.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 53

Тема: Годишнина

Годишнина

Здравейте, на 12 февруари с приятеля ми празнуваме годишнина. Искам да го изненадам като го изведа на вечеря. Моля ви предложете ми някои хубави и не много скъпи ресторанти.
    Абсолютният копнеж на едно човешко тяло към точно определено друго и безразличието му към заместителите е една от най-големите загадки на живота . . .

anonymous708973
    Guest
    Е, кажи откъде си поне.
    И разгледай Грабо.бг.

О да, пропуснала съм. От София съм.
    Абсолютният копнеж на едно човешко тяло към точно определено друго и безразличието му към заместителите е една от най-големите загадки на живота . . .

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Където и да го заведеш,мислиш ли, че ще те остави да платиш?

къде са емотиконите бе бахти постния форум го направиха ц ц ц

Да го заведеш?

Ами у вас, сготви му, купи си ново секси бельо .. и мисля, че хич няма да му е лошо.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

anonymous708973
    Guest
    Аз само искам да спомена, че е много мило, че искаш да заведеш приятеля си на ресторант.
    Не съм от София, но Хепи винаги е добър вариант. Ако се поотпуснете и поръчате суши, сметката ще е към 40 лв за двама ви.

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    Цитирай Първоначално написано от marilyn Виж мнението
    Да го заведеш?

Ами у вас, сготви му, купи си ново секси бельо .. и мисля, че хич няма да му е лошо.
    +

В "Хепи" е вкусно, но не ми се вписва в романтичната категория някак си...
    Най-добре в домашни условия, да няма други хора и да ви е по-интимно. Не знам дали има наистина изискан ресторант в Сф, но, да приемем, че има такъв. С хубава атмосфера и всичко - романтиката ми се изпарява веднага щом си помисля как момиче плаща сметката на подобно място.

Често ми се е случвало, когато приятел няма дребни за нещо или просто в себе си няма пари за някоя сметка и съответно аз я плащам, да му дам парите и той да плати, за да не изглежда тъпо.

Голям фен Аватара на BuBzzz
    Е ние с моя приятел сега на 8ми имаме годишнина и той е запазил маса в някакъв много хубав хотел,на свещи това онова.Иначе е много хубаво,че искаш да го изненадаш.Както казаха по горе можеш и у вас да му сготвиш,но ако държиш да е на ресторант може да го заведеш в някой хубав хотел с панорамна гледка,но не съм от София и не мога да ти кажа точно кой хотел предлага това.Нека някой от София сподели според мен е добра идея

BuBy

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от xXxPETYAxXx Виж мнението
    Често ми се е случвало, когато приятел няма дребни за нещо или просто в себе си няма пари за някоя сметка и съответно аз я плащам, да му дам парите и той да плати, за да не изглежда тъпо.
    Мислех, че само аз обичам да четкам его по тоя начин :д

За жалост няма как да останем сами у нас, тъй като живея с родителите ми, а те няма къде да отидат. Иначе благодаря за мненията. И знам че не е много подходящо аз да платя сметката, но обикновенно той ми прави подобни изненади и сега да върна жеста, а пък не ми се иска да купувам някакви банални подаръци.

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    За София не мога да ти препоръчам приятен ресторант, хепи-то наистина не е лош вариант, както споменаха, но на мен лично не ми се вързва като за годишнина. Според мен романтична усамотена вечер и ново секси бельо биха зарадвали повече всеки мъж, отколкото приятелката му да го води на ресторант.

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Мислех, че само аз обичам да четкам его по тоя начин :д
    Това е четкане на его? По-скоро е абсолютно сриване на мъжкото его. А и досега не съм срещала мъж, който би се съгласил на подобно нещо.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Мега фен Аватара на TheBeliever

Да не изглежда "тъпо"? Кое е тъпото в това момиче да плати сметка? И не е ли по-тъпо да си подавате тайничко парички, че да не би някой случайно да каже/си помисли нещо? Театър за угода на хорското мнение.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Violenza Виж мнението
    Това е четкане на его? По-скоро е абсолютно сриване на мъжкото его. А и досега не съм срещала мъж, който би се съгласил на подобно нещо.
    Окей, аз не го възприемам така, нито е имало случай на обидени. Независимо кой плаща цялата или по-голямата част от сметката, предпочитам мъжът да повика сметката и да подаде...ъъъ, калъфчето (?) на сервитьорката.
    Не си подаваме тайно пари под масата, просто ги пъхвам при касовата бележка, но той ги дава. Не знам дали го обясних добре.

