.
Затворена тема
Страница 8 от 155 ПървиПърви ... 4567891011121858108 ... ПоследнаПърви
Резултати от 176 до 200 от общо 3873
    anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от strawberry88 Виж мнението
    Нов шампоан на всяко къпане???Уоу. ;x

Аз използвам най-често три и си ги редувам.Смисъл имам три и един път cе мия с единия, другия път с другия, а по-следващия с третия и така.
    Блогърката е имала същото предвид очевидно.

Честита нова тема! Момичета няма и месец от както съм се подстригала но косата ми е отново нацъвтяла дайте ми съвет какво да и правя

Мега фен Аватара на strawberry88
    Цитирай Първоначално написано от vesinceto Виж мнението
    Честита нова тема! Момичета няма и месец от както съм се подстригала но косата ми е отново нацъвтяла дайте ми съвет какво да и правя
    Масло от пшеничен зародиш по краищата.

pretty.little.liar
    Guest
    здравейте!Някой може ли да ми каже как да ми порасне по-бързо косата.Постригах се късо,а не ми отива..Ще се радвам ако ми помогнете
    Последно редактирано от pretty.little.liar : 02-09-2013 на 07:44

Мега фен Аватара на strawberry88
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Блогърката е имала същото предвид очевидно.
    Уф, да.Права си.Аз какво си мислех не знам.

pretty.little.liar, ще се радвам, ако прочетеш поне първата страница на темата.

Супер фен Аватара на PIF
    Понеже доста бързо ми се омазнява косата, разбирайте за няма и 2 дни... една приятелка на майка ми сподели че нейната дъщеря е имала същия проблем, но дори доста по сериозен (дълга, тънка и рядка коса) и нещата са се оправили като фризьорката и е боядисала косата само в корените с някаква боя без цвят или много близък до нейният естествен (не можах да разбера).
    Та мисълта ми е, чували ли сте за нещо подобно изобщо и дали би имало ефект или са просто празни приказки...
    Just because she comes off strong,
    doesn’t mean she didn’t fall asleep crying.
    And even though she acts like nothing’s wrong,
    maybe she’s just really good at lying.

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Deni_028 Виж мнението
    Така и така съм ви се намесила в темата ще попитам и за предназначението на ампулите за коса. Ползвате ли, каква марка и доволни ли сте?
    на денис би трябвало да я има в дм - казвам би трябвало,защото не съм сигурна дали там точно я бах засякла... за ампулите- Денис,Ревалид,UNA и алфапарф съм ползвала.. още някакви сигурно,но не ги помня... зависи от ампулите- някой са с отмиване,други без... но повече като че ли са тия без отмиване.... ампули има за косопад,за подхранване (растеж),за плътност и т.н. .. тия за растеж са различни - с костен мозък и плацента,с ленено семе и т.н. (не мога да ги запомня всичките) ... и да.. доволна съм.. ампулите са толкова концентрирани че не знам как на някой не му действат

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от PIF Виж мнението
    Понеже доста бързо ми се омазнява косата, разбирайте за няма и 2 дни... една приятелка на майка ми сподели че нейната дъщеря е имала същия проблем, но дори доста по сериозен (дълга, тънка и рядка коса) и нещата са се оправили като фризьорката и е боядисала косата само в корените с някаква боя без цвят или много близък до нейният естествен (не можах да разбера).
    Та мисълта ми е, чували ли сте за нещо подобно изобщо и дали би имало ефект или са просто празни приказки...
    според мен ефекта би бил обратен.. има тънка коса и я боядисва.. колкото и да е щадяща боята не мисля,че помага.. а сигурна ли си,че е било точно боя,а не от тия гланцове за коса или друго подобно нещо ? ... за омазняването предполагам е помогнало,защото боята изсушава косата,но за другото - едва ли.. ако беше така всички щяха да се боядисват... иначе маски с хума.. една от моя клас има коса малко под раменете,много рядка и тънка и и се омазняваше... с хума си правеше маски - само оцет + хума... и за няма и 2 месеца косата и се оправи и изглеждаше значително по-добре ( естествено остана си рядка,но самата коса не се омазняваше и изглеждаше по.. здрава/плътна) .. а на теб ако ти изсушава много косата и някое друго масло ( малко,1сп.л. някъде) можеш да слагаш .. и за тая маска дори и 30-40мин. са достатъчни,но пак е препоръчително да се стои повече ... по един път в седмицата ако я правиш до месец трябва да видиш разлика

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от FuCKkK13 Виж мнението
    на денис би трябвало да я има в дм - казвам би трябвало,защото не съм сигурна дали там точно я бах засякла... за ампулите- Денис,Ревалид,UNA и алфапарф съм ползвала.. още някакви сигурно,но не ги помня... зависи от ампулите- някой са с отмиване,други без... но повече като че ли са тия без отмиване.... ампули има за косопад,за подхранване (растеж),за плътност и т.н. .. тия за растеж са различни - с костен мозък и плацента,с ленено семе и т.н. (не мога да ги запомня всичките) ... и да.. доволна съм.. ампулите са толкова концентрирани че не знам как на някой не му действат
    Дай хубави за растеж?

