.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 29

Hybrid View

Повече от фен
    Е именно факта че е неприятно го прави специално. А и говориме от към гледната точка на средностатистическото свястно момче с гадже, а не средностатистическото момиче което се шиба наляво и надясно (извинявай ако бъркам)

Цитирай Първоначално написано от skok Виж мнението
    Е именно факта че е неприятно го прави специално. А и говориме от към гледната точка на средностатистическото свястно момче с гадже, а не средностатистическото момиче което се шиба наляво и надясно (извинявай ако бъркам)
    +
    За 1 свестен мъж би било голям подарък момичето да му подари девствеността си. Аз я възприемам като нещо значимо, така че е смешно да говорим за нея като просто за някаква си ципа. Тя е нещо много повече (поне за някои хора) и това е така, защото преди всичко е състояние на духа. Жалко за хората, които не го оценяват, но всеки си има глава на раменете и не мисля, че тази тема е създадена с цел безсмислен спор. Между другото, ако не беше от значение, надали някои момичета щяха да си я продава, което е простотия, но само го изтъквам като факт.
    Умният човек не казва и половината от това, което знае докато глупавия не разбира и половината от това, което казва.
    * http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=398724 *

Голям фен Аватара на N1ksun
    Цитирай Първоначално написано от YoUcANNOtiMaGiNe Виж мнението
    +
    За 1 свестен мъж би било голям подарък момичето да му подари девствеността си. Аз я възприемам като нещо значимо, така че е смешно да говорим за нея като просто за някаква си ципа. Тя е нещо много повече (поне за някои хора) и това е така, защото преди всичко е състояние на духа. Жалко за хората, които не го оценяват, но всеки си има глава на раменете и не мисля, че тази тема е създадена с цел безсмислен спор. Между другото, ако не беше от значение, надали някои момичета щяха да си я продава, което е простотия, но само го изтъквам като факт.
    Това ! Тука не става дума просто за едно скъсано парче месо ...
    If A is a success in life, then A equals x plus y plus z. Work is x; y is play; and z is keeping your mouth shut.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си