.
Отговор в тема
Страница 4 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 117
    ее някоя мадама му е дала първа бележчица, ти докато се навиешш ти го отмъкнаха

Цитирай Първоначално написано от an0n1mna Виж мнението
    ее някоя мадама му е дала първа бележчица, ти докато се навиешш ти го отмъкнаха
    хаха, кво да ти кажа-той губи
    Последно редактирано от peace94 : 07-17-2012 на 07:01
    http://www.facebook.com/pages/You-kn...86848838030860 You know you love me, my page --> LIKE

Губи, че няква срамежливка, дето никога не е подозирал, че съществува (понеже тя не го е заговорила), не го е заговорила... Добра логика.

"Продавай" се на пазара по-добре... щом си яка стока, продавай се, рекламирай се, не се скатавай... не да обясняваш, че само някви колхозни стоки за по левче се харчат, когато се скатаваш и никой не знае за теб.
    Предполагам, добре разбираш метафората...

Днес го видях тоя твоя пич на подлеза на Катедралата, със захвърлен калъф доста по-далеко от него самия, пеещ "Богатство" на Тангра в около 20 часа ... Не си е заминал. Аз съм сигурна, че ти за него говориш.

Пробвай се ffs!
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Абе само на мен ли ми се струва че авторката е с акъл на 12-годишна ?
    Влюбила се била в уличен музикант... Абе ей, момиче, я се стегни !
    Може да ти е харесал, ама да приказваш, че си се влюбила - ЪПСУРТ ! -_-

Цитирай Първоначално написано от IncendiaSanctus Виж мнението
    Абе само на мен ли ми се струва че авторката е с акъл на 12-годишна ?
    Влюбила се била в уличен музикант... Абе ей, момиче, я се стегни !
    Може да ти е харесал, ама да приказваш, че си се влюбила - ЪПСУРТ ! -_-
    олее, аре оправи се малко, тва заглавие беше за да привлече хора в темата, не съм се влюбила... ти май си с акъл на 12-годишен, че приемаш всичко толкова буквално
    http://www.facebook.com/pages/You-kn...86848838030860 You know you love me, my page --> LIKE

Вчера щеше да стане работата, отидох при него и тъкмо да се запозная (не ме беше срам между другото) се отказах, защото гледаше толкова злобно и надменно, че си викам "къде съм тръгнала..." и съвсем осъзнато го подминах. Благодаря наистина много на всички, смятам темата за приключена!

Преди няколко дена видях един пич да свири и пее в подлеза една от любимите ми песни. Сигурно е бил той. Не помня точно как изглеждаше, сигурно ако го видя за втори път няма да го позная, но пееше по-добре и от някои световноизвестин певци...
    Не се безпокой, всяко зло за добро!

Здравейте на всички!Скоро се регистрирах тук защото съвсем случайно,докато си търся дали някой не ми е качил клипове и снимки някъде си,проверявам в гугъл и ми излиза тази тема.Зачетох се, за да разбера дали случайно това не съм аз,а от всички коментари си личеше,че определено това съм си аз Ицо от подлеза,улиците,рок клубовете и т.н. Госпожице,не разбрах защо те е било срам да ме заговориш,не съм лош човек (поне аз така си мисля :Д) не знам защо ти се е сторило,че гледам "злобно и надменно",може би съм бил замислен нещо в този момент,но няма значение... Ето разкрих се най-после!!! http://www.facebook.com/hristo.vasilev.9

Мега фен
    ^ хаха, сладури ;д

Супер фен Аватара на minchorna
    хахаха след дъжд качулка..момата вече е омъжена и с 2 деца

Супер фен Аватара на gabi_94
    Ех, може би има полза от тия теми за случайни непознати...Принципно не пиша коментари често но ще ми е интересно ако поне сте се запознали. Тъй че след време някой може да драсне какво е станало
    If you do not tell the truth about yourself
    you cannot tell it about other people!

