- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Всичко за косата..vol.6
Ясно. :Д
CookieMonster, не очаквай кой знае какви резултати от първия път.Трябва постоянство.
Хора, майката на една приятелка ми каза, че тривитаминола трябва да се вади само със спринцовка, защото отвориш ли го не действал.Вярно ли е това? :O И тя се маже и много бързо и расте, но не знам.Аз винаги съм го отваряла и сипвам в лъжица и после добавям към маската...
и аз така и си е действалпросто трябва мн бързо да действаш.. то има ли значение дали ще го смуча 1 мин. със спринцовка и ще го сложа в маската или направо ще сипя в маската... така или иначе има време на пренасяне... не знам,може и да има значение,но при мен и така си има ефект
Здравейте, ако може някой да ми помогне или да ми даде някакъв съвет , ще съм много благодарна.Аз имам доста чуплива коса,бих казала къдрава и много искам дълга коса,но хич не ми расте , понеже доста я изправям.Проблемът е там,че немога да се гледам ако не съм изправена,защото ми е къса за да я нося къдрава.Какво да правя..правила съм всякакви маски и всичко , но няма никаква полза .
Благодаря предварително !