- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Всичко за косата..vol.6
спри с вафлите и топирането.Косат може да изглежда добре и без това.
Шампоан,разгледай в www.zlatnaribka.com
Имам само бадемово масло, което все едно ми прави косата по мазна?
Е топирането да го спра, ок лесно. Ама вафличките няма как. :Д Без обем ли да ходя? O.o ??
опитай да го получиш по друг начин..знаеш ли кога се примирих,че вафличките за мен са единствения начин ( но аз слагам по малко и без да топирам ) когато пробвах абсолютно всички варианти по няколко пъти,плитки в корените половин година,сешоари,глупости,ро лки за обем,спрейчета,шампоани - каквото се сетиш.. когато пробваш всичко което знаеш тогава можеш да кажеш,че без вафли ще ти е трудно.. а и зависи от лицето.. на мен например ако съм с фавли и отгоре последния пласт не е - също не стои хубаво.. обаче познавам момиче,което така и стои много хубаво... или без вафли познавам момичета,които им стоят много хубаво косите ( на 2 от тях са им дълги )... зависи от форма на лице - ама не дали си се свикнала,а наистина дали ти отива или не
Няма нищо странно в това да ходиш без обем. Може да се топираш съвсееем лекичко само.
Според мен косата изглежда много по-добре така,отколкото вафли,мафли запелетни топки коса от топиране и засъхнал лак.
За шампоан аз ти написах да провериш в www.zlatnaribka.com
In the future everyone will be famous for 15 minutes...
Бадемовото масло е супер, можеш да добавиш жълтък за подхранване и мед. Измива се с шампоан и не стои мазно. Тупирането и вафличките ги спирай. Много е грозно... не знам какъв обем толкова си правиш.. ама като видя някоя с вафлички и обем 15 см над главата и ми се драйфа. Дано не си от тях.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Най-вероятно просто не си свикнала да се гледаш.
Пробвай и ще свикнеш.
Аз като бях по-малка и аз се топирах постоянно, косата ми беше ужасно накъсана.
Откакто спрях се възстанови и сега няма проблем![]()
In the future everyone will be famous for 15 minutes...
Не, косата ми е нормална.
Маски, по- лесни, с бадемово масло? Утре сутринта ще се къпа, искам да спа с някоя маска?
А пробвала ли си като се изкъпеш да си изсушиш косата с надолу главата, или да спиш с вързана коса?![]()
мацай жълтък,кисело мляко и повечко бадемово масло и готово ....
Добре, сега си реша косата от топираното. :Д Слагам жълтъка от колко яйца? Колко кисело мляко и колко масло?
Бъркам го т'ва и си го слагам на сухата коса? Спа, и утре като се изкъпа къв ефект да очаквам?
На колко време може да си правя тая маска?
С кво да си завия косата докато спа?
^ Шапка за баня и кърпа,ако ти е удобно. Колко да слагаш зависи от дължината на косата ти.
На мен лично тази маска ми изсуши много косата,не знам защо така:/
Всички маски,които съм правила досега не ми влияят добре. много странно
Косата ми е 1 педя над кръста. Шапката за баня няма ли да ми падне? Та сега, колко да слагам?
2 жълтъка,2-3сп.л кисело мляко + бадемово масло 2сп.л. и клепаш .. мисля,че ще ти стигне.. ако не ти стигне по дължината може да сложиш само бадемово масло... слагаш шапка за бяна/кесия,отгоре една кърпа или може зимна шапка такава вълнена и лягаш да спиш.. мажеш на суха коса.. утре отмиваш 2 пъти с шампоан и би трябвало косата да ти е поне по-мека
а да... прави я 1 или 2 пъти в седмицата около 1-2 месеца и после може малко да спреш за 2-3 седмици и пак да почнеш![]()
Ясно. :Д
CookieMonster, не очаквай кой знае какви резултати от първия път.Трябва постоянство.
Хора, майката на една приятелка ми каза, че тривитаминола трябва да се вади само със спринцовка, защото отвориш ли го не действал.Вярно ли е това? :O И тя се маже и много бързо и расте, но не знам.Аз винаги съм го отваряла и сипвам в лъжица и после добавям към маската...