.
Отговор в тема
Страница 3 от 17 ПървиПърви 123456713 ... ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 413
    все тая

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от nqmaznacheniee Виж мнението
    все тая
    тогава що ми се караш ? и не с лошо бе човек

Повече от фен Аватара на Anarchya2
    papugai някав хейтър тука храни се едно е някав рязан турчин и гледа,че БГ сериалите са по-яки от лайняните турски бълвочи.Няма лошо ама зад тея критики ако стоеше нещо дето си направил ти можеше и да ти тежът думите.
    Иначе сериала няма равен просто идея нямам как може БГ сериал цели 3 сезона всеки епизод да си под напрежение и да не омръзва като голяма част от американските сериали...

Цитирай Първоначално написано от FuCKkK13 Виж мнението
    тогава що ми се караш ? и не с лошо бе човек
    аз само го отбелязах

Banned Мега фен
    аз само го отбелязах
    с цел да ми се скараш

така ти се е сторило ;д

Banned Мега фен
    така ти се е сторило ;д
    ако ми се беше сторило щеше да е един път

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Цитирай Първоначално написано от Anarchya2 Виж мнението
    papugai някав хейтър тука храни се едно е някав рязан турчин и гледа,че БГ сериалите са по-яки от лайняните турски бълвочи.Няма лошо ама зад тея критики ако стоеше нещо дето си направил ти можеше и да ти тежът думите.
    Иначе сериала няма равен просто идея нямам как може БГ сериал цели 3 сезона всеки епизод да си под напрежение и да не омръзва като голяма част от американските сериали...
    Българските сериали били по-яки от турските, които са пълен боклук. Много точно сравнение даде. Дали е пълен или почти боклук е без значение, пак си остава боклук.
    Ако бях рязан турчин, щях да мина да оправя майка ти, за да заместя индианците, при които ходи, за да и правят такива умнички като теб темерутчета.

Повече от фен Аватара на Anarchya2
    Цитирай Първоначално написано от papugai Виж мнението
    Българските сериали били по-яки от турските, които са пълен боклук. Много точно сравнение даде. Дали е пълен или почти боклук е без значение, пак си остава боклук.
    Ако бях рязан турчин, щях да мина да оправя майка ти, за да заместя индианците, при които ходи, за да и правят такива умнички като теб темерутчета.
    Съжалявам та

Мега фен
    Такааам, изгледах всички серии.

На кратко моето мнение:

Първи сезон най-силен по традиция на бг сериялчетата, а и не само българските продукции. Като не броим някои изключения в повечето серияли след първи сезон сюжета се омазва. Като цяло слаби сценаристи, чат пат някое лафче, но като цяло нищо запомнящо се. Режисурата на ниво, но не за друго ами щот е вдъхновена от имена като, Тарантино, Скорсезе и Гай Ричи. Актьорската игра е нещото, което ме впечатли, много добър подбор на актьорите и изненадващо добра игра от тях. Не ми хареса изборът Иво Захариев да играе ролята на внедреното ченге, грам не му отива тая роля, друга груба грешка беше включването на Христо Мутафчиев, мойте уважения ама тоя човек беше единствения, който преиграваше в ролята си. Друго важно нещо за да бъде един сериял интересен, освен сценарий, сюжет и т.н. са героите в него. Ако не се надграждат образите във всяка една серия, те стават безинтересни и накрая излишни. На мен ми се струва, че повечето образи се изчерпаха още във втори сезон в това число и образа на един от главните герои - Марин.
    Ок, ясно е, че имаме крадена идея, още в първа серия в 6-тата минута ми стана ясно, че от екипа са гледали The Departed, ама не можаха ли да вкарат повече Георги Стоев, повече Христо Калчев, можеше да стане една много добра крадена идея, но с бг елементи, имаме тонове книги написани за героите на прехода. Аз лично не си направих много много асоциации за събития и личности от прехода.
    Като цяло оценка 6/10 заради добрата актьорска игра, иначе щеше да е по-малко
    Последно редактирано от Oy7ofCon7roL : 02-09-2013 на 13:47
    Законът е закон,
    но той врата в полето е
    и луд е оня, който потърси там сърцето си...

Banned Мега фен
    Мартин бе ! не Марин

и то винаги е така - първи сезон 6+,останалите тръгват на зле.. обаче е имало и по гадни случаи.. от 6+ на боза + студена вода ...

Мега фен Аватара на POLLINA
    Град
    Manhattan *
    Да не съм чула лоша дума за Под прикритие !

Goddess Мега фен Аватара на LovEsIckk
    Град
    Навсякъде, по всяко време
    И аз изгледах всички епизоди и довечера си чакам дозата по БНТ.
    Сериала е многоооо интересен! Някои епизоди бяха толкова добре изпипани откъм всичко, че ги пусках по още един път.
    Актьорската игра е много добра , Захари Бахаров (Иво) и Михаил Билалов (Джаро) са големи! Единствено не ми харесва актьорската игра на Ивайло Захариев (Мартин). Много ми е скован и изкуствен на моменти - никаква емоция не влага.
    Самите герои в сериала са супер добре измислени и актьорите които изпълняват ролите са добре подбрани. На моменти доста си пролича някои герои по чий прототип с правени.
    Абе само хубави неща мога да кажа за сериала. Мен попринцип не ми харесват такива крими сериали, а щом този ме грабна толкова - правете си сметката! Българската действителност - гледай , народе, какво се случва в държавата - абсолютната реалност.
    Оценка 9/10 Няма да е 10, защото не ми харесва играта на Захариев и защото има няколко момента, които не бяха добре измислени и изпипани.

И добре, че убиха Съни, че след Мартин тя играеше най-зле.

Град
    Manhattan *
    О Съни беше отчайваща, да.

In the future everyone will be famous for 15 minutes...

Голям фен Аватара на jumpin
    Град
    In my happy place
    Този Захариев,толкова бозаво и дървено да играе не е истина .. Иначе Бахаров за президент!Като цяло,неговият персонаж претърпява най-голяма промяна.Определено най-доброто нещо в българското кино от десетилетия насам.

Цитирай Първоначално написано от ledenakrasota

Goddess Мега фен Аватара на LovEsIckk
    Град
    Навсякъде, по всяко време
    Абе в сравнение със Стъклен дом (където рецитират, като в кофти театрална постановка) и Етажна собственост и Столичани в повече ( където играят на читалищно, самодейно ниво) , играта е доста добра и качествена в Под прикритие.

Може би и за това филма Love.net (в който участват някои от актьорите в Под прикритие) ми хареса повече от Мисия Лондон ( в който пък участват останлите актьори от другите сериали).

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от FuCKkK13 Виж мнението
    Мартин бе ! не Марин
    o rly
    Законът е закон,
    но той врата в полето е
    и луд е оня, който потърси там сърцето си...

30 мин. до предпоследната серия КОВРИ ФОСТАТААААААААААААААААААА АА

Banned Мега фен
    ъхъ

Град
    Manhattan *
    КОСЪМЧЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ ЕЕЕЕЕЕЕ (((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((( ((((((((

Мега фен Аватара на TrollFaace
    Замина ....

Мега фен Аватара на shadow4e
    Град
    София
    Пфуу какъв епизод. Това е един от малкото, които ми бяха наистина вълнуващи. Даже пуснах сълза. Трейлърът изглежда интересен.

Град
    Manhattan *
    12 епизод ша е свирееп

In the future everyone will be famous for 15 minutes...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си