Голям фен Аватара на DENKAZ
    Град
    В реалността
    Цитирай Първоначално написано от jghgh Виж мнението
    Губи, че няква срамежливка, дето никога не е подозирал, че съществува (понеже тя не го е заговорила), не го е заговорила... Добра логика.

"Продавай" се на пазара по-добре... щом си яка стока, продавай се, рекламирай се, не се скатавай... не да обясняваш, че само някви колхозни стоки за по левче се харчат, когато се скатаваш и никой не знае за теб.
    Предполагам, добре разбираш метафората...

Днес го видях тоя твоя пич на подлеза на Катедралата, със захвърлен калъф доста по-далеко от него самия, пеещ "Богатство" на Тангра в около 20 часа ... Не си е заминал. Аз съм сигурна, че ти за него говориш.

Пробвай се ffs!
    Много добър отговор.
    Schhh! Hear the silence...

Фен
    Град
    Plovdiv
    Цитирай Първоначално написано от qkitaki Виж мнението
    Здравейте на всички!Скоро се регистрирах тук защото съвсем случайно,докато си търся дали някой не ми е качил клипове и снимки някъде си,проверявам в гугъл и ми излиза тази тема.Зачетох се, за да разбера дали случайно това не съм аз,а от всички коментари си личеше,че определено това съм си аз Ицо от подлеза,улиците,рок клубовете и т.н. Госпожице,не разбрах защо те е било срам да ме заговориш,не съм лош човек (поне аз така си мисля :Д) не знам защо ти се е сторило,че гледам "злобно и надменно",може би съм бил замислен нещо в този момент,но няма значение... Ето разкрих се най-после!!! http://www.facebook.com/hristo.vasilev.9
    Някои хора просто така си изглеждат. И мен ги е страх да ме заговарят.
    That's life.

Хахах,момичето явно още не ми е видяло коментара,но все някога ще го види. Между другото ви каня на концерта ми в другия петък,ако от тези които ме знаят съм им харесал какво правя,да заповядат! http://www.facebook.com/events/24823...f&notif_t=like

Мега фен Аватара на POLLINA
    Град
    Manhattan *
    ооо колко сладка темааааа <3
    изчетох я с голям интерес и най-малко очаквах да се появиш и ти накрая:Д

Супер фен Аватара на CoNviCt
    Град
    Over the law
    Какъв малшанс.

Цитирай Първоначално написано от minchorna Виж мнението
    хахаха след дъжд качулка..момата вече е омъжена и с 2 деца
    Цитирай Първоначално написано от POLLINA Виж мнението
    ооо колко сладка темааааа <3
    изчетох я с голям интерес и най-малко очаквах да се появиш и ти накрая:Д
    На мен ли го казвате хаххаа :Д Когато го видях преди месец и нещо не можах да повярвам :Д

Мега фен Аватара на POLLINA
    Град
    Manhattan *
    O и това,ако не е намеса на съдбата
    намери я !

айдеее аз се запътвам към подлеза! :Д:Д

Супер фен Аватара на shmatarok
    О, това вече е интересно развитие. :Д

хаха супер сладко
    пиши и лично съобщение?
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Супер фен Аватара на Deadlock
    Страхотно! =)

Бях във Варна това лято и те помня, страхотен си!

Тази тема ми изпълни вечерта =)

Новата ми любима тема ^.^ оправихте ми настроението. Ицо, знам че сигурно всички ти го казват, но много яко пееш наистина! ^.^

Цитирай Първоначално написано от JoLLiE92 Виж мнението
    хаха супер сладко
    пиши и лично съобщение?
    Писах и но все още нямам отговор...

Цитирай Първоначално написано от SunT Виж мнението
    Новата ми любима тема ^.^ оправихте ми настроението. Ицо, знам че сигурно всички ти го казват, но много яко пееш наистина! ^.^
    Благодаря ти,наистина )))

Deadlock, Благодаря!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си