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Окей, аз не го възприемам така, нито е имало случай на обидени. Независимо кой плаща цялата или по-голямата част от сметката, предпочитам мъжът да повика сметката и да подаде...ъъъ, калъфчето (?) на сервитьорката.
    Не си подаваме тайно пари под масата, просто ги пъхвам при касовата бележка, но той ги дава. Не знам дали го обясних добре.
    Чудесно го обясни, но какъв е смисълът? Той да се почувства повече "мъж" или сервитьорката да не си помисли, че , недай Боже, момиче плаща сметката?

Мега фен Аватара на li0n
    Град
    Пловдив
    Ти да го заведеш на ресторант? И да платиш?
    Само на мен ли не ми допада идеята?

Цитирай Първоначално написано от marilyn Виж мнението
    Да го заведеш?

И аз така мисля.

Обедена съм, че той не се чувства повече(нито по-малко) мъж от това, обаче на мен ми е по-неприятно очевидно да плащам аз, когато съм с мъж.
    Аз не мисля, че му гъделичкам егото по този начин, защото така или иначе тея пари той си знае, че не ги е дал от неговия джоб, обаче се отървавам от неловкото чувство, което се появява при мен, когато аз подавам пари, а не съм с приятелки(примерно).
    Защо почвате да нападате другите, когато не са със същите възгледи като вашите? Мен не ми пука Вие как предпочитате да действате в такава ситуация, така че и на вас не би трябвало да Ви е толкова важно, какво правят другите.
    Последно редактирано от xXxPETYAxXx : 02-09-2013 на 08:11

Мега фен Аватара на li0n
    Град
    Пловдив
    Е, все едно сме нападнали някой.
    И все пак на мен не ми се струва много удачна идея да го води на ресторант, че и тя да плаща.
    Сами у тях си е най-добрия вариант.
    Последно редактирано от li0n : 02-09-2013 на 08:13

^Не визирах теб. И аз съм на същото мнение, като твоето!

Обедена съм, че той не се чувства повече(нито по-малко) мъж от това, обаче на мен ми е по-неприятно очевидно да плащам аз, когато съм с мъж.
    Аз не мисля, че му гъделичкам егото по този начин, защото така или иначе тея пари той си знае, че не ги е дал от неговия джоб, обаче се отървавам от неловкото чувство, което се появява при мен, когато аз подавам пари, а не съм с приятелки(примерно).
    Защо почвате да нападате другите, когато не са със същите възгледи като вашите? Мен не ми пука Вие как предпочитате да действате в такава ситуация, така че и на вас не би трябвало да Ви е толкова важно, какво правят другите.
    Защо всяко изразяване на мнение различно от вашето се приема за нападка?

И защо ти е неудобно да си плащаш сметката?

Крайно непонятно ми е. Някой да ми обясни, моля.

Защото, обикновено като изреждат няколко последователни въпроса хората се опитват да оборят някого, а не да му разберат гледната точка(или поне в повечето случаи е така, ако този случай е изключение се извинявам за грешното тълкуване).

Не знам защо ми е неудобно да плащам. Просто така го чувствам, някак неправилно/обърнато позиции, абе няма как да го обесня, просто не ми е приятно. Все едно да ме питате защо не ям определени видове храна - ми де да знам, просто не ми харесват. Не всичко има логично обеснение.

На мен лично не ми е приятно друг да ми плаща сметката. Затова и ми е интересно да чуя вашите аргументи.

Обърнати позиии? Значи според теб мъжът е длъжен да плаща?

anonymous708973
    Guest
    Да, същото. Трудно ми е за обяснение.
    Мога да дам друг пример. Когато правя резервация за ресторант (в 90% от случаите я правя аз), масата винаги е на негово име. Не знам защо, просто така го чувствам правилно за себе си.

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от TheBeliever Виж мнението
    На мен лично не ми е приятно друг да ми плаща сметката. Затова и ми е интересно да чуя вашите аргументи.
    Червя се и чувствам, че ще потъна в земята от срам. А и винаги ми почервеняват бузите.
    Затова съм супергорда, когато се видя с пари, да мина да му напазарувам нещата, които обича или да го заведа на заведение/кино и да го помоля да платя аз.
    Съвест ли е, его ли е, не знам.

Допълнителни разяснения- не ми е приятно, не мога да обясня защо. И да, горда съм, когато аз платя сметката.
    Последно редактирано от kalpazanka : 02-09-2013 на 09:48

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Много сте ми странни относно това с плащането. Факт е, че мъж, който си изкарва парите сам не ми е позволил да плащам аз. Но сега някак си като и двамата сме студенти примерно (или преди ученици) и сме горе-долу от една черга.. не ми пука и аз да купувам някои неща, да плащам кафета и тн. И да го правя публично. В 21ви век живеем все пак.

Не ангажирам никого с мнението си, споделям си просто.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си