледам и аз, ма ако някой ми го хвали и е гледал и харесал бягство от затвора последните 2 сезона, ме отказва да го гледам.
n00bs
айде доволен ли си![]()