.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 110

Hybrid View

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    ^За какво? За да си 6 години като отшелник и да ръсиш адреналин за изпити като анатомия, физиология, пропедевтики, биохимия и -физика, вътрешни болести, хирургия...? Да те издържат вашите едва ли не до 30, щото няма места за специализация държавна поръчка и не стига, че си платено, ами и тия няма и 300 кинта, дето ти остават, не ти стигат за нищо? За капак времето си тече, наборите са вече с поне едно дете, някои са имали и време да се разведат, а ти стискаш крака, щото за теб самата парите не стигат, та камо ли за бебе.

Като ученичка толкова обичах английския, немският ми беше такъв груб и недодялан, ама сега съжалявам хиляди пъти, че не отидох в езикова с първи език немски.

Оп, забравих- изкарват те убиец по медии, блогове и прочие.
    Последно редактирано от kalpazanka : 02-07-2013 на 07:40

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Супер фен Аватара на ohluv
    Град
    Maina Town
    Цитирай Първоначално написано от kalpazanka Виж мнението

Като ученичка толкова обичах английския, немският ми беше такъв груб и недодялан, ама сега съжалявам хиляди пъти, че не отидох в езикова с първи език немски.

Оп, забравих- изкарват те убиец по медии, блогове и прочие.
    Нищо не си изгубила без езикова.Виновни сме ние младите и нашите родители,ето за това нямаме пари
    Creative Technologie

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от kalpazanka Виж мнението
    Да те издържат вашите едва ли не до 30
    За капак времето си тече, наборите са вече с поне едно дете, някои са имали и време да се разведат, а ти стискаш крака, щото за теб самата парите не стигат, та камо ли за бебе.
    Точно тези 2 аргумента ме отказаха. Обаче все още се хващам да се замислям какъв лекар би станал от мен...

Изобщо не съм съгласна, че "човек учи за самото учене". Дай да учим (в университет де, наясно съм, че "човек се учи цял живот") до 70. Учиш, за да си конкурентноспособен, за да имаш хубава работа, която ти доставя кеф+пари, за да си издържаш семейството.
    Последно редактирано от PinkPan7her : 02-09-2013 на 11:09

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си