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Дай хубави за растеж?
    UNA,Revalid

Супер фен Аватара на fizzyg
    Направих си маска от зехтин,пш.масло, арганово масло(ама малко :Д ) и мед.
    В 12.30 се намазах и ще стоя колкото мога,по-дълго,

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    PIF, действа, но е решение само за месец или малко повече.
    Аз искам да попитам за добър кожен лекар във Варна.

Мега фен Аватара на POLLINA
    Град
    Manhattan *
    Може да пробваш с безцветната къна. Не съм си слагала такова нещо на косата,но съм чувала.

In the future everyone will be famous for 15 minutes...

Супер фен Аватара на PIF
    Цитирай Първоначално написано от POLLINA Виж мнението
    Може да пробваш с безцветната къна. Не съм си слагала такова нещо на косата,но съм чувала.
    ууу не знаех че има и къна, ще потърся ))
    мисля да го пробвам, нямам кой знае какво да губя все пак от къната специално
    Just because she comes off strong,
    doesn’t mean she didn’t fall asleep crying.
    And even though she acts like nothing’s wrong,
    maybe she’s just really good at lying.

Град
    Manhattan *
    ^ aбе къната не точно това,което си представяме всички,но пък от безцветната няма какво да загубиш,да
    Мисля,че и гланцът за коса може да ти помогне,дори и да не поогне няма да ти навреди
    http://www.zlatnaribka.com/glants-za...B0%D0%BD%D1%86

Здравейте! Въпроса който ще задам е малко глупав, но все пак не мога да разбера едно нещо. Искам да обезсоля мас за да си направя маска. Пише,че става по този начин " Взема се известно количество свинска мас /напр. 1 ч.ч./ и се слага в съд с повече вода. Слага се да заври и се засичат 30 мин след завирането. Изчаква се да изстине хубаво, така че да се втвърди отново маста и се обира с лъжица- самата мас става като капак върху водата. Маста е вече съвсем обезсолена- солта е заминала във водата. ", но не мога да разбера 30 мин ли трябва да ври или като заври я махам и я махам и чакам 30мин.

Banned Мега фен
    ууу не знаех че има и къна, ще потърся ))
    мисля да го пробвам, нямам кой знае какво да губя все пак от къната специално
    само нали знаеш,че безцветната къна боядисва в червено

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от LuniChkaa Виж мнението
    Здравейте! Въпроса който ще задам е малко глупав, но все пак не мога да разбера едно нещо. Искам да обезсоля мас за да си направя маска. Пише,че става по този начин " Взема се известно количество свинска мас /напр. 1 ч.ч./ и се слага в съд с повече вода. Слага се да заври и се засичат 30 мин след завирането. Изчаква се да изстине хубаво, така че да се втвърди отново маста и се обира с лъжица- самата мас става като капак върху водата. Маста е вече съвсем обезсолена- солта е заминала във водата. ", но не мога да разбера 30 мин ли трябва да ври или като заври я махам и я махам и чакам 30мин.
    .

Град
    Manhattan *
    само нали знаеш,че безцветната къна боядисва в червено
    неее, тя си е безцветна.

Супер фен Аватара на weheartiit
    Намазах се с мед и зехтин,а по краищата и в корените с малко бадемово масло.
    Сместа стана много гъста и захаросана ;д
    Надявам се косата ми да не стане много бухнала.Ше отмия сигурно към 10.
    Абе вчера си говорих с една жена и тя ми каза,че като си прави маски задължително
    не си връзва косата преди да я овие зщото това спирало притока на нещо (каза го ,но не запомних ;д)
    аз моято каса винаги я връзвам преди да я овия защото иначе не се събира и исках да ви питам
    вие как правите ?

за потъмняване на косата: водата от сварени черупки от орехи
    Това как става?

Мега фен
    Град
    <3
    Ако си слагам оцет на косата за блясък/лъскавина след като се изкъпя, ще мирише ли на оцет и дали изобщо ще има ефект? :3
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

judie.
    Guest
    Някой знае ли дали различните масла,като зехтин,бадемово,арганово, влияят на боята за коса? Защото боядисвам косата си, а имам нужда малко да я подхраня,че напоследък стана много суха.А пък от друга страна не искам да ми падне боята,или да си смени цвета..

http://angelcosmetics.mymall.bg/prod...B0-100ml-.html може ли да дадете мнение , някой от Вас ползвал ли го е и има ли ефект ?

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от judie. Виж мнението
    Някой знае ли дали различните масла,като зехтин,бадемово,арганово, влияят на боята за коса? Защото боядисвам косата си, а имам нужда малко да я подхраня,че напоследък стана много суха.А пък от друга страна не искам да ми падне боята,или да си смени цвета..
    мисля, че оказват влияние..